Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır 17 ultra almak için bekliyordum fakat bir türlü global sürümü sarı sitelere düşmedi. Sizlerinde bildiği üzere BL kilidi açmanın bir yolu bulunmuş ve bu cihazlara global rom yükleniyormuş. Benim sorum şu bu işlem yapıldıktan sonra sorunsuz bir şekilde Global cihaz mı oluyor bu cihaz ve ileride imei atılma yöntemi gelirse bizimki Çin cihazı diye atılamama gibi bir sorunla karşılaşır mıyız? Son olarak güncelleme konusunda sorunlar yaşar mıyım? Biriyle anlaştım alacak gibiyim cihazı bunları bilmem benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır 17 ultra almak için bekliyordum fakat bir türlü global sürümü sarı sitelere düşmedi. Sizlerinde bildiği üzere BL kilidi açmanın bir yolu bulunmuş ve bu cihazlara global rom yükleniyormuş. Benim sorum şu bu işlem yapıldıktan sonra sorunsuz bir şekilde Global cihaz mı oluyor bu cihaz ve ileride imei atılma yöntemi gelirse bizimki Çin cihazı diye atılamama gibi bir sorunla karşılaşır mıyız? Son olarak güncelleme konusunda sorunlar yaşar mıyım? Biriyle anlaştım alacak gibiyim cihazı bunları bilmem benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.
çin cihazlarında esim desteği bulunmuyor ayrıca band 20 de olmadığı için şeyirden uzak kırsal bölgelerde şebeke sorunu yaşarsınız. güncelleme konusunda sorun yaşamazsınız imei yöntemi çıkarsa global cihazlardan farkı olmaz global rom yükleyince global cihaz olmuyor içindeki rom global oluyor

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
çin cihazlarında esim desteği bulunmuyor ayrıca band 20 de olmadığı için şeyirden uzak kırsal bölgelerde şebeke sorunu yaşarsınız. güncelleme konusunda sorun yaşamazsınız imei yöntemi çıkarsa global cihazlardan farkı olmaz global rom yükleyince global cihaz olmuyor içindeki rom global oluyor
Hocam eminmisiniz 17 çin serisinde band 20 olmadığına 17 pro max da band 20 ye bagliyim suan

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-12-22-59-29-316_com.qtrun.QuickTest.jpg
    Screenshot_2026-03-12-22-59-29-316_com.qtrun.QuickTest.jpg
    390,2 KB · Görüntüleme: 41

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Hocam bl kilidini acmassaniz otomatik alır açarsanız manuel ellerde yapılır guncelleme
O zaman normal global cihazımızda olsa blsi açık, onda da aynı şey geçerli olacak bir farkı yokmuş cinle globalin

Üst Alt