Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
ultralar da alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bl kilidi açık kapalı fark etmez güncellemeler otomatik gelir
Bl kiliidi açıktan kastım eu rom kurarsa Türkçe yapmak için manuel guncellemesi lazım hocam + bl kilidi açık robotlu cihazlarda güncellemede sıkıntı olabiliyor bilginiz olsun

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Bl kiliidi açıktan kastım eu rom kurarsa Türkçe yapmak için manuel guncellemesi lazım hocam + bl kilidi açık robotlu cihazlarda güncellemede sıkıntı olabiliyor bilginiz olsun
bende eu rom kullanıyorum güncellemeler otomatik geliyor robotlu cihazlar kısmını anlamadım

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
bende eu rom kullanıyorum güncellemeler otomatik geliyor robotlu cihazlar kısmını anlamadım
Kullandığınız cihazın modeli nedir hocam otomatik güncelleme ici. Twrp yüklü olması lazım arkadaş 17 serisi için sormuş ben ona göre cevap veriyorum

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Kullandığınız cihazın modeli nedir hocam otomatik güncelleme ici. Twrp yüklü olması lazım arkadaş 17 serisi için sormuş ben ona göre cevap veriyorum
15 ultra kullanıyorum twrp de yüklü değil

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
şaşırtıcı benim cihazda şuan twrp tüklü olmadığı halde eu rom da güncelleme geliyor
Belki de günceller denemedik ancak riskli olduğu için denemek bence sıkıntılı çünkü bu cihazın bl kilidi yeni bir yontemle açıldı bir sorun oluşursa çözülebilecek bir yol yok hocam malesef her cihaz aynı olmuyor xiaomide

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Belki de günceller denemedik ancak riskli olduğu için denemek bence sıkıntılı çünkü bu cihazın bl kilidi yeni bir yontemle açıldı bir sorun oluşursa çözülebilecek bir yol yok hocam malesef her cihaz aynı olmuyor xiaomide
haklısınız çin cihazları ekstra sıkıntılı

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
O zaman normal global cihazımızda olsa blsi açık, onda da aynı şey geçerli olacak bir farkı yokmuş cinle globalin
Hocam sizin cihaz alasiniz varsa alın güncellemeyi dert etmeyin biz burdayiz sorun yaşarsanız yardımcı oluruz ücretsiz şekilde 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dip not düşeyim şuan 17 serisindeki tek sikinti yeni gelen IMEI. Sistemi bu sistem 15 ultradan farklı ve daha cozumlenmemis oyuzden IMEI atma kisminda bir süre gecikme olabilir

Son düzenleme:

tratakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul Ataka
Cihazım
Xiaomi 17ProMax
Konular
0
qualcomm'lu xiaomi serilerinin tümü için imei olayını(sanırım server kayıt dedikleri) çözümleri konusunda paylaşımlar yapanlar var. Bir kaç güne netleşir. imei işi bence illaki bir şekilde halledilebilir. xiaomi bu bootloader işinin önünü tekrar kapatmadan yapmak lazım unlock işini. band20 var bu arada. cihazda hiçbir sorun yok mobil veri anlamında

Üst Alt