Haber Xiaomi 17 Pro ilk bakış

🚨Resmi olarak açıklandı: Xiaomi 17 Pro ilk bakış

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

✅ Arkada ikincil ekran
✅ 6.3" 120Hz LTPO, 1.1mm ultra ince bezeller (LIPO)
✅ 6300mAh 🔋~100W⚡ kablosuz⚡
✅ Snapdragon 8 Elite Gen 5
✅ 50MP ana + 50MP UW + 50MP periskop
✅ IP69, ultrasonik FS

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Şimdi hatırlayamadım ama çok yakında birisi HOS 3 için efsane yazılım olacak demişti...8=)
O söz bana ait Skorpi hocam. HyperOs 3 ile gelmesi muhtemel özelliklere bakınca insan ister istemez böyle bir kanıya varıyor. En önemlisi de miui dialer ve mesajlaşmanın Google uygulamalarının yerini alacak olması. Eğer beklentilerin uzağında kalır ve sizin sürekli FOS olarak adlandırdığınız şekilde gelirse Xiaomi kötü bir İPhone taklidi olarak kalmaya mahkum olur.
Ayrıca Xiaomi yazılımının kötü olduğunu söylenmesinde ne gibi beis var anlamış değilim. Miui 8.0 günlerinden itibaren Xiaomi kullanırım. Çıkarmış olduğu arayüzünde rakamlar yükseldi isimler değişti ama değişen bir şey olmadı. İnsanlar mevcut yazılım yüzünden o kadar bunalıyordu ki kilit açıp farklı farklı romlara yöneliyorlardı. Ben bile eski cihazımda en az dört - beş rom kullandım. Hyperos geldi de ne değişti sanki? Güzide Forumumuzu açın inceleyin ; onlarca konusu var. Hep şikayet, hep şikayet... Bazı çok bilmişlerin burun kıvırdığı dandik tecno camon ' un Hios yazılımı bile çok daha iyi özelliklere sahip. Samsung, huawei, oppo ve vivo gibi markaları saymıyorum bile. Onlar yapay zeka özellikleri ve kullanılabilirlik bakımından Xiaomi' nin ancak hayal edebileceği yerdeler.
Bazı arkadaşlar söylemiş, eğer kayıt imkanı olmasa kimse Xiaomi ' yi tercih etmez diye. Çok doğru. Eskiden hem kayıt imkanı vardı hem de F/P cihazları üretiyorfu. Şimdi sadece kayıt edilebiliyor. Lakin yurt dışı fiyatları bile alınabilecek seviyede değil. Nerede kaldı garantili cihaz almak? Peki alan yok mu? Var elbette ama onlar da nispeten alınabilir Redmi ve poco ' nun giriş - orta seviye cihazları. En azından benim gözlemlediklerim.
Peki yazılımından o kadar şikayet ettiğim Xiaomi' yı neden halâ kullanıyorum? Hataları ve sevapları ile miui arayüzünü sevdiğim için. Elimdeki Xiaomi 13 pro nereye kadar götürür bilmem. Fakat yeni bir telefon alacak olsam bu asla ve asla bir Xiaomi olmaz. Gider çok daha hesaplı ve çok daha mükemmel özelliklere sahip honor yada vivo alırım, kafam da rahat olur.
Üyelerinin özgür düşüncelerini rahatlıkla ifade edeceği demokratik ve eleştiriye açık bir forum olarak kalsak nasıl olur?

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

17 Pro Max...

İlk canlı sızıntı da düştü. İlk görüş olarak... engi beğendim ama ya bu kızın elleri çok küçük ya da telefon değil tablet olmuş bu cihaz :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Benim asıl merak ettiğim "Sihirli Arka Ekran" denilen bu özellik gerçekten iddia edildiği gibi gerçekten Devrim niteliğinde olacak mı? Çirkin, gereksiz ve fiyatları uçuracak bir tasarım.
11 Ultra' nın ne günahı vardı acaba? giggle~~

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Benim asıl merak ettiğim "Sihirli Arka Ekran" denilen bu özellik gerçekten iddia edildiği gibi gerçekten Devrim niteliğinde olacak mı? Çirkin, gereksiz ve fiyatları uçuracak bir tasarım.
11 Ultra' nın ne günahı vardı acaba? giggle~~
Xiaomi nin vardır elbette bir bildiği hocam, her zaman ki gibi

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Bir haber sitesine göre :

Xiaomi, yeni amiral gemisi serisini 25 Eylül’de Çin’de tanıtacağını resmen duyurdu. Etkinlikte üç farklı telefon modeliyle birlikte Pad 8 serisi tabletler de sahneye çıkacak. Şirket bu lansmanla hem telefon tarafında hem de tablet tarafında yeni bir hamle yapmayı planlıyor. Tüm bunların yanında Qualcomm’un Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcisi de ilk kez Xiaomi 17 serisinde kullanılacak.

Özetle 24'ünde 15T serisi 25'inde 17 Serisi bizimle beraber olacak.

Üst Alt