Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

O söz bana ait Skorpi hocam. HyperOs 3 ile gelmesi muhtemel özelliklere bakınca insan ister istemez böyle bir kanıya varıyor. En önemlisi de miui dialer ve mesajlaşmanın Google uygulamalarının yerini alacak olması. Eğer beklentilerin uzağında kalır ve sizin sürekli FOS olarak adlandırdığınız şekilde gelirse Xiaomi kötü bir İPhone taklidi olarak kalmaya mahkum olur.Şimdi hatırlayamadım ama çok yakında birisi HOS 3 için efsane yazılım olacak demişti...![]()
Aynı dua dan bende istiyorumKoçara hocam inşallah yakın zamanda elinize çok güzel bir para geçer ve yeni bir telefon almak istersiniz![]()
Bende istiyorum hocam umarım tez vakitte elimize geçer de S25U ile keyfimize bakarızAynı dua dan bende istiyorumPara gelirse bi tane S25 utra 512 lik istiyorum
![]()
Xiaomi nin vardır elbette bir bildiği hocam, her zaman ki gibiBenim asıl merak ettiğim "Sihirli Arka Ekran" denilen bu özellik gerçekten iddia edildiği gibi gerçekten Devrim niteliğinde olacak mı? Çirkin, gereksiz ve fiyatları uçuracak bir tasarım.
11 Ultra' nın ne günahı vardı acaba?![]()