Haber Xiaomi 17 Pro ilk bakış

🚨Resmi olarak açıklandı: Xiaomi 17 Pro ilk bakış

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

✅ Arkada ikincil ekran
✅ 6.3" 120Hz LTPO, 1.1mm ultra ince bezeller (LIPO)
✅ 6300mAh 🔋~100W⚡ kablosuz⚡
✅ Snapdragon 8 Elite Gen 5
✅ 50MP ana + 50MP UW + 50MP periskop
✅ IP69, ultrasonik FS

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Şimdi hatırlayamadım ama çok yakında birisi HOS 3 için efsane yazılım olacak demişti...8=)

Hocam, her yerde yazılımı kötüleme durumunuz var. İsim vermediğim kişilerle birlikte, alınacağınızı düşünmeyerek söylüyorum; madem bu kadar huzursuzsunuz, o halde neden hâlâ Xiaomi kullanıyorsunuz? Bu kadar şikâyet eden birinin farklı bir cihaz tercih etmesi daha mantıklı olmaz mı? Ayrıca bildiğim kadarıyla uzun süredir başka bir cihaz deneyiminiz de olmadı. Dolayısıyla kıyaslama yapabilecek bir durumda olduğunuzu pek düşünmüyorum.

“Kötü” diyorsunuz ama neye göre kötü? Sanırım bugüne kadar Xiaomi sizlere sunabileceği her şeyi fazlasıyla verdiği için artık bir doyum noktasına ulaşılmış durumda. Bu nedenle beklentileriniz daha yüksek; fakat eldeki imkân bu kadar. Xiaomi ya da diğer markalar zaten yapılabilecek pek çok şeyi yaptı. Artık gelen yenilikler büyük fark yaratmıyor. Eskiden her adımıyla büyük farklar hissettiren Xiaomi’nin, bugün beklentilerinize düşük kalıyor gibi görünmesinin sebebi de bence tam olarak bu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Hocam, her yerde yazılımı kötüleme durumunuz var. İsim vermediğim kişilerle birlikte, alınacağınızı düşünmeyerek söylüyorum; madem bu kadar huzursuzsunuz, o halde neden hâlâ Xiaomi kullanıyorsunuz? Bu kadar şikâyet eden birinin farklı bir cihaz tercih etmesi daha mantıklı olmaz mı? Ayrıca bildiğim kadarıyla uzun süredir başka bir cihaz deneyiminiz de olmadı. Dolayısıyla kıyaslama yapabilecek bir durumda olduğunuzu pek düşünmüyorum.

“Kötü” diyorsunuz ama neye göre kötü? Sanırım bugüne kadar Xiaomi sizlere sunabileceği her şeyi fazlasıyla verdiği için artık bir doyum noktasına ulaşılmış durumda. Bu nedenle beklentileriniz daha yüksek; fakat eldeki imkân bu kadar. Xiaomi ya da diğer markalar zaten yapılabilecek pek çok şeyi yaptı. Artık gelen yenilikler büyük fark yaratmıyor. Eskiden her adımıyla büyük farklar hissettiren Xiaomi’nin, bugün beklentilerinize düşük kalıyor gibi görünmesinin sebebi de bence tam olarak bu
Hocam şuan imei atılabilen tek adam akıllı cihaz xiaomi kaldı ve bu sitede sadece xiaomi yazılımı değil xiaomi cihazlara custom romlarla ilgili de çokça konu var. Xiaominin yazılımına kötü demek yanlış olmaz çünkü kötü ve çoğu kişide bu durumdan şikayetçi en yakın kendi kardeşim, xiaomi 14t pro cihazı var ve her güncellemede bir sorun çıkartıyorlar. Olan yanlışa da göz yummak olmaz. Xiaomi alıyoruz diye onu eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez aksine en çok ben eleştirim çünkü bu cihaza para ödüyorum.

Son düzenleme:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Hocam şuan imei atılabilen tek adam akıllı cihaz xiaomi kaldı ve bu sitede sadece xiaomi yazılımı değil xiaomi cihazlara custom romlarla ilgili de çokça konu var. Xiaominin yazılımına kötü demek yanlış olmaz çünkü kötü ve çoğu kişide bu durumdan şikayetçi en yakın kendi kardeşim, xiaomi 14t pro cihazı var ve her güncellemede bir sorun çıkartıyorlar. Olan yanlışa da göz yummak olmaz. Xiaomi alıyoruz diye onu eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez aksine en çok ben eleştirim çünkü bu cihazı para ödüyorum.

Hocam, kimse Xiaomi’yi eleştirmeyelim demiyor. Tabii ki eleştirilmeli, hatalar da konuşulmalı. Ama iş sadece eleştiriyi aşıp sürekli kötüleme noktasına gelince, ister istemez samimiyetsiz görünüyor. Sonuçta “IMEI atılabilen tek cihaz” diye tercih ediyorsunuz fakat alternatif modellerde var tecno gibi yani daha iyi alternatif olsa kötüleyen, eleştirenler değil, çoktan yeni modele geçmesi gerekirdi. O zaman cihazın avantajını kullanıp dezavantajına geldi mi sürekli vurmak da biraz çelişki oluyor.

Kısacası, eleştiri başka şey, sürekli kötülemek başka şey. Para ödediğimiz için hakkımız var ama unutmayalım parayı verdirten şey de Xiaomi’nin hala bizlere sunduğu fiyat/performans ve özellikleri

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Hocam, kimse Xiaomi’yi eleştirmeyelim demiyor. Tabii ki eleştirilmeli, hatalar da konuşulmalı. Ama iş sadece eleştiriyi aşıp sürekli kötüleme noktasına gelince, ister istemez samimiyetsiz görünüyor. Sonuçta “IMEI atılabilen tek cihaz” diye tercih ediyorsunuz fakat alternatif modellerde var tecno gibi yani daha iyi alternatif olsa kötüleyen, eleştirenler değil, çoktan yeni modele geçmesi gerekirdi. O zaman cihazın avantajını kullanıp dezavantajına geldi mi sürekli vurmak da biraz çelişki oluyor.

Kısacası, eleştiri başka şey, sürekli kötülemek başka şey. Para ödediğimiz için hakkımız var ama unutmayalım parayı verdirten şey de Xiaomi’nin hala bizlere sunduğu fiyat/performans ve özellikleri
Şahsen imei xiaomilere de atılmazsa Türkiye piyasasında xiaomi kullanacak çoğu kişinin xiaomi alacağını düşünmüyorum. Zaten artık fiyat avantaji da kalmadı Tr fiyatlarında.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Şahsen imei xiaomilere de atılmazsa Türkiye piyasasında xiaomi kullanacak çoğu kişinin xiaomi alacağını düşünmüyorum. Zaten artık fiyat avantaji da kalmadı Tr fiyatlarında.

Redmi serisi hala rekabetçi ve diğer modellere göre f/p hocam. Tabi eski fiyatlardan eser kalmadı ama yapacak bir şey yok

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297

Benim alıntıladığınız mesajımın neresinde ben Xiaomiyi kötülemişim hocam, başka nerede Xiaomi kötü yada tu kaka demişim...yazılım konusunda herkes şikayetçi, haklı olarak ve buna da şaka ile karışık HyperOS yerine HyperFOS diyoruz, üstelik bu FOS da esasında benim değil, sevgili chatin_62 hocamın deyimi...
Foruma yazdıklarımdan rahatsızlık duyuyorsanız yada beni şikayet edenler ve benden sizin dışınızda da rahatsız olanlar var ise, uyarı vermekten yada beni uzaklaştırmaktan çekinmeyiniz.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
🚨Resmi olarak açıklandı: Xiaomi 17 Pro ilk bakış

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

✅ Arkada ikincil ekran
✅ 6.3" 120Hz LTPO, 1.1mm ultra ince bezeller (LIPO)
✅ 6300mAh 🔋~100W⚡ kablosuz⚡
✅ Snapdragon 8 Elite Gen 5
✅ 50MP ana + 50MP UW + 50MP periskop
✅ IP69, ultrasonik FS
bunun türkiye fiyatı kaç tl olur hocalarım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
bunun türkiye fiyatı kaç tl olur hocalarım
Henüz tanıtım ve bilgi paylaşımı olmadığı için fiyatlar belli değil. Çin'de tanıtımdaki fiyatından biraz daha pahalıya gelir globale ama son modelin baz modeli 1000€'dan çıktığı düşünülürse yine bu civarda olacaktır. Xiaomi'nin Türkiye fiyatlandırması, Apple'ınki gibi acımasızca değil. Ayrıca Androidlerin kaderi gereği birkaç ay sonra fiyat indirimleri olur.

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yine polemik çıkmış :D Ama bu sefer yazdıklarına cevap dahi yazmayacağım çünkü artık bu insanların art niyetli olduğundan eminim. Mesajlarını okuyan her aklı başında insan zaten salladıklarının farkında. Kendileri ise cihazları yılardır kullanmalarına rağmen tek bir olumlu mesajları yok. Dandik Tecno'yu bile övebilecek kadar gözleri dönmüş. Cihazında root yetkisi bile almayı bilmeyen, beceremeyen koca koca adamlar mesleğin içindekilere tavsiye verme cüretine sahipler. Şakayla karışık dese de espiri değil, kinaye değil, ironi de değil. Komik ise hiç değil. Bu saçma yazıları göreceğim, sinirlerim bozulacak diye foruma bile artık giremiyorum.

17 Pro'yu ise ben sevmedim... 11 Ultra da bence güzel değildi. Arkada ekran işini sevemedim herhalde. İleride belki daha yaratıcı fikirlerle ekran zenginleştirilirse veya göz alışırsa daha albenili gelebilir ama şimdilik görüşüm hayıra daha yakın. Amiral gemisi cihazlarında düz modelleri daha tercih edilebilir buluyorum ben. Xiaomi 13 bence güzeldi ama Ultra'yı sevmemiştim mesela. 15 İçin de aynısı geçerli düz 15 alınır ama 15 Ultra'yı sevmiyorum. Muhtemelen bu modelde de aynısı olacak ve ben 17 seveceğim ama 17 ultra/pro/max/plus vs varyantları sevmeyeceğim.

Son düzenleme:
Üst Alt