Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam 13 yıldır(Mi2'den beri) Xiaomi kullanıcısıyım. Redmi Note 10 Pro'mu değiştirme vakti geldi. Yarını heyecanla bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım konusunda eleştiride bulunanları anlayabiliyorum. Biraz optimize konusunda sorun yaşıyorlar sanırım. Ama Miui 4'ten buralara gelene kadar birçok yeniliğin öncüsü olduklarını kendim birebir deneyimledim. Ayrıca o zamanlar Mi2'de opsiyonel olarak sunulan Root özelliğiyle birlikte benim vazgeçilmezim sürekli rootlu cihaz kullanmak oldu. Önyargılı olmayın, root sayesinde birçok şeyi bedava kullanıyorum. Bankacılık vs. de kullanıyorum 13 yıldır roottan yana bir sorun yaşamadım. Güvenlik açığı oluşması kullanıcısal birşey bunu böyle bilin
Honor 400 Pro almayı düşünüyordum ama root yapılamadığı için vazgeçtim o derece... konuyu niye buralara getirdiğimi bilmiyorum. Umarım alacak herkese hayırlı olur