Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdi hatırlayamadım ama çok yakında birisi HOS 3 için efsane yazılım olacak demişti...Xiaomi ' nin donanım konusunda bir sıkıntısı yok. Hatta rakiplerine göre her zaman bir adım önde. Keşke aynı şeyleri yazılım konusunda da söyleyebilsek. Ne var ki yazılım konusunda rakiplerinden fersah fersah geride.
Artık kabul edelim, Xiaomi bu yazılım işini bir türlü beceremiyor.
Hocam, pil çok da önemli değil gibi bence, ben 17 pro max idi sanırım, 6.9 ekran boyu deniyordu, onunla ilgilenebilirim....nasılsa yazılımı da mükemmel olacakmış bilen kişilerin dediklerine göre...almak şart gibi sankiVideosunda ilk bakışta i17 serisindeki gibi görününce baya moral bozdum ama sonra arkadaki ekran açılınca göze hoş geldi.
Yalnız ben kamera çevresinde ekran olmasının çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha dayanıksız oluyor o kısımlar, tamiri de aşırı zorlaştırır bence. Normal kameranın yanındaki kısmı ekran yapsalar daha iyiydi bence. Yine de güzel görünüyor.
Xiaomi'nin şu sıralar en çok hoşuma giden yönü küçük cihazlarında bile yüksek kapasiteli piller koymaları. Xiaomi 15'te 5240 mAh koymuşlardı (globale). Samsung'un S25'inde 4000 mAh var
Tabi daha ince ve daha hafif bir cihaz S25 ama Xiaomi 15 de ağır ve kalın bir cihaz değil. Globale yine daha düşük kapasiteli bir pil kullanırlar ama yine de iyi bir pil koyarlar gibi.
İos 26 balonu patlamış diyorlar hocam bataryanın çabuk bitmesi, cihazın durduk yere ısınması, mikrofonun sürekli açık kalması, uygulamalarda takılmalar gibi sorunlar olmuşHocam, pil çok da önemli değil gibi bence, ben 17 pro max idi sanırım, 6.9 ekran boyu deniyordu, onunla ilgilenebilirim....nasılsa yazılımı da mükemmel olacakmış bilen kişilerin dediklerine göre...almak şart gibi sanki
hatlar karıştı sanırım, Xiaomi ios26 yazılımla mı gelecekmiş yoksaİos 26 balonu patlamış diyorlar hocam bataryanın çabuk bitmesi, cihazın durduk yere ısınması, mikrofonun sürekli açık kalması, uygulamalarda takılmalar gibi sorunlar olmuşApple artık xiaomi den çalıyor
Hatalar benzer koyadabilir gibihatlar karıştı sanırım, Xiaomi ios26 yazılımla mı gelecekmiş yoksa![]()