Haber Xiaomi 17 Pro ilk bakış

🚨Resmi olarak açıklandı: Xiaomi 17 Pro ilk bakış

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

✅ Arkada ikincil ekran
✅ 6.3" 120Hz LTPO, 1.1mm ultra ince bezeller (LIPO)
✅ 6300mAh 🔋~100W⚡ kablosuz⚡
✅ Snapdragon 8 Elite Gen 5
✅ 50MP ana + 50MP UW + 50MP periskop
✅ IP69, ultrasonik FS

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Videosunda ilk bakışta i17 serisindeki gibi görününce baya moral bozdum ama sonra arkadaki ekran açılınca göze hoş geldi. :D

Yalnız ben kamera çevresinde ekran olmasının çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha dayanıksız oluyor o kısımlar, tamiri de aşırı zorlaştırır bence. Normal kameranın yanındaki kısmı ekran yapsalar daha iyiydi bence. Yine de güzel görünüyor.

Xiaomi'nin şu sıralar en çok hoşuma giden yönü küçük cihazlarında bile yüksek kapasiteli piller koymaları. Xiaomi 15'te 5240 mAh koymuşlardı (globale). Samsung'un S25'inde 4000 mAh var
Tabi daha ince ve daha hafif bir cihaz S25 ama Xiaomi 15 de ağır ve kalın bir cihaz değil. Globale yine daha düşük kapasiteli bir pil kullanırlar ama yine de iyi bir pil koyarlar gibi.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Xiaomi ' nin donanım konusunda bir sıkıntısı yok. Hatta rakiplerine göre her zaman bir adım önde. Keşke aynı şeyleri yazılım konusunda da söyleyebilsek. Ne var ki yazılım konusunda rakiplerinden fersah fersah geride.
Artık kabul edelim, Xiaomi bu yazılım işini bir türlü beceremiyor.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8

Paylaşılan videolar eğer ki cihazın kendisine ait ise güzel bir şeyler geleceğe benziyor. Ancak anlamadığım bir konu var zamanında 120W Şarjları su dağıtır gibi cihazlarla birlikte dağıttılar ama şu anda hem 17 Pro'da hemde 17 Pro Max'ta 100W şarj geliyor 50W Kablosuz geliyor. En azından Pro Max olan model 120W Şarj 80W Kablosuz olarak gelebilirdi.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Xiaomi ' nin donanım konusunda bir sıkıntısı yok. Hatta rakiplerine göre her zaman bir adım önde. Keşke aynı şeyleri yazılım konusunda da söyleyebilsek. Ne var ki yazılım konusunda rakiplerinden fersah fersah geride.
Artık kabul edelim, Xiaomi bu yazılım işini bir türlü beceremiyor.
Şimdi hatırlayamadım ama çok yakında birisi HOS 3 için efsane yazılım olacak demişti...8=)

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
ilk bakış diyince içim bi ürperdi. Sonra bi bakış attım. Aman tanrım didim. Bu ne güzel bişey böyle. Allah'ım dedim bu nasıl teknik özellikler böyle. Sonra bi düşünce geldi. Allah'ım yarabbim dedim. Bi gülme geldi sonra. Dedim bunda HyperFOS var. Ne reklam izlenir ama bu telefonda😂😂😂

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Videosunda ilk bakışta i17 serisindeki gibi görününce baya moral bozdum ama sonra arkadaki ekran açılınca göze hoş geldi. :D

Yalnız ben kamera çevresinde ekran olmasının çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha dayanıksız oluyor o kısımlar, tamiri de aşırı zorlaştırır bence. Normal kameranın yanındaki kısmı ekran yapsalar daha iyiydi bence. Yine de güzel görünüyor.

Xiaomi'nin şu sıralar en çok hoşuma giden yönü küçük cihazlarında bile yüksek kapasiteli piller koymaları. Xiaomi 15'te 5240 mAh koymuşlardı (globale). Samsung'un S25'inde 4000 mAh var
Tabi daha ince ve daha hafif bir cihaz S25 ama Xiaomi 15 de ağır ve kalın bir cihaz değil. Globale yine daha düşük kapasiteli bir pil kullanırlar ama yine de iyi bir pil koyarlar gibi.
Hocam, pil çok da önemli değil gibi bence, ben 17 pro max idi sanırım, 6.9 ekran boyu deniyordu, onunla ilgilenebilirim....nasılsa yazılımı da mükemmel olacakmış bilen kişilerin dediklerine göre...almak şart gibi sanki

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Hocam, pil çok da önemli değil gibi bence, ben 17 pro max idi sanırım, 6.9 ekran boyu deniyordu, onunla ilgilenebilirim....nasılsa yazılımı da mükemmel olacakmış bilen kişilerin dediklerine göre...almak şart gibi sanki
İos 26 balonu patlamış diyorlar hocam bataryanın çabuk bitmesi, cihazın durduk yere ısınması, mikrofonun sürekli açık kalması, uygulamalarda takılmalar gibi sorunlar olmuş 😁😂 Apple artık xiaomi den çalıyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
İos 26 balonu patlamış diyorlar hocam bataryanın çabuk bitmesi, cihazın durduk yere ısınması, mikrofonun sürekli açık kalması, uygulamalarda takılmalar gibi sorunlar olmuş 😁😂 Apple artık xiaomi den çalıyor
hatlar karıştı sanırım, Xiaomi ios26 yazılımla mı gelecekmiş yoksahaha--

Üst Alt