İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Bana saçma gelen şeyler var. Ekran çözünürlüğünü WQHD+ yaptığımda ve ekran yenileme hızı 120hz olduğunda, şarj 5-6 saatte bitiyor. Bu kadar kısa sürede bitecekse neden bu özellikleri telefona ekliyorlar ki? Bu telefonlar pazarlanırken "donanım harikası, amiral gemisi, uzay mekiği" gibi tabirler kullanılarak pazarlanıyor ama gelin görün ki şarjı 5-6 saat bile gitmiyor
Hocam işlemciden Kaynaklı. Değerleri Tam Hatırlamıyorum Ama Snapdragon 8 Gen3 İşlemci 7000 Hız Puanında 16Watt Elektrik Harcıyor İse 8 Elite Aynı Hızda 12Watt Elektrik Harcıyor Bu Müthiş Birşey Ama hız Testlerinde Öne Çıkmak İçin Frekanslar İle Hızı Örnek Veriyorum 8500 Puana Yukseltiyorlar 12W Güç Tüketimi Oluyor Size 40 Watt. Yani Xiaomi Ve Snapdragon Fazladan Sadece %20 Hız artışı İçin Cihaza %200-300 Pil Tüketimi Yaptırıyorlar. Aslında Yanlış Birşey Ama Bir Amiral Gemisi alırsanız Redmilere Kıyasla daha Fazla Şarj Konusunda Sıkıntı Yaşarsınız.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Bana saçma gelen şeyler var. Ekran çözünürlüğünü WQHD+ yaptığımda ve ekran yenileme hızı 120hz olduğunda, şarj 5-6 saatte bitiyor. Bu kadar kısa sürede bitecekse neden bu özellikleri telefona ekliyorlar ki? Bu telefonlar pazarlanırken "donanım harikası, amiral gemisi, uzay mekiği" gibi tabirler kullanılarak pazarlanıyor ama gelin görün ki şarjı 5-6 saat bile gitmiyor

Ben dün denedim daha 4 buçuk saat boyunca film izledim wifi açık, WQHD+ açık, Ekran yenileme 120 hz daha yüzde 47 pil doluydu. bence gayer iyi bir durum. Bunu Rus romda denedim.

gnsylmz7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gns
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
0
merhaba, server kaydı yapılan yd cihaz ile yurtdışına çıkınca e-sim kullanabilir miyim? 15 ultra global versiyon için soruyorum.

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi9tpro
Konular
0
merhaba, server kaydı yapılan yd cihaz ile yurtdışına çıkınca e-sim kullanabilir miyim? 15 ultra global versiyon için soruyorum.
Tabiki kullanabilirsin server kayıt denilen şey aslında cihazın bootlodar kilidini açmadan eng rom yükleyip imei repair yapılması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anker liberty 4 pro kulaklık kullanıyorum Samsung s24 ultra da ses gümbür gümbür gelirken Mi 15 ultra da ses çok az geliyor Buds 2 pro kullaklığımda aynı şekil 15 ultrada ses çok az geliyor

Ben dün denedim daha 4 buçuk saat boyunca film izledim wifi açık, WQHD+ açık, Ekran yenileme 120 hz daha yüzde 47 pil doluydu. bence gayer iyi bir durum. Bunu Rus romda denedim.
Rus rom u denicem şu bootloadır kilit başvurusu işi sıkıntı 2 3 gündür akşam tam 19.00da deniyorum uygulama kotası sınırına ulaşıldı diyor global de şarj su gibi gidiyor

Son düzenleme:

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Tabiki kullanabilirsin server kayıt denilen şey aslında cihazın bootlodar kilidini açmadan eng rom yükleyip imei repair yapılması

Anker liberty 4 pro kulaklık kullanıyorum Samsung s24 ultra da ses gümbür gümbür gelirken Mi 15 ultra da ses çok az geliyor Buds 2 pro kullaklığımda aynı şekil 15 ultrada ses çok az geliyor

Rus rom u denicem şu bootloadır kilit başvurusu işi sıkıntı 2 3 gündür akşam tam 19.00da deniyorum uygulama kotası sınırına ulaşıldı diyor global de şarj su gibi gidiyor

Şarj problemi 4 5 güncelleme sonrası anca çözülür. Cihaz daha çok yeni.

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi9tpro
Konular
0
Kulaklıklıktan ses az gelme sorununu çözdüm bölgeyi Makao yapınca düzeldi

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi9tpro
Konular
0
Kulaklıklıktan ses az gelme sorununu çözdüm bölgeyi Makao yapınca düzeldi sanı
Mi 15 ultra cihazımı 120 watt ile şarj ediyorum ama Max 65 watt oluyor neden acaba nasıl duzeltirim
Mi
Mi 15 ultra cihazımı 120 watt ile şarj ediyorum ama Max 65 watt oluyor neden acaba nasıl duzeltirim
Mi 15 ultranın şarj aleti 90watt muhtemelen 120watt şarj aletinin sağladığı volt değerleri uyuşmuyordur 120watt şarj aletinin üzerinde fast output yazan değerleri yazın 90watt ile karşılaştırayım

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Merhaba arkadaşlar ekran süreniz ne durumda paylaşır mısınız

Suhatuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Merhaba arkadaşlar ekran süreniz ne durumda paylaşır mısınız
Bunu bende merak ediyorum ama anladığım kadarıyla aldıktan sonra Global Rom yerine Rus romanında kullanmak daha iyi ekran süresi açısından ☺️ ...

S23 Ultra kullanıyorum Mi 15 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum ama bu ekran süresi ve batarya sorunlarını okudum sanırım s23 Ultra'dan pek bir fark yok , batarya acısından ☺️

Üst Alt