İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Güncelleme ile düzeleceğine eminim fakat rus romu ile global rom arasında şarj süresi farkı varmı ve bootloader kilidi açmadan global rom dan rus roma geçiş yapabilirmiyim

Bootloader kilidi açmadan rom yükleyemezsin.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Eskiden xiaomi kullanmıştım fakat stock rom yükleniyordu diye hatırlıyorum xiaomi bootloader kilidini açmak samsung gibi her hangi bir özellik kaybına yol açıyor mu
Dosya ismini değiştirerek stok romlar arası geçiş oluyordu eskiden. Samsung gibi olmuyor ama bazı cihazlarda WhatsApp hata veriyor, Wideline L3 olan da gördüm nadir de olsa :)

Semihmcrsemihmcr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi9tpro
Konular
0
Dosya ismini değiştirerek stok romlar arası geçiş oluyordu eskiden. Samsung gibi olmuyor ama bazı cihazlarda WhatsApp hata veriyor, Wideline L3 olan da gördüm nadir de olsa :)
Evet daha önce mi9t pro kullanmıştım güvenlik sertifikası L3 olmuştu bunun olmaması için bir tavsiyeniz var mı

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Evet daha önce mi9t pro kullanmıştım güvenlik sertifikası L3 olmuştu bunun olmaması için bir tavsiyeniz var mı
Custom romlar genelde aşıyor bu sorunları. 15 ultrada böyle sorunlar olur mu bilemiyorum :) Şu an eu harici custom rom yok gerçi :)

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Bende 15 ultra ve rus romla beraber rot ve modüller var. Akıcı ve stabil çalışıyor. Telefona gelecek olursam 14 ultra ya göre daha iyi. Ondeki ağırlık alınmış. Batarya artmış ama ekran süresi halen aynı. Klasik ximi diyebilirim.

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Gece tayvan romundan rus romuna geçtim. Rus romu şarjı daha iyi. 5 senelik mi 9t pro maceram sonrasında bu telefona geçmek bende bayağı level atlattı.
Bugün bi telegram grubunda olumsuz bi yazı okudum inşallah doğru değildir bizde karşılaşmayız.
Arkadaki kamera çerçevesinde boşluk olduğu ve toz girdiği diğer olumsuzluk server kaydı yaptıranların telefonu sıfırlamak için wipe data yaptıklarında nv data is currupted hatası aldıklarını söylüyolar.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Gece tayvan romundan rus romuna geçtim. Rus romu şarjı daha iyi. 5 senelik mi 9t pro maceram sonrasında bu telefona geçmek bende bayağı level atlattı.
Bugün bi telegram grubunda olumsuz bi yazı okudum inşallah doğru değildir bizde karşılaşmayız.
Arkadaki kamera çerçevesinde boşluk olduğu ve toz girdiği diğer olumsuzluk server kaydı yaptıranların telefonu sıfırlamak için wipe data yaptıklarında nv data is currupted hatası aldıklarını söylüyolar.

Ben de server kaydı yaptırdım. Sonrasın da Eu rom Rus Rom Global Rom denemek için değişiklik yaptım bir hata ile karşılaşmadım.

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Ben de server kaydı yaptırdım. Sonrasın da Eu rom Rus Rom Global Rom denemek için değişiklik yaptım bir hata ile karşılaşmadım.
Bende bi telegram grubunda gördüm. Wipe data yapınca böyle bir hata aldığını yazmış. Ya telefona hatalı bir işlem yapılmış yada kullanıcı doğru söylemiyor.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Bende bi telegram grubunda gördüm. Wipe data yapınca böyle bir hata aldığını yazmış. Ya telefona hatalı bir işlem yapılmış yada kullanıcı doğru söylemiyor.

Yanlış bir işlem yapmışlardır. Bir çok cihaz yaptırdım server kayıt. Her birinde farklı rom lar kurduk bir hata almadım. Silinen imei falan da olmadı. Mnimal adb ile de flashladığım oldu flash tools ile de rom kurduğum oldu sıkıntı yaşamadım hiç.

Sadece bu gün server kaydı sonrası 14 Ultrada parmak izi okumadı o da test ayarlarından kalibrasyon yapınca geçiyor. Nadir 10 telefonda bir tane böyle denk geldi.

Üst Alt