- Adım
- ulaş
- Cihazım
- note 13 pro 4g
- Konular
- 1
Dft prosu olan bi arkadaşım var işlem nası yapılıyo acabaHerhangi biri uzaktan yada telefoncu yapar. Fiyat baya düşer ama
Dft prosu olan bi arkadaşım var işlem nası yapılıyo acabaHerhangi biri uzaktan yada telefoncu yapar. Fiyat baya düşer ama
Katılıyorum. Bu saatten sonra uçuk kacık ücretler olmaz. Benim gözümde yapılabilecek rakam 100-200 liradır. Hadi olsun 250 lira. Öyle 300-500 fiyat çekenlere yaptırılmaz. 300-500 de diretirlerse ortak DFT almak mantıklı olur.Dft Pro 1 yıllık lisans 80 dolara satılıyor. Cpid IMEI kaydı 100-200 TL civarına düşer
özelden yazın hocamDft prosu olan bi arkadaşım var işlem nası yapılıyo acaba
Bunun tek kötü yanı server kapanır mı acaba.Katılıyorum. Bu saatten sonra uçuk kacık ücretler olmaz. Benim gözümde yapılabilecek rakam 100-200 liradır. Hadi olsun 250 lira. Öyle 300-500 fiyat çekenlere yaptırılmaz. 300-500 de diretirlerse ortak DFT almak mantıklı olur.
Bu kapanma mevzusuyla korkutuyorlar şimdi deBunun tek kötü yanı server kapanır mı acaba.
yeni bi gelişme oldu mu server kayıt ile ilgiliDft güncellemeyi geri çekti. Kesin bu parayla iş yapanlar diretmiştir. Kötü oldu. Umarım tekrar açılır
Dft kaldırdı cpid server . Şuan kredi ile yapan toplar varyeni bi gelişme oldu mu server kayıt ile ilgili