Yardım Xiaomi 14 Ultra cpid server kaydı

Bytenor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
1
YaSadece yetkilli hesap edl mode da işlem yapabiliyor. Kendiniz yetkili hesapla eng rom yüklerseniz 25dolar onlar bağlanıp yaparsa 60 dolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece yetkilli hesap edl mode da işlem yapabiliyor. Kendiniz yetkili hesapla eng rom yüklerseniz 25dolar onlar bağlanıp yaparsa 60 dolar.
O işlemi nasıl yapabiliriz hocam yetkili hesapla nasıl eng rom yükleyebiliriz. Bilen anlatabilir mi arkadaşlar?

feve4444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
gm6
Konular
0
Kilit kapalıysa flash yani yazılım atmak için yetkili hesap gerekiyor.Yetkili hesap içinse bazı programlar var Xiaomi auth diye geçiyor, kredi usulüyle çalışıyorlar ve hepsinin fiyatı kendine göre ( telegram kanallarından bakmak gerekiyor.) Eng rom u yetkili programı ile flashliyorsunuz.Server kayıt içinse en ucuz unlockbayi.com gördüm.Daha ucuz gören varsa bilgilendirsin.v1 server 10 dolar, V2 15 dolar.Telefon modeline göre uygun server seçilmeli
Not: Bu bilgileri hiç bir telefoncu vermiyor devlet sırrı gibi saklıyorlar.Detay için YouTube da videolara bakın

Bytenor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
1
Kilit kapalıysa flash yani yazılım atmak için yetkili hesap gerekiyor.Yetkili hesap içinse bazı programlar var Xiaomi auth diye geçiyor, kredi usulüyle çalışıyorlar ve hepsinin fiyatı kendine göre ( telegram kanallarından bakmak gerekiyor.) Eng rom u yetkili programı ile flashliyorsunuz.Server kayıt içinse en ucuz unlockbayi.com gördüm.Daha ucuz gören varsa bilgilendirsin.v1 server 10 dolar, V2 15 dolar.Telefon modeline göre uygun server seçilmeli
Not: Bu bilgileri hiç bir telefoncu vermiyor devlet sırrı gibi saklıyorlar.Detay için YouTube da videolara bakın
Teşekkürler kardeşim. Sanki kendi elleriyle yazılımı üretmiş gibi bir de yapan kişiye aracılık eden kişiler çıktı. Komisyon alıyorlar akıllı şahsiyetler. Haram, helal birbirine karışmış bir durumda. Halbuki bu bilgiler paylaşılsa dahi anlamayan bu işe girişmez. Bilgi sahibi olmadan kimse cesaret edemez yani.

mav1li

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mav1li
Konular
0

Edl moda almak için aut flash tool gerekiyor. Edl moda alınınca repair yapılıyor. Aut flash için ayrı token alınıyor cpid kayıt için ayrı. Cpid v1,v2 10 dolar şuan. Edl mod için token parası vermeye gerek yok. Edl usb kablo alın yada yaptırın.

ulasdogn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ulaş
Cihazım
note 13 pro 4g
Konular
1
halabtechte cert file var server kayıt yaparken onu ne için kullanıyoruz

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Dft proya free olarak server kaydı geldi.

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Dft Pro 1 yıllık lisans 80 dolara satılıyor. Cpid IMEI kaydı 100-200 TL civarına düşer

Üst Alt