- Adım
- Burak can
- Cihazım
- Kulaksız
- Konular
- 2
6.9 gb boş alan var şu an ramde. Ama şöyle bir durum var ki rame böyle takılmak boş. Cihaz aşırı derecede ram dolması yaşayıp kasmadığı sürece ramin dolması uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlar. İyi bir şey yani.Chimera adlı uygulamayı indirip kurun, tüm driverları kuracaktır. Aynı hatayla karşılaşmıştım bu uygulama ile hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet, şuan 6.9
twrp kuramadım lınkını atarmısınız
Twrp bozuk hocam. Ancak sadece HyperOS'u kurmak içinse brick etmez. Kendim de bir defa TWRP'yi kurup denedim çünkü.Arkadaşlar twrp en ufak yanlışta telefonu birck yapıyor yüklemeyin fastboot romu bekleyin
Hocam hyperos nasıl sistemde hafifleme fsrkettiniz mi yoksa sadece arayüzden mi ibaretLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp bozuk hocam. Ancak sadece HyperOS'u kurmak içinse brick etmez. Kendim de bir defa TWRP'yi kurup denedim çünkü.
Kurmadım hocam ben. Fikrim yok.Hocam hyperos nasıl sistemde hafifleme fsrkettiniz mi yoksa sadece arayüzden mi ibaret
merhabalar bootloader kilidi açık cıhazıma mi flash ile bu romu yükleyebiliyor muyum ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFEUXM
Xiaomi 13T için ilk HyperOS sürümüdür. Android 14 tabanındadır. Recovery yöntemi ile kurulmaktadır. İlk sürüm olduğu için hata miktarı çok yüksek olabilir.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
-
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
-
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir. Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Maalesef. Bet programında yayınlandığı için mi flash linki şu an için mevcut değildir.merhabalar bootloader kilidi açık cıhazıma mi flash ile bu romu yükleyebiliyor muyum ?