HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

Xaslan66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Yazılım
Konular
0

Twrp bozuk hocam. Ancak sadece HyperOS'u kurmak içinse brick etmez. Kendim de bir defa TWRP'yi kurup denedim çünkü.
Yokki burda dosyası

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Son düzenleme:

s3rtouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertac
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
Ben ilk önce EEA Avrupa romunu kurmuştum. Sonra twrp yi yükledim. Belki ondan olabilir. Bu konularda çok tecrübeli değilim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yükleyebildim "musdi27" sayesinde. Bir kaç ekram görüntüsü paylaşıyorum. Sistemin beta olmasından dolayı sanırım arayüzde hafif kasma var. Şarjda biraz fazla gidiyor sanırım.
Hocam bu rom'un arama ve msj uygulamasi google mı ? Yoksa xiaominin kendi uygulamasi mi ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam bu rom'un arama ve msj uygulamasi google mı ? Yoksa xiaominin kendi uygulamasi mi ?
Global ve EEA Avrupa romunda Google uygulamaları var. Bu durum HyperOS ile değişmedi hocam.

aseeaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 pro
Konular
2
kurdum rom çalışıyor peki bu rom güncelleme alır mı yoksa tekrar twrpden rommu atmak gerekiyor ?

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
kurdum rom çalışıyor peki bu rom güncelleme alır mı yoksa tekrar twrpden rommu atmak gerekiyor ?
Güncelleme gelmez Bl açık olduğu için surekliTwrp veya fastboot ile atmalisin

samemts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğberk
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
İyi günler arkadaşlar cihazıma isim değiştirme metodu ile kuramadım ve uygulamalar vs silinmeden yüklemek istiyorum.
Adb veya flash programı ile mi kurmami önerirsiniz.
Twrp ile mi kurmaliyim.
Twrp için MIUI surumum ve çekirdek sürümüm.birebir tutuyor ama bu romu yükleyince cihaz android 14 olucak ama twrp versiyonu android 13de kalınca bilgilerim silinir mi deneyen var mı
Edit: bl kilidim açık

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İyi günler arkadaşlar cihazıma isim değiştirme metodu ile kuramadım ve uygulamalar vs silinmeden yüklemek istiyorum.
Adb veya flash programı ile mi kurmami önerirsiniz.
Twrp ile mi kurmaliyim.
Twrp için MIUI surumum ve çekirdek sürümüm.birebir tutuyor ama bu romu yükleyince cihaz android 14 olucak ama twrp versiyonu android 13de kalınca bilgilerim silinir mi deneyen var mı
Edit: bl kilidim açık
MIUI'dan geçecekseniz sıfırlama yapmanız son derece önemli. Sıfırlama yapmadan kullanan kişilerin %95'i pişman oluyor, sıfırlayınca sorunlarının düzeldiğini söylüyorlar.

İlla geçmek istiyorsanız cihazınızdaki sürüm EEA Avrupa ise bu konudaki fastboot bağlantısını indirip Mi Flash ile "save user data" seçeneğini seçerek kurun. Rom - Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.7.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

MI Global rom varsa da bu konuya bakın: HyperOS - Xiaomi 13T (Aristotle) - Global Kararlı Rom HyperOS1.0.4.0.UMFMIXM İndirme Bağlantıları

samemts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğberk
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
MIUI'dan geçecekseniz sıfırlama yapmanız son derece önemli. Sıfırlama yapmadan kullanan kişilerin %95'i pişman oluyor, sıfırlayınca sorunlarının düzeldiğini söylüyorlar.

İlla geçmek istiyorsanız cihazınızdaki sürüm EEA Avrupa ise bu konudaki fastboot bağlantısını indirip Mi Flash ile "save user data" seçeneğini seçerek kurun. Rom - Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.7.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

MI Global rom varsa da bu konuya bakın: HyperOS - Xiaomi 13T (Aristotle) - Global Kararlı Rom HyperOS1.0.4.0.UMFMIXM İndirme Bağlantıları
Teşekkür ederim hocam,
Öncelikle ekran kilidini kaldırdım sonra teli yedekledim.
Ardından forumda yazmış olduğunuz konudan twrp kurulumunu inceledim hem sürüm hem kernel olarak tutuyordu cihazımın özellikleri ile.
Sonra recovery romu twrpden install ile yükledim ve kullanıma hazır oldu telefon çok fazla veri olunca uzun surucekti şimdilik kullanıyoruz bakalım twrp kurulum sonrası otomatik olarak kalktı ve ekran şifrelerini geri koydum. Çok teşekkür ederim emeğiniz için.
İyi forumlar diliyorum.

Üst Alt