- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 10
TWRP ile kurulması gerek hocam. Veya Avrupa romunun son sürümünde olmak da gerekiyor olabilir. Şu an 14.0.13 EEA romu için son sürüm, sizinki 14.0.11 sürümü.Güncelleme paketi seçip, kurmaya çalışınca böyle bir hata alıyorum
hayırlısı 14.0.13 EEA rom link lerin hepsini denedim nerede ise 1 gün diyor hayırlısıTWRP ile kurulması gerek hocam. Veya Avrupa romunun son sürümünde olmak da gerekiyor olabilir. Şu an 14.0.13 EEA romu için son sürüm, sizinki 14.0.11 sürümü.
hayırlısı 14.0.13 EEA rom link lerin hepsini denedim nerede ise 1 gün diyor hayırlısı
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. hata veriyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburaya tıklayıp indirmeye çalışın hocam bir de.
Linki düzelttim hocam, tekrar deneyin.This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. hata veriyor
bekleyeceğiz bir gün dosya insin diye nasip kısmet, ilginiz için teşekkür ederim..Linki düzelttim hocam, tekrar deneyin.
Yine olmadı galiba.
Saldırganlar, ks3orig.bigota.d.miui.com sitesindeki bilgilerinizi (örneğin; parolalar, mesajlar veya kredi kartları) çalmaya çalışabilirler.Linki düzelttim hocam, tekrar deneyin.
Yine olmadı galiba.
Twrp nasıl kurdunuz bende hata veriyorTeşekkür ederim, çok sağol. Yükledim sonunda
Ben ilk önce EEA Avrupa romunu kurmuştum. Sonra twrp yi yükledim. Belki ondan olabilir. Bu konularda çok tecrübeli değilimTwrp nasıl kurdunuz bende hata veriyor
Hata nedir?Twrp nasıl kurdunuz bende hata veriyor
Ben yükleyebildim "musdi27" sayesinde. Bir kaç ekram görüntüsü paylaşıyorum. Sistemin beta olmasından dolayı sanırım arayüzde hafif kasma var. Şarjda biraz fazla gidiyor sanırım.Arkadaşlar yükleyen yok mu