İnceleme Xiaomi 13 T

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
13T serisinde kronik sorun var kamera buğu yapıyor. Beyaz çekim yapıyor gibi göründüğü zaman arka kameraya bakın, lensin içinde buğu olabilir.
Hocam 12X ile Poco F5 arasında kalıp siz de
13T aldınız sanırım 8-|

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam 12X ile Poco F5 arasında kalıp siz de
13T aldınız sanırım 8-|
12X ekstra donanım olarak eski geldi (BT, Wifi sürümü vs.) ve ekranı kavisli olduğu için istemedim. F5'i de yurt dışı bulamadım uygun fiyata; bulduklarım ya Çin ve Hindistan cihazıydı ya da 13T ile aynı fiyattaydı. 13T aldım, daha iyi bence (geliştirici desteği hariç). smirk~~

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
12X ekstra donanım olarak eski geldi (BT, Wifi sürümü vs.) ve ekranı kavisli olduğu için istemedim. F5'i de yurt dışı bulamadım uygun fiyata; bulduklarım ya Çin ve Hindistan cihazıydı ya da 13T ile aynı fiyattaydı. 13T aldım, daha iyi bence (geliştirici desteği hariç). smirk~~
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın,o bütçeye en makul 13T ve K60 var,
rom dışında o da çok güzel bir cihaz ama tabi Redmi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın,o bütçeye en makul 13T ve K60 var,
rom dışında o da çok güzel bir cihaz ama tabi Redmi
Band 20'siz cihazdan çektim 4 sene, biraz da band 20'li global cihazdan çekeyim dedim. Ben rom kurmasam zaten 4 sene Android yükseltme güncelleme sözü var cihaza. Şimdilik böyle devam. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Band 20'siz cihazdan çektim 4 sene, biraz da band 20'li global cihazdan çekeyim dedim. Ben rom kurmasam zaten 4 sene Android yükseltme güncelleme sözü var cihaza. Şimdilik böyle devam. :D
İyi yapmışsınız hocam,güle güle kullanın inşallah

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öncelikle 3 ay realme GT2 kullandıktan sonra 13T geçiş yaptım realme deneyimim berbattı ısınan şarjı hızlı biten arayüzde eksiklikleri ve hataları olan bir cihazdi.120hz çalışması gereken uygulamalarda 60hz çalışıyordu kısaca ön kamera ve 65w hızlı şarj dışında hiç birşeyinden memnun değildim.

Gelelim 1 aylık 13T deneyimime kelimenin tam anlamıyla mükemmel verdiğim paranın her kuruşuna değdi. Xiaomiyi miui arayüzünü özlemişim gerçekten ve 120hz ile miui bir başka :) hiç bir hatayla sorunla gecikme takılma ısınma sorunu yaşamadım sıfır sorun umarım hep böyle kalır. Xiaomi kendini geliştirmiş bunu hissettirdi bana ekran çok güzel çok tepkisel çalışıyor. Stereo ses gümbür gümbür.
Kamerasını ve galeride düzenleme özelliklerinide çok beğendim realme gt2 içi boş teneke gibiydi 13T ise dolu dolu bir cihaz. Kız arkadaşım İPhone 11 kullanıyor ama resim çekerken benim telefonumu istiyor :)
Son olarak wild rift oynuyorum ve oyunda hiç ısınma problemi yaşamadım 120fps desteği mevcut fakat oyunda 60hz oynamayı tercih ediyorum şarjı daha uzun süre dayanmasi için.

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
iyi akşamlar bende yurtdışı 13T kullanıyırum ne zaman hyperos gelir acaba ? Bide kablosuz şarj desteği var mı ?

Üst Alt