Öncelikle 3 ay realme GT2 kullandıktan sonra 13T geçiş yaptım realme deneyimim berbattı ısınan şarjı hızlı biten arayüzde eksiklikleri ve hataları olan bir cihazdi.120hz çalışması gereken uygulamalarda 60hz çalışıyordu kısaca ön kamera ve 65w hızlı şarj dışında hiç birşeyinden memnun değildim.
Gelelim 1 aylık 13T deneyimime kelimenin tam anlamıyla mükemmel verdiğim paranın her kuruşuna değdi. Xiaomiyi miui arayüzünü özlemişim gerçekten ve 120hz ile miui bir başka
hiç bir hatayla sorunla gecikme takılma ısınma sorunu yaşamadım sıfır sorun umarım hep böyle kalır. Xiaomi kendini geliştirmiş bunu hissettirdi bana ekran çok güzel çok tepkisel çalışıyor. Stereo ses gümbür gümbür.
Kamerasını ve galeride düzenleme özelliklerinide çok beğendim realme gt2 içi boş teneke gibiydi 13T ise dolu dolu bir cihaz. Kız arkadaşım İPhone 11 kullanıyor ama resim çekerken benim telefonumu istiyor
Son olarak wild rift oynuyorum ve oyunda hiç ısınma problemi yaşamadım 120fps desteği mevcut fakat oyunda 60hz oynamayı tercih ediyorum şarjı daha uzun süre dayanmasi için.