- Adım
- mustafa
- Cihazım
- 13 ultra
- Konular
- 21
hayirli olsun hocam.ama realme arayuzu guzel bence baya akici ve bence miui den daha fazla kisisellestirme var.mesela bir tema degilde tek seferde butun simgelere istedigin temadan istedigin simgeyi atayabiliyorsun.simgeyi istedigin olcude buyutup kucultebiliyosn.bilfirim paneli seklini ayni sekilde 4 5 tane farkli sekilde bicimlendirebiliyosn ozel custum romlardaki kisisellestirmeler var diyebiliriz.arayuz konusunda bence en iyisi diyebilirim hatta.tabiki kisiden kisiye degisir buRealme gt2'den Xiaomi 13t geçtim cihaz gerçekten harika kamerasına performansına bayıldım beklediğimden çok daha iyi çıktı. Xiaomi bazı şeylerden ders çıkarmış ve androide daha çok entegre olmuş örneğin gizlilik ayarları menüsü güvenlik ayarları ve galeri Google fotoğraf ile entegre çalışıyor iyiki almışım leica kamerasına zaten diyecek söz yok. Özetle Xiaomi dogru yolda ilerliyor bu cihaz amiral gemilerinin bı tık altinda tek eksiği 4k 60fps video çekimi.
Ayrıca 3 aylık YouTube premium hediyesi aldım.
Realme cihaz alarak büyük hata etmişim arayüzü çok kasvetli. Gerçekten piyasada MIUI gibisi yok...