İnceleme Xiaomi 13 T

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Realme gt2'den Xiaomi 13t geçtim cihaz gerçekten harika kamerasına performansına bayıldım beklediğimden çok daha iyi çıktı. Xiaomi bazı şeylerden ders çıkarmış ve androide daha çok entegre olmuş örneğin gizlilik ayarları menüsü güvenlik ayarları ve galeri Google fotoğraf ile entegre çalışıyor iyiki almışım leica kamerasına zaten diyecek söz yok. Özetle Xiaomi dogru yolda ilerliyor :) bu cihaz amiral gemilerinin bı tık altinda tek eksiği 4k 60fps video çekimi.
Ayrıca 3 aylık YouTube premium hediyesi aldım.
Realme cihaz alarak büyük hata etmişim arayüzü çok kasvetli. Gerçekten piyasada MIUI gibisi yok...
hayirli olsun hocam.ama realme arayuzu guzel bence baya akici ve bence miui den daha fazla kisisellestirme var.mesela bir tema degilde tek seferde butun simgelere istedigin temadan istedigin simgeyi atayabiliyorsun.simgeyi istedigin olcude buyutup kucultebiliyosn.bilfirim paneli seklini ayni sekilde 4 5 tane farkli sekilde bicimlendirebiliyosn ozel custum romlardaki kisisellestirmeler var diyebiliriz.arayuz konusunda bence en iyisi diyebilirim hatta.tabiki kisiden kisiye degisir bu

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
hayirli olsun hocam.ama realme arayuzu guzel bence baya akici ve bence miui den daha fazla kisisellestirme var.mesela bir tema degilde tek seferde butun simgelere istedigin temadan istedigin simgeyi atayabiliyorsun.simgeyi istedigin olcude buyutup kucultebiliyosn.bilfirim paneli seklini ayni sekilde 4 5 tane farkli sekilde bicimlendirebiliyosn ozel custum romlardaki kisisellestirmeler var diyebiliriz.arayuz konusunda bence en iyisi diyebilirim hatta.tabiki kisiden kisiye degisir bu
Arayüz olarak hiç begenmedim custom romlardaki özelleştirme gibi demişsiniz meselede bu zaten oyuncak gibi aynı legolar gibi realme özelleştirmesi. MIUI daha akıcı ve görsel olarak zengin bir arayüz.
Gelelim realme gt2'ye siyah rengini almıştım arka kapak malzeme kalitesi berbattı cihazda snapdragon 888 var normal kullanımda bile ısınıyor demekki oyun oynasam cihaz elimde kalacak öyle bir his veriyordu. Cihaza 2 ay dayanabildim. Yazılımsal olarak eksik bir arayüz bomboş neredeyse hiç bir özellik yok ana menüde Google haberler kartını bile kapatma seçeneği yok uygulamayı devredışı bırakmak gerekiyor. MIUI hem özellik olarak hemde görsel olarak ezer geçer.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
Bu güzelmiş ben şuan çin romunda widget bile koyamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Arayüz olarak hiç begenmedim custom romlardaki özelleştirme gibi demişsiniz meselede bu zaten oyuncak gibi aynı legolar gibi realme özelleştirmesi. MIUI daha akıcı ve görsel olarak zengin bir arayüz.
Gelelim realme gt2'ye siyah rengini almıştım arka kapak malzeme kalitesi berbattı cihazda snapdragon 888 var normal kullanımda bile ısınıyor demekki oyun oynasam cihaz elimde kalacak öyle bir his veriyordu. Cihaza 2 ay dayanabildim. Yazılımsal olarak eksik bir arayüz bomboş neredeyse hiç bir özellik yok ana menüde Google haberler kartını bile kapatma seçeneği yok uygulamayı devredışı bırakmak gerekiyor. MIUI hem özellik olarak hemde görsel olarak ezer geçer.
bende gt2 pro kullaniyordum oda isiniyordu ama bu islemciden kaynakli 11t proda ayni sekilde isiniyor veya diger markalarin 8 gen 1 kullanan islemcildrindede isinma var google haberleri bi yerden kapatmistim ama hatirlamiyorum.tabiki zevkler tarsilmaz ama xiaomiden realme veya oneplusa gecenlerden genel olarak duydugum daha kullanisli oldugu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bende gt2 pro kullaniyordum oda isiniyordu ama bu islemciden kaynakli 11t proda ayni sekilde isiniyor veya diger markalarin 8 gen 1 kullanan islemcildrindede isinma var google haberleri bi yerden kapatmistim ama hatirlamiyorum.tabiki zevkler tarsilmaz ama xiaomiden realme veya oneplusa gecenlerden genel olarak duydugum daha kullanisli oldugu
11 T Pro sanırım oyunlarda ısınıyor, ben oynamadığım için çok rahatım bu konuda, şu ana kadar aldığıma dair en ufak bir pişmanlığım olmadı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
11 T Pro sanırım oyunlarda ısınıyor, ben oynamadığım için çok rahatım bu konuda, şu ana kadar aldığıma dair en ufak bir pişmanlığım olmadı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
aynen oyunlarda ve yogun kullanimda yasiyordum hocam.onun disinda guzel cihaz

onurgsli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Hemşire
Konular
15
Bu forum neden bu kadar durgun

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu forum neden bu kadar durgun
Xiaomi kendini geliştirdi artık custom rom ve eskisi gibi Google kamera ihtiyacı kalmadı pek redmi cihazlar dışında sorun çıkaran pek cihaz yok bu yüzden forum durgun :)

alidldl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
13t
Konular
0
Merhabalar bende dün itibariyle 13T aldım. 11t den geçtim. kamerası sanki ais varmış gibi çekiyor çok beyaz ışık yansıtılmış gibi. 2x zoom yapınca gidiyor 1x olunca bozuluyor. neden olabilir ne yapmam gerek. teşekkür ederim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhabalar bende dün itibariyle 13T aldım. 11t den geçtim. kamerası sanki ais varmış gibi çekiyor çok beyaz ışık yansıtılmış gibi. 2x zoom yapınca gidiyor 1x olunca bozuluyor. neden olabilir ne yapmam gerek. teşekkür ederim
13T serisinde kronik sorun var kamera buğu yapıyor. Beyaz çekim yapıyor gibi göründüğü zaman arka kameraya bakın, lensin içinde buğu olabilir.

Üst Alt