İnceleme Xiaomi 13 T

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
Arkadaşlar yarın inş k60 ultram elime ulaşmış olacak bl kilidinde son durum nedir beklemeden açabiliyor muyuz acaba

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Arkadaşlar yarın inş k60 ultram elime ulaşmış olacak bl kilidinde son durum nedir beklemeden açabiliyor muyuz acaba
Hocam neden çin sürümü cihaz aldınız? ben şahsen çin ve hindistan sürüm cihazı asla almam global / çin / hindistan hepsi birbirinden farklı donanımlar ve yazılımlar kullanıyor ve sorun yaşatıyor.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
Hocam neden çin sürümü cihaz aldınız? ben şahsen çin ve hindistan sürüm cihazı asla almam global / çin / hindistan hepsi birbirinden farklı donanımlar ve yazılımlar kullanıyor ve sorun yaşatıyor.
Hocam 1.si ilk defa çin kullanmıyorum huyu suyu band 20 dışında neredeyse aynı
2. Si bu telefonu çindeki fiyattan direk aldım asıl tercihim bu yuzden

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
İyi günler ben telefonu yurtdışıdan aldım bootloader kilidi açtım ama gördüm ki kemarada 1080p bile 60fps desteği yok gelecek mi ?Bide hyperOS Gelecek mi ?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
İyi günler ben telefonu yurtdışıdan aldım bootloader kilidi açtım ama gördüm ki kemarada 1080p bile 60fps desteği yok gelecek mi ?Bide hyperOS Gelecek mi ?

HyperOS gelecek
sen global surum aldın sadece bl kilidi actın ve arka kamera video da 1080 60 bile cekmiyor öyle mi

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Realme gt2'den Xiaomi 13t geçtim cihaz gerçekten harika kamerasına performansına bayıldım beklediğimden çok daha iyi çıktı. Xiaomi bazı şeylerden ders çıkarmış ve androide daha çok entegre olmuş örneğin gizlilik ayarları menüsü güvenlik ayarları ve galeri Google fotoğraf ile entegre çalışıyor iyiki almışım leica kamerasına zaten diyecek söz yok. Özetle Xiaomi dogru yolda ilerliyor :) bu cihaz amiral gemilerinin bı tık altinda tek eksiği 4k 60fps video çekimi.
Ayrıca 3 aylık YouTube premium hediyesi aldım.
Realme cihaz alarak büyük hata etmişim arayüzü çok kasvetli. Gerçekten piyasada MIUI gibisi yok...

Üst Alt