- Adım
- mehmet
- Cihazım
- note3pro
- Konular
- 54
Arkadaşlar yarın inş k60 ultram elime ulaşmış olacak bl kilidinde son durum nedir beklemeden açabiliyor muyuz acaba
Hocam neden çin sürümü cihaz aldınız? ben şahsen çin ve hindistan sürüm cihazı asla almam global / çin / hindistan hepsi birbirinden farklı donanımlar ve yazılımlar kullanıyor ve sorun yaşatıyor.Arkadaşlar yarın inş k60 ultram elime ulaşmış olacak bl kilidinde son durum nedir beklemeden açabiliyor muyuz acaba
Hocam 1.si ilk defa çin kullanmıyorum huyu suyu band 20 dışında neredeyse aynıHocam neden çin sürümü cihaz aldınız? ben şahsen çin ve hindistan sürüm cihazı asla almam global / çin / hindistan hepsi birbirinden farklı donanımlar ve yazılımlar kullanıyor ve sorun yaşatıyor.
İyi günler ben telefonu yurtdışıdan aldım bootloader kilidi açtım ama gördüm ki kemarada 1080p bile 60fps desteği yok gelecek mi ?Bide hyperOS Gelecek mi ?
HyperOS gelecekİyi günler ben telefonu yurtdışıdan aldım bootloader kilidi açtım ama gördüm ki kemarada 1080p bile 60fps desteği yok gelecek mi ?Bide hyperOS Gelecek mi ?
Evet çekmiyordu rom değiştim düzeldiHyperOS gelecek
sen global surum aldın sadece bl kilidi actın ve arka kamera video da 1080 60 bile cekmiyor öyle mi
Param buna yetti yapabileceğim birşey yokkamerası çok çirkin.
hocam sana bi şey demedim , tasarımını beğenmedim zevktir belki sen çok sevmişsindir.Param buna yetti yapabileceğim birşey yok