İnceleme Xiaomi 13 T

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
Şu an için henüz TWRP mevcut değil. Eu rom kurabilirsiniz. Detaylı bilgi için Özel Mesaj gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Rom larda recovery görünce twrp var sanmıştım

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

yawan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
note 3 pro
Konular
1
eu romlar çin romları üzerine olmuyormu? bu listede 13t ve t proda global rom yazıyor

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
eu romlar çin romları üzerine olmuyormu? bu listede 13t ve t proda global rom yazıyor
Global Romu debload ederek EU Roma çeviriyorlar. Google Arama Mesajlaşma uygulamaları silinecek Xiaomi Arama ve mesajlaşma uygulamaları ekleniyor. Ayrıca arka planda çalışan gereksiz uygulamaları filan kaldırarak romun daha stabil ve kararlı çalışmasını sağlıyorlar.

yawan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
note 3 pro
Konular
1
Xiaomi.EU takımına Patreon üzerinden aylık ücret vererek indirme bağlantılarını alabilirsiniz.

alıntılamayı unutmuşum. bilmediğim için soruyorum. bir kereye mahsus ücretli indirme bağlantısı alıp kurduk diyelim eu romu. peki sonra bu rom kendi güncellemesini alıyormu yoksa sürekli ücret mi ödenmesi gerekiyor güncellemeleri alabilmek için?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
13T ve 13T Pro cihazları sadece global piyasada satılıyor. Bu nedenle Çin romları yok bu cihazların. Var olan Global romu taban alınıyor. Çin sürümü olmayan tüm Xiaomi cihazlar için Global, Global de yoksa EEA romu taban alınır.

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
alıntılamayı unutmuşum. bilmediğim için soruyorum. bir kereye mahsus ücretli indirme bağlantısı alıp kurduk diyelim eu romu. peki sonra bu rom kendi güncellemesini alıyormu yoksa sürekli ücret mi ödenmesi gerekiyor güncellemeleri alabilmek için?
1 Ay üyeliğiniz içerisinde gelecek olan tüm güncellemeleri cihazınıza Manuel olarak kurabilirsiniz. Telefon kendini güncellemez dosya indirerek güncelleme dosyasını bilgisayar üzerinden kurmalısınız.

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
Maalesef hocam henüz Twrp yayınlanmadı. Fastboot üzerinden EU Rom kurabilirsiniz hem daha stabil ve kararlı tavsiye ederim.
merhaba
hocam baktım şimdi aylık 12 dolar istiyor, Eu bildiğimiz eu gibi mi mi arama ve mesaj vardır diye düşünüyorum ses kaydedici lazım
temalarda import var mı?

Üst Alt