- Adım
- w
- Cihazım
- w
- Konular
- 29
Keçiören bayram kayaXiaomi 13 için ''Ankara'da'' şuan aktif sağlam direnç işlemi yapan biri yada bir yer var mı bildiğiniz?
Keçiören bayram kayaXiaomi 13 için ''Ankara'da'' şuan aktif sağlam direnç işlemi yapan biri yada bir yer var mı bildiğiniz?
Endonezya yok beklemeyin Taiwan varBende dün aldım. endonezya romunu bekliyorum. Tek kötü tarafı bu
Adaway rootlu kullanıyorumMerhabalar. Rootlu yada rootsuz reklamları engellemek için kullandığınız yöntem nedir?
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de 13 aldım 2 aydır kullanıyorum alırken hiç dikkat etmedim global mi yoksa çin mi diye. şu an baktım da arkasına CE yazısı yok şimdi benim de çin versiyon oluyor galiba. eğer çin versiyon ise bilginiz olsun zerre kadar problem yaşatmadı şebeke açısından. 4.5 sürekli ve oyunlarda ms çok iyi. 50.55 civarı. ben daha önce de çin versiyon cihazlar kullandım hiç birinde şehir efsanesi gibi dolaşan şu şebeke problemini yaşamadım... hem şehir de hem kırsalda... bence hiç bir problem teşkil etmiyor...Bence hiç kafanız karışmasın. Bugün 12/256 lık Çin model Xiaomi 13 ü piyasada 700 dolara rahatlıkla bulabilirsiniz. Oysa aynı model global bir cihaz 800 dolar civarında. Yani aralarında TL bazında 2500-3000 TL fark var ve üstelik global modelini bulmak ta çok zor.
Kısacası arz talep meselesi. İnsanlar ileride herhangi bir sıkıntı yaşamamak için özellikle global modeli tercih ediyorlar. Siz buna ister band 20 sıkıntısı deyin isterseniz başka bir şey... K serisi gibi Çin piyasası için üretilmiş cihazlar, globale çıkmadığı ve özellikle satın almak isteyenlerin başka seçeneği olmadığı için elbette tercih edilebilir ama Xiaomi 13 ün globali varken Çin modelini almak çok yanlış bir tercih olur.
Altı ay önce satın aldığım Xiaomi 13 pronun Çin modelini istesem 200 dolar daha ucuza alabilirdim. Düşünün ki bugünün parasıyla 5500 TL yapıyor. Daha önceki cihazım Mi6 da band 20 sıkıntısından oldukça muzdarip olduğum için global modeli almaya karar verdim ve şu anda Karadeniz yaylalarında şehir merkezindeki konforu yaşıyorum. Tabii bunda Turkcell' in de etkisi olduğu yadsınamaz.
Biraz uzun yazdım ama daha önce benim yaşadığım kararsızlığı sizde gördüğüm için naçizane fikrimi belirtmek istedim. Umarım kararınızda etkili olur.
Eskilerin çok güzel bir sözü vardır..." Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti...."
Kolay gelsin..
Anlaşılan o ki son dönem ürettiği cihazlarda band 20 olmamasına rağmen Xiaomi firması şebeke meselesini çözmüş olmalı. Böyle bir problem yaşamadığınız için ( o dediğiniz şehir efsanesini bizzat yaşamış biri olarak ) ne mutlu size diyorum.ben de 13 aldım 2 aydır kullanıyorum alırken hiç dikkat etmedim global mi yoksa çin mi diye. şu an baktım da arkasına CE yazısı yok şimdi benim de çin versiyon oluyor galiba. eğer çin versiyon ise bilginiz olsun zerre kadar problem yaşatmadı şebeke açısından. 4.5 sürekli ve oyunlarda ms çok iyi. 50.55 civarı. ben daha önce de çin versiyon cihazlar kullandım hiç birinde şehir efsanesi gibi dolaşan şu şebeke problemini yaşamadım... hem şehir de hem kırsalda... bence hiç bir problem teşkil etmiyor...
Ben satın aldığımda henüz T serisi satışa çıkmamış, özellikleri belli olmamıştı ama K60 Pro konusuna şöyle bir mesaj yazmıştım...Burda ki arkadaşlara birsey sorayım neden 13t/13pro yerine 13/13 pro tercih ediyorsunuz yani t ler bir tık alt sayılır ama Benim duymak istediğim o değil elle tutulur bir somut neden