Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
merhaba mi 13 aldım mavi renk. lütfen bana kaliteli kılıf önerir misiniz ? teşekkürler.
Ben joom uzerinden bu kilifi aldim.biraz uzun surdu gelmesi. Hatta ilk sipariste gelmedi ucret iadesi aldim 2.siparsite geldi.biraz kaba ama kalitesi cok iyi gercekten.bunun manyetik olmayanida var.kablosuz sarj kullanmayanlar tercih edebilir.
Nillkin super frosted shield pro magnetic
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Ekran koruyucu olarakta ibywind marka aldim amazondan. 2 adet ekran koruyucu 1 kamera koruyucu ve 1 arka koruyucu ile geliyor yaninda ekran koruyucuyu takmak icin hizalayici plastikte var.malzeme kalitesi baya iyi ekrandam parmak izi okuyucu da sorunsuz çalışıyo.

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam hayırlı uğurlu olsun, bende sizin gibi ne kadar abisini olmasa bile kardeşini aldık. angel~~

Note 10 pro, realme 10, note 12 pro 5G ve tecno camon 20'den sonra bende yolculuğumu almışken mi serisi cihaz alayım diyerek mi 13 lite ile sonlandırdım.

Evet ne kadar lite olsa bile yeni cihaz ve direkt xiaomi markası olmasından mütevellit bunda karar kıldım. Fiyatını ortalama fiyattan aşağıya denk getirdim. Her türlü kârda çıktım.

Diğer arayüzlere artık alışamıyorum. Kullanamıyorum tabiri caizse hep rahatsız hissediyorum kullanırken. Bir de snapdragon olmasından dolayı buna karar kıldım çünkü ilerde imei işleminden sonra eu rom çakar devam ederim yoluma. Dirençli olması beni bır tık korkutuyor fakat doğru dürüst yerde yapıldığında sıkıntı çıkarmayacağını ve aktif bir şekilde güncelleme alacağını varsayarsam değer gibi gözüküyor.

En az 2-3 yıl kullanacağımı varsayıyorum. Aslında e-sim uyumlu gözüküyor acaba bunu 12 ay kullanmanın bir yolu var mıdır acaba?

Umarım güzel günlerde kullanırsınız telefonunuzu.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Hocam hayırlı uğurlu olsun, bende sizin gibi ne kadar abisini olmasa bile kardeşini aldık. angel~~

Note 10 pro, realme 10, note 12 pro 5G ve tecno camon 20'den sonra bende yolculuğumu almışken mi serisi cihaz alayım diyerek mi 13 lite ile sonlandırdım.

Evet ne kadar lite olsa bile yeni cihaz ve direkt xiaomi markası olmasından mütevellit bunda karar kıldım. Fiyatını ortalama fiyattan aşağıya denk getirdim. Her türlü kârda çıktım.

Diğer arayüzlere artık alışamıyorum. Kullanamıyorum tabiri caizse hep rahatsız hissediyorum kullanırken. Bir de snapdragon olmasından dolayı buna karar kıldım çünkü ilerde imei işleminden sonra eu rom çakar devam ederim yoluma. Dirençli olması beni bır tık korkutuyor fakat doğru dürüst yerde yapıldığında sıkıntı çıkarmayacağını ve aktif bir şekilde güncelleme alacağını varsayarsam değer gibi gözüküyor.

En az 2-3 yıl kullanacağımı varsayıyorum. Aslında e-sim uyumlu gözüküyor acaba bunu 12 ay kullanmanın bir yolu var mıdır acaba?

Umarım güzel günlerde kullanırsınız telefonunuzu.
E sim sim2 ye bağlı olduğu için o şekilde olmuyor.direnç istemiyorsaniz sim kartli küçük mobil modemler var simi modeme bağlayıp wowifi ile telefondan görüsme yapabilirsiniz

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Ekran koruyucu olarakta ibywind marka aldim amazondan. 2 adet ekran koruyucu 1 kamera koruyucu ve 1 arka koruyucu ile geliyor yaninda ekran koruyucuyu takmak icin hizalayici plastikte var.malzeme kalitesi baya iyi ekrandam parmak izi okuyucu da sorunsuz çalışıyo.

Ordaki fiyata kargo dahil mi?

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
E sim sim2 ye bağlı olduğu için o şekilde olmuyor.direnç istemiyorsaniz sim kartli küçük mobil modemler var simi modeme bağlayıp wowifi ile telefondan görüsme yapabilirsiniz
O konu hakkında fikrim yoktu hocam öğrendiğim iyi oldu. En iyisi temiz bir direnç yaptırmak süresi bittiğinde. Daha 8 ay var + bir de yılbaşı var önümde, duruma göre gelecek sene 8. Aya kadar vaktim var hayırlısı.

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Ordaki fiyata kargo dahil mi?
Kargo ve vergi dahil degil.yaklasik 150 lira daha koyuyo uzerine. Ben esimin telefonu icinde aldim 2 tane olunca kargo fiyati falan dusuyo biraz daha uyguna gelmis oldu

umut666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
oneplus5
Konular
1
Vowifi ile arama başta bana da mantıklı geldi. Simi eski telefona takarım interneti paylaşırım diye ama sim kartı çıkarınca vowifi zaten otomatik kapanıyor. Her türlü sim kart istiyor telefonda takılı. Bi de arama gelince diğer telefona gelecek, sonuçta yine onu kullanmış olacağım aynı anda iki cihaza gelmeyeceği için. Ya kayıt süresi dışında sadece eski telefonla görüşme yapıp diğer her şeyi yeni telle yapıcam ya da data hattı alıcam. Bu sene yine idare eder 1 ay kala bitiyor benim süre. Sonra ocakta 8 ay. Kalan 4 ay da muhtemelen askerde olurum. Sonraki sene de Allah kerim 😁

uysaldr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi mi6
Cihazım
Mi6
Konular
0
Xiaomi 13 için ''Ankara'da'' şuan aktif sağlam direnç işlemi yapan biri yada bir yer var mı bildiğiniz?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
xiaomi 13 için istanbulda anadolu yakası nerede direnç yaptırablirim

Üst Alt