Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Okanergin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 9 pro 64gb
Meslek
öğrenci
Konular
1
kılıf önerisi olan var mı

umut666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
oneplus5
Konular
1
kılıf önerisi olan var mı
Valla eski telefonda da kullandığım deri görünümlü malum kılıfı kullanıyorum bunda da, pek çok değişik markada aynı ürün var, kılıf bulursun çeşit ve merdivenaltı marka çok da mesele ekran koruyucu bulmaktı benim için. Nihayet spigen ekran koruyucu ve kılıf çıkarmış. Çok pahalı ama ekran koruyucu bu telefon için yok gibi bi şey. Çok da sipariş verdim hepsi yanlış geldi vs. Mecbur spigenden alıcam stoklara girince.

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
3
Valla eski telefonda da kullandığım deri görünümlü malum kılıfı kullanıyorum bunda da, pek çok değişik markada aynı ürün var, kılıf bulursun çeşit ve merdivenaltı marka çok da mesele ekran koruyucu bulmaktı benim için. Nihayet spigen ekran koruyucu ve kılıf çıkarmış. Çok pahalı ama ekran koruyucu bu telefon için yok gibi bi şey. Çok da sipariş verdim hepsi yanlış geldi vs. Mecbur spigenden alıcam stoklara girince.
Hocam baktım fiyatı çok pahalı değil mi 800 TL değer mi sizce ❓
Bende telefonla gelen koruyucu ile kullanıyorum bence ekran kalitesini çok düşürüyor üstünde gelen

umut666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
oneplus5
Konular
1
Hocam baktım fiyatı çok pahalı değil mi 800 TL değer mi sizce ❓
Bende telefonla gelen koruyucu ile kullanıyorum bence ekran kalitesini çok düşürüyor üstünde gelen
Evet çok pahalı. Ama alternatifi yok. 800tl kadar dandik bir sürü koruyucu aldım hemen hiçbiri olmadı, şuan dandik bi tane yamuk yumuk kullanıyorum. Mecburum yani. 400 TL diye düşün içinden iki tane çıkıyor, züğürt tesellisi 😁

umut666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
oneplus5
Konular
1
Evet çok pahalı. Ama alternatifi yok. 800tl kadar dandik bir sürü koruyucu aldım hemen hiçbiri olmadı, şuan dandik bi tane yamuk yumuk kullanıyorum. Mecburum yani. 400 TL diye düşün içinden iki tane çıkıyor, züğürt tesellisi 😁
Amazonda şuanda indirimli bu arada spigenin sitesine göre. Kılıf artı 2 ekran koruyucu 900e geliyor. İptal ettim hemen 800e aldığım koruyucuyu. İlk 1 ay bedava prime üye oluyorsunuz zaten.

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Çok iyi fiyat. Ben 2 bin fazla verdim. Aldığınız yeri paylaşırsanız orayı tercih edelim bundan sonra hocam.
Ben Xiaomi 12den geçtim. Stereo konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadım. Eski modeller gibi stereo denilip resmen kulaklık kısmındaki hoparlörden az ses geliyor ayıp böyle bir cihazda. Bilsem almazdım hatta.
Hocam iyi günlerde kullanın ama bir sorum olacak bu ses sıkıntısı konuşmada karşı tarafın sesimi az geliyor benim kulakta sıkıntı var salı almayı düşünüyorum ama inşallah yardımcı olursanız sevinirim

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Lensin markası lazer kesim makinası ile cihaza özel kesim yapıp satış yapıyor.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Sayın hocalarım merhabalar. Mi 13 almayı planlıyorum ancak satıcılar Çin sürüm olduğunu global olmadığını söylüyorlar. Global rom yüklü çin versiyonu yani anlayacağınız. Global aramalı mıyım yoksa bu modeller genelde Çin sürüm mü oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Sayın hocalarım merhabalar. Mi 13 almayı planlıyorum ancak satıcılar Çin sürüm olduğunu global olmadığını söylüyorlar. Global rom yüklü çin versiyonu yani anlayacağınız. Global aramalı mıyım yoksa bu modeller genelde Çin sürüm mü oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim.
Çin versiyonda Band 20 şebekesi olmadığı için global almanız sizin için iyi olurve satarken globali daha hızlı satarsınız. Çin versiyonda tr dil paketi yok diye biliyorum

Üst Alt