Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
Anladım hocam, peki size şeyi sormak istiyorum geçen hyperos 2.0 ı dediğiniz gibi mi flashtan atarken eu rom bu arada, sürekli kendini yeniden başlatıp fastboot ekranına attı bu durum neden olur? Bide mi flash ile mesela eea stock romu kursam nvdata verir mi? Şimdiden sağolun.
2 tane rom yükleme seçeneği var birisi custom recovery üzerinden zip versiyon olarak flashlarsınız diğeri miflash üzerinden fastboot modda image olarak flashlarsınız. siz hangi seçeneği indirdiğinizi biliyor musunuz? yıllardır bootloader kilidi açık hiç bir cihazımı ne twrp üzerinden flashlarken ne de miflash ile flashladıktan sonra sizin dediğiniz gibi kendini fastboot moda atan cihaz görmedim. belki format data yapmadığınız içindir çünkü official romdan custom roma geçerken bazı cihazlar için sadece ilk seferde olmak üzere format data demeniz veya advenced kısmından wipe yapmanız lazım. dediğim gibi adımlarınızı dikkatlice ve not alarak yaparsanız istediğiniz roma kolaylıkla geçersiniz.hiç olmadı uzaktan bağlantı ile yardımcı olmaya çalışırım size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tw rom güzel 😀
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben cihazdan soğudum.şuan paranoid os uvite beta 10 kurulu sadece saf androidin verdiği kişiselleştirmeler hatrına kullanıyorum telefonu oyuncak gibi kullanıyorum desem yeridir.4pda rusçam olmadığı için hiç takılmıyorum. dediğim gibi sadece google pixel dışında bir daha android telefon almayacağım.

Son düzenleme:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
2 tane rom yükleme seçeneği var birisi custom recovery üzerinden zip versiyon olarak flashlarsınız diğeri miflash üzerinden fastboot modda image olarak flashlarsınız. siz hangi seçeneği indirdiğinizi biliyor musunuz? yıllardır bootloader kilidi açık hiç bir cihazımı ne twrp üzerinden flashlarken ne de miflash ile flashladıktan sonra sizin dediğiniz gibi kendini fastboot moda atan cihaz görmedim. belki format data yapmadığınız içindir çünkü official romdan custom roma geçerken bazı cihazlar için sadece ilk seferde olmak üzere format data demeniz veya advenced kısmından wipe yapmanız lazım. dediğim gibi adımlarınızı dikkatlice ve not alarak yaparsanız istediğiniz roma kolaylıkla geçersiniz.hiç olmadı uzaktan bağlantı ile yardımcı olmaya çalışırım size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben cihazdan soğudum.şuan paranoid os uvite beta 10 kurulu sadece saf androidin verdiği kişiselleştirmeler hatrına kullanıyorum telefonu oyuncak gibi kullanıyorum desem yeridir.4pda rusçam olmadığı için hiç takılmıyorum. dediğim gibi sadece google pixel dışında bir daha android telefon almayacağım.
Bana kalsa ben de vivo x pro/ultra serisi dışında telefon almak istemem ama kaydı yok yahu, bu yüzden mi 13 pro ile takılıyorum gayet de iyi bir tlf pil dışında

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
Hocam fastboot tan kuruyorum cihazımda boot uyarısı var resmini ekleyeceğim ondan kaynaklı bootloop oluyor yani android 15 yüklediğimde cihaz açılmıyor çözümünüde bulamadım ne yapacağım bilmiyorum. Eklediğim ekranı kaybedemedim bir türlü cihaz dirençli direnç işleminden sonra oldu
Bu uyarıyı nasıl kapatabiliriz bende Tayvan rom var hyoeros 2 geldi güncelleyince sürekli mi logosu gelip kapandı cihaz dirençli

ismailc.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 13t pro
Meslek
elektrik teknikeri
Konular
1
arkadaşlar merhaba konu ile alakası varmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var akşam saatlerinde sarj bitti yetişmedim kapandı sonrasında evde şarj taktıgımda cihaz açıldı fakat hyperos yazısından ileri gitmedi cihaz drenç kayıtlı hyperos 2 güncellemesini almış bulundu nasıl çözerim acil yardımlarınızı talep eder iyi çalışmalar dilerim

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Eu romda bildirim sorunu yaşayan var mı bir arkadaş yaşıyor 2.0.100 sürümünde bilgisi olan varsa sevinirim.

kazuya12ster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
12
Hocam fastboot tan kuruyorum cihazımda boot uyarısı var resmini ekleyeceğim ondan kaynaklı bootloop oluyor yani android 15 yüklediğimde cihaz açılmıyor çözümünüde bulamadım ne yapacağım bilmiyorum. Eklediğim ekranı kaybedemedim bir türlü cihaz dirençli direnç işleminden sonra oldu
hocam o direnç hatası yanlış yapılmış gibi benim eşimin mi 13 aynısı twrp falanda yüklerken fastboot kalıyor mi flash ile sorunsuz rom yükleniyor getconf uygulama ile direnç kontrolu yapınca direnç bilinmiyor diyor hardware version kontrol edersen p1 kırmızı mı?

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
Bu sorun bendede var twrp yüklemeye çalıştım oda yüklenmedi hyperos v2 güncellemesinide yapamıyorum güncelleme yapınca mi logosu geliyor kapanıp açılıyor uygulama güncellenmedi tekrar deneyin diyor nasıl aşacağız bu sorunu acaba ? Fastboot rom çıkmış yüklesek olurmu acaba ?

Üst Alt