- Adım
- Al
- Cihazım
- Mi8 se
- Konular
- 2
2 tane rom yükleme seçeneği var birisi custom recovery üzerinden zip versiyon olarak flashlarsınız diğeri miflash üzerinden fastboot modda image olarak flashlarsınız. siz hangi seçeneği indirdiğinizi biliyor musunuz? yıllardır bootloader kilidi açık hiç bir cihazımı ne twrp üzerinden flashlarken ne de miflash ile flashladıktan sonra sizin dediğiniz gibi kendini fastboot moda atan cihaz görmedim. belki format data yapmadığınız içindir çünkü official romdan custom roma geçerken bazı cihazlar için sadece ilk seferde olmak üzere format data demeniz veya advenced kısmından wipe yapmanız lazım. dediğim gibi adımlarınızı dikkatlice ve not alarak yaparsanız istediğiniz roma kolaylıkla geçersiniz.hiç olmadı uzaktan bağlantı ile yardımcı olmaya çalışırım size.Anladım hocam, peki size şeyi sormak istiyorum geçen hyperos 2.0 ı dediğiniz gibi mi flashtan atarken eu rom bu arada, sürekli kendini yeniden başlatıp fastboot ekranına attı bu durum neden olur? Bide mi flash ile mesela eea stock romu kursam nvdata verir mi? Şimdiden sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben cihazdan soğudum.şuan paranoid os uvite beta 10 kurulu sadece saf androidin verdiği kişiselleştirmeler hatrına kullanıyorum telefonu oyuncak gibi kullanıyorum desem yeridir.4pda rusçam olmadığı için hiç takılmıyorum. dediğim gibi sadece google pixel dışında bir daha android telefon almayacağım.tw rom güzel
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: