Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

kazuya12ster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kazuya12ster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu şekilde benim cihaz twrp yülenmiyor mi flash ile sorunsuz hyperos 1 fastboot rom yükleniyor sıkıntı yok hyperos 2 denemedim bu şekilde kullanıyorum hatta güncelleme hyperos 2 geldi güncellemedim not taiwan rom yüklü cihazda

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
bu şekilde benim cihaz twrp yülenmiyor mi flash ile sorunsuz hyperos 1 fastboot rom yükleniyor sıkıntı yok hyperos 2 denemedim bu şekilde kullanıyorum hatta güncelleme hyperos 2 geldi olarak geldi güncellemedim not taiwan rom yüklü cihazda
Bendede tayvan rom yüklü twrp yüklenmiyor hyperos 2 güncelleme geldi güncelleyince döngüye girdi fastboot rom indirdim kurmaya cesaret edemedim tekrar aynısı olur diye

kazuya12ster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
12
Bendede bu şekilde siz hyperos 2 ye güncelledinizmi cihazınızı hocam birde güncellediyseniz hangi şekilde güncellediniz acaba
hyperos 2 güncelleme geldi telefona yapmadım bişey olur diye zaten eşim kullanıyor oda hyperos 1 yada 2 fark etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede tayvan rom yüklü twrp yüklenmiyor hyperos 2 güncelleme geldi güncelleyince döngüye girdi fastboot rom indirdim kurmaya cesaret edemedim tekrar aynısı olur diye
aynen bende yapmayayım o zaman hocam

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
16
Hayır hocam çıkmıyor

hocam peki kırmızı 0 yeşil 1 arasında ne fark var bende cihazı neyiden başlatınca ingilizce fastboot açık uyarısı veriyor, ondan mı kuramıyoruz romu

hocam peki son olarak yukardaki arkadaşın dediği gibi cihazı yeniden başlatınca ingilizce fastboot uyarısıs veriyor mu
Hayır hocam vermiyor

Clean all seçerek yüklerseniz bir problem yaşamazsınız hocam hypos 2 de güncelleme kabul etmez

hyperos 2 güncelleme geldi telefona yapmadım bişey olur diye zaten eşim kullanıyor oda hyperos 1 yada 2 fark etmiyor

aynen bende yapmayayım o zaman hocam
Güncelleme olmaz zaten hocam fastboot ile kurmanız gerekmekte yd cihazı ise

Üst Alt