Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Alperen79*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet emin
Cihazım
redmi 13 pro+ 5
Konular
0
Gereksinimler:
  • Cihazınızın önyükleyicisinin kilidi olmalıdır .
Fastboot ile kurulum:
  • Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin
  • ROM zip dosyasını yeni bir klasöre çıkarın
  • Cihazınızı kapatın
  • Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun)
  • USB kablosuyla PC'ye bağlanın
  • Kurulum komut dosyalarından birini çalıştırın (PC işletim sisteminize göre):
    - install_and_format_data - eğer Xiaomi.eu ROM'unu ilk kez yüklüyorsanız veya sürüm düşürüyorsanız, veri silme işlemiyle birlikte.
    - install_upgrade - eğer eski bir Xiaomi.eu ROM'undan güncelleme yapıyorsanız, veri silme işlemi olmadan.
  • Tamamlamak!
TWRP ile kurulum:
(TWRP Fastboot modu ile ve ZIP imza doğrulaması devre dışı bırakılmalıdır)
  • TWRP'ye yeniden başlatın
  • İlk kez kurulum yapıyorsanız veya sürüm düşürüyorsanız: Wipe -> Format Data
  • ROM zip dosyasını dahili depolamaya kopyalayın
  • Yükle -> ROM zip dosyasını seçin
  • Sistemi yeniden başlatın
  • Tamamlamak!
Updater uygulaması ile güncelleme:
(Cihazınızda Xiaomi.eu ROM ve TWRP yüklü olmalıdır)
  • ROM zip dosyasını dahili depolamaya kopyalayın
  • Güncelleyici -> Menü (...) -> Güncelleme paketini seçin
  • ROM zip dosyasını seçin
  • Herhangi bir iletişim kutusunu onaylayın
  • Tamam!
Notlar:
  • ROM'larımız önceden rootlanmış değildir.
  • ROM'larımız, AB'nin resmi dağıtımcısı ABC Data tarafından, satılan cihazların garantisini geçersiz kılmayacak şekilde onaylanmıştır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Not: Açıklamalar ve link xiaomi.eu'nun sitesinden alıntıdır.

Not 2: Yapacağınız bu işlemlerden dolayı cihazınızda oluşabilecek problem/arızalardan dolayı şahsım ve miuiturkiye.net sitesi sorumlu tutulamaz.
Benim cihazım yurtdışı boatloder kilit açık hindistan miu 14 beta yüklü hiç güncelleme gelmiyor sorun nedir acaba

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
hocam o direnç hatası yanlış yapılmış gibi benim eşimin mi 13 aynısı twrp falanda yüklerken fastboot kalıyor mi flash ile sorunsuz rom yükleniyor getconf uygulama ile direnç kontrolu yapınca direnç bilinmiyor diyor hardware version kontrol edersen p1 kırmızı mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-11-20-28-49-186_com.miui.cit.png
    Screenshot_2025-02-11-20-28-49-186_com.miui.cit.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 7

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
hocam o direnç hatası yanlış yapılmış gibi benim eşimin mi 13 aynısı twrp falanda yüklerken fastboot kalıyor mi flash ile sorunsuz rom yükleniyor getconf uygulama ile direnç kontrolu yapınca direnç bilinmiyor diyor hardware version kontrol edersen p1 kırmızı mı?
hocam benim direnç kayıtlı cihazın hardware version yeşil1, bendede aynı sorun var bootloopa düşüp eski sürümde açıyor, başka türlü kurmanın yolu yok mu hyper2?

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
hocam benim direnç kayıtlı cihazın hardware version yeşil1, bendede aynı sorun var bootloopa düşüp eski sürümde açıyor, başka türlü kurmanın yolu yok mu hyper2?
Bende hard versiyon 0 kırmızı

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
16
Bl açık çin cihazı dirençli cihaz fastboot ile global hyperos 2.0.2.0 sorunsuz kurdum twrp ile yükleyince mi döngüye girdi sonrasında fastboottan sorunsuz yükledim

kazuya12ster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
12
Bootloder açık ise mi flash ile sorunsuz yüklenir rom imei falanda gitmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloder açık ise mi flash ile sorunsuz yüklenir rom imei falanda gitmez

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
Bl açık çin cihazı dirençli cihaz fastboot ile global hyperos 2.0.2.0 sorunsuz kurdum twrp ile yükleyince mi döngüye girdi sonrasında fastboottan sorunsuz yükledim
Cihazı yeniden başlattığınızda bootloader açık diye İngilizce bir uyarı çıkıyormu ekranda hocam

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
hocam bendede normal yükleyince mi döngüye girdi, mi flash ile mi kurdunuz fastboottan yoksa twrp den döngüye girince bir daha mı deneyip kurdunuz?

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
16
hocam bendede normal yükleyince mi döngüye girdi, mi flash ile mi kurdunuz fastboottan yoksa twrp den döngüye girince bir daha mı deneyip kurdunuz?
Twrpden yükleyince mi döngüye girdi sonra mi flash ile kurdum sorunsuz açıldı hocam imeilerde gitmedi

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Cihazı yeniden başlattığınızda bootloader açık diye İngilizce bir uyarı çıkıyormu ekranda hocam
hocam peki kırmızı 0 yeşil 1 arasında ne fark var bende cihazı neyiden başlatınca ingilizce fastboot açık uyarısı veriyor, ondan mı kuramıyoruz romu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrpden yükleyince mi döngüye girdi sonra mi flash ile kurdum sorunsuz açıldı hocam imeilerde gitmedi
hocam peki son olarak yukardaki arkadaşın dediği gibi cihazı yeniden başlatınca ingilizce fastboot uyarısıs veriyor mu

Üst Alt