Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilit Açmama Sorunumuz(Deneyimlerim)

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
0
Renk nedir hocam cihazın çünkü bende geçen hafta yaptım olmadı.3 kere server işlemi denedim olmadı açamadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben sonuca ulaştım hocalarım bugün de denendi açmıyor cihaz nasıl bir cihaz dışı deri kaplama diye özellikle mi böyle yapıladı anlamadım
Mint yeşili. Tek seferde mi unlock ile başvuru yaptım. 1 hafta sonra tek denememde açıldı kilit.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
163
Mint yeşili. Tek seferde mi unlock ile başvuru yaptım. 1 hafta sonra tek denememde açıldı kilit.
Bulamadık hocam nerden bulduysak mavi deri kaplamayı bulduk yeşil sadece 512 vardı pahalı idi oda

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
0
Merhaba bi konu hakkinda kafam biraz karışık benim telefon bana direnc kayilti geldi haliyle direnc atilabilmesi icin yani kayit yapilabilmesi icin botloader kilidinin acik olmasi lazim. Ama benim kilidim kapali bu durum biraz karisik degilmi

Arkadaşlar yeri değil ama bu e sim ne işe yarar, biraz araştırdım bişey anlamadım. Kusura bakmayın
Suan telefonuna takip kullandigin sim kart fiziksel oluyor esim de kullanmis oldugun numaranın fiziksel olmayani oluyor müşteri hizmetlerini ariyosun sana kare kod veriyorlar o u telefondan tanitiyosun ve telefonuna sim kart takmadan takmissin gibi kullaniyosun

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
163
Merhaba bi konu hakkinda kafam biraz karışık benim telefon bana direnc kayilti geldi haliyle direnc atilabilmesi icin yani kayit yapilabilmesi icin botloader kilidinin acik olmasi lazim. Ama benim kilidim kapali bu durum biraz karisik degilmi

Suan telefonuna takip kullandigin sim kart fiziksel oluyor esim de kullanmis oldugun numaranın fiziksel olmayani oluyor müşteri hizmetlerini ariyosun sana kare kod veriyorlar o u telefondan tanitiyosun ve telefonuna sim kart takmadan takmissin gibi kullaniyosun
Hocam bende öyle düşüyordum ta ki tek sim kayıt edilene kadar artık bootloader kilidi açılmadan direnç sonrası yetkili ile işlemleri yapılabiliyormuş bende buna inanmıştım ama malesef cihazı elime alınca hüsrana uğradım

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
0
Hocam bende öyle düşüyordum ta ki tek sim kayıt edilene kadar artık bootloader kilidi açılmadan direnç sonrası yetkili ile işlemleri yapılabiliyormuş bende buna inanmıştım ama malesef cihazı elime alınca hüsrana uğradım
Cihaz elime ulaştığında cift simli kayit yapilmis onu fark ettim ama ne hikmetse kilidi kapali imei sorgulama yaptığımda Marka: TRIDENT Model Bilgileri: A23MAX yani demem o ki 2 sim de bu sekilde kayitlu

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
10
Hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan bizde bi heves edip aldik ama eksikleri olsasa yani fake rom olsada idare eder ama suan esim i kullanamiyorum yani esim kismi acik mesela firsty diye bi uygulama var uygulama üzerinden esim icin bana kod veriyor o kodu esin kismindan yapistir diyorum hata veriyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
E sim ile ilgili bir bir bypass uygulaması vardı lesim olarak geçmesi lazım bende vardı ama unuttum cihaz sıfırladım gitti bulursam sana atarım onunla kolaylıkla eşim açabilirsin

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
0
E sim ile ilgili bir bir bypass uygulaması vardı lesim olarak geçmesi lazım bende vardı ama unuttum cihaz sıfırladım gitti bulursam sana atarım onunla kolaylıkla eşim açabilirsin
Eyvallah kardesim bir çözüm buldum gibi bakalim. Bir site yetklisi ile görüştüm fake rom olanların botloader kilidi acarkeb Bölge problemi yasayanlar icin eger olursa burda paylasicam

Üst Alt