Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilit Açmama Sorunumuz(Deneyimlerim)

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Hocalarım
2 haftadır bu saçma unlock sorununu yaşamaktayım ve tüm çin xiaomi kullanıcıları olarak da yaşıyoruz.2 kişi ile server işlemi yaptım bugün 2. deneme idi sonuç alamadık maalesef.Yani demem o ki hocalarım bu modelde şuan server ile de açılmıyor bunun kanatine vardım dersiniz nerden vardın yıllardır bu iş ile uğraşan bir Çinli arkadaş ile yaptık bugün işlemi açmıyor hocalarım açmıyor yani çinli arkadaşta açamadı ise bence şuan açabilecek babayiğit görünmüyor gözlemlediğim kadarıyla.Tek yok bu bölge hatasının çözümü bulununcaya kadar beklemek çinli arkadaş da öyle dedi.Yani hepimize geçmiş olsun kilitli olarak geziceğiz baya bir süre.Benim server işlemine kadar denemediğim yol yöntem kalmadı bypass dahil sonuç vermiyor demem o ki.Bu modele özel mi diğerleri de mi aynı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çin model tüm cihazlarda açmama sorunu var yüksek oranda.Ben tükendim artık sadece Xiaomi nin bu saçma adımından geri çekilmesini beklemek olucak yada en yakın zaman satıp global bir model aramak olucak ama Mi 13 cihazın global sıfırını da imkasıza yakın.Hepimize geçmiş olsun benim tecrübelerim bu kadar yarın da tr den biri ile deneme yapıcam olmıcak ama bakalım deneyelim

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
17
Kardeşimde Redmi 12S var bende ise Redmi 13 pro bendeki çok iyi ama bootloader açılması imkansız ikisini de yeni aldım 12S olan global acaba takas edeyim mi

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Kardeşimde Redmi 12S var bende ise Redmi 13 pro bendeki çok iyi ama bootloader açılması imkansız ikisini de yeni aldım 12S olan global acaba takas edeyim mi
valla hocam edin artık çin de hayır yok :) Yarın diğer server da bakıcaz olmadı bitti artık çin sevdası

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Xiaomi'den kaynaklı değil, Çin hükümetinin aldığı bir karar, ancak yine de bu kararla birlikte Xiaomi bl kilidinin açılmasını tamamen kapatmayı da planlıyor orası ayrı.

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
17
valla hocam edin artık çin de hayır yok :) Yarın diğer server da bakıcaz olmadı bitti artık çin sevdası
Valla takas ettim kamerayla işim yok zaten şimdi bootloader kilidini açıp rootlayacam ondan sonra benden rahatı mezarda şu an çin serverlerin hepsi kapalı tamamen kapatacaklarmış

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Geçen hafta mi 13 fuxi yurt dışı aldım. Telefon 1 sim kayıtlı ve bl kapalı geldi. Ben de hemen mi unlock ile başvuru yaptım.
7 gün sonra tekrar mi unlock ile başvuruyu yaptım. BL açıldı. Ancak İmEiler orjinale döndü. Dün de çift sim imei repair yaptırdım.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Geçen hafta mi 13 fuxi yurt dışı aldım. Telefon 1 sim kayıtlı ve bl kapalı geldi. Ben de hemen mi unlock ile başvuru yaptım.
7 gün sonra tekrar mi unlock ile başvuruyu yaptım. BL açıldı. Ancak İmEiler orjinale döndü. Dün de çift sim imei repair yaptırdım.
Renk nedir hocam cihazın çünkü bende geçen hafta yaptım olmadı.3 kere server işlemi denedim olmadı açamadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben sonuca ulaştım hocalarım bugün de denendi açmıyor cihaz nasıl bir cihaz dışı deri kaplama diye özellikle mi böyle yapıladı anlamadım

Son düzenleme:

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
telefon model kodunuzun sonu G ile bitiyordur yani global. Sonu C olanlar yani Çin cihazlarında açılmıyor henüz.

Snlsenoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şenol
Konular
11
Daha önce defalarca açıp kapamama rağmen şimdi ben de sorun yaşıyorum. Cihazım 13T Pro. Ekteki hatayı veriyor. Global cihaz.

Ekli dosyalar

• IMG_20241028_143142_544.jpg
    IMG_20241028_143142_544.jpg
    350 KB · Görüntüleme: 28

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
Benim cihazda çin cihazı.Çok rahat şekilde açtım.1 hafta falan bekleyip kilidi açıp tekrar çift sim imei attırdım.Sizin cihazlarda sorun var galiba.

Üst Alt