Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilit Açmama Sorunumuz(Deneyimlerim)

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Benim cihazda çin cihazı.Çok rahat şekilde açtım.1 hafta falan bekleyip kilidi açıp tekrar çift sim imei attırdım.Sizin cihazlarda sorun var galiba.
Ne zaman açtığına bağlı. Bu sıkıntı 2 haftadır var

ErenRyzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
14
Xiaomi'den kaynaklı değil, Çin hükümetinin aldığı bir karar, ancak yine de bu kararla birlikte Xiaomi bl kilidinin açılmasını tamamen kapatmayı da planlıyor orası ayrı.
Hocalarım
2 haftadır bu saçma unlock sorununu yaşamaktayım ve tüm çin xiaomi kullanıcıları olarak da yaşıyoruz.2 kişi ile server işlemi yaptım bugün 2. deneme idi sonuç alamadık maalesef.Yani demem o ki hocalarım bu modelde şuan server ile de açılmıyor bunun kanatine vardım dersiniz nerden vardın yıllardır bu iş ile uğraşan bir Çinli arkadaş ile yaptık bugün işlemi açmıyor hocalarım açmıyor yani çinli arkadaşta açamadı ise bence şuan açabilecek babayiğit görünmüyor gözlemlediğim kadarıyla.Tek yok bu bölge hatasının çözümü bulununcaya kadar beklemek çinli arkadaş da öyle dedi.Yani hepimize geçmiş olsun kilitli olarak geziceğiz baya bir süre.Benim server işlemine kadar denemediğim yol yöntem kalmadı bypass dahil sonuç vermiyor demem o ki.Bu modele özel mi diğerleri de mi aynı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çin model tüm cihazlarda açmama sorunu var yüksek oranda.Ben tükendim artık sadece Xiaomi nin bu saçma adımından geri çekilmesini beklemek olucak yada en yakın zaman satıp global bir model aramak olucak ama Mi 13 cihazın global sıfırını da imkasıza yakın.Hepimize geçmiş olsun benim tecrübelerim bu kadar yarın da tr den biri ile deneme yapıcam olmıcak ama bakalım deneyelim
13C kullaniyorum php ile rahat bi sekilde actim

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Değerli hocalarım bu sorunun çözümü bulduk 1 hafta sabır edin sadece akşam bir cihazda deneme yapicaz aynı sonucu alırsak evet sorun çözülmüştür dicez.Güncel durumu sizler ile paylaşıcam iyi forumlar

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
sen placed hatası gelmeden önce açmışsın hocam normaldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerli hocalarım bu sorunun çözümü bulduk 1 hafta sabır edin sadece akşam bir cihazda deneme yapicaz aynı sonucu alırsak evet sorun çözülmüştür dicez.Güncel durumu sizler ile paylaşıcam iyi forumlar
cihazı takas ettikten sonra mı diyorsun ya :D

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
1
Merhaba arkadaşlar benim cihazımda redmi note 13 pro model numarasinin sonunda G yaziyor yani global cihaz botlooader kilidini acmak istedim ancak bölge hatasi kodunu aldim.mi topluluğu uygulamasindan bölge konumunu global yaptim ve Pekin saatine göre 06/16/2025 (gg/aa/yyyy) tarihine kadar kilidini açmanıza izin verildi
Yazisini aldiktan sonra geliştirici seçeneklerden mi kilit acma durumun dan oturum acamiyorum
Hesabın kayıtlı olduğu yer ile ... uyuşmuyor. Hatasi verip girisim iptal oluyor. Cihazi global olupta bl kilidini acan arkadas varmi acaba

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar benim cihazımda redmi note 13 pro model numarasinin sonunda G yaziyor yani global cihaz botlooader kilidini acmak istedim ancak bölge hatasi kodunu aldim.mi topluluğu uygulamasindan bölge konumunu global yaptim ve Pekin saatine göre 06/16/2025 (gg/aa/yyyy) tarihine kadar kilidini açmanıza izin verildi
Yazisini aldiktan sonra geliştirici seçeneklerden mi kilit acma durumun dan oturum acamiyorum
Hesabın kayıtlı olduğu yer ile ... uyuşmuyor. Hatasi verip girisim iptal oluyor. Cihazi global olupta bl kilidini acan arkadas varmi acaba
Fake rom var mı bak, cihazın global olduğuna emin ol. Telefon geldiğinde arkasındaki kağıtta IMEI ler yazar onları bu siteden kontrol et:

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
1
Fake rom var mı bak, cihazın global olduğuna emin ol. Telefon geldiğinde arkasındaki kağıtta IMEI ler yazar onları bu siteden kontrol et:
Kardesim telefonu direncli aldim fake romu anlamam için hangi kisima bakmam gerekiyor.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
sen placed hatası gelmeden önce açmışsın hocam normaldir