İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Var kardeşim 2.alan her xiaomi telefonunda olduğu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda asla ısınma yok, ısınma var diyen telefonu kullanmayanlardır. Pubg call of denedim işlemci ve pil muazzam olmuş. Hiç bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ve cihaz çok da güzel soğuyor. Soğutması sıkıntılı diye yazanlara cevap olarak bu.
o zaman tüm yurtdışı incelemelerine farklı cihaz gitmiş, ya da bizi kandırıyorlar almayın diye :)

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
o zaman tüm yurtdışı incelemelerine farklı cihaz gitmiş, ya da bizi kandırıyorlar almayın diye :)
Ben elimde ki cihaza ve bu cihazı kullananlara bakarım, incelemelerin nasıl taraflı olduğunu herkes bilir. Orası beni ilgilendirmez. Isınıyorsa siz almazsınız olur biter. Ama benim cihazım bu cihazı kullanan bir çok kişinin cihazı ısınmıyor.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Ben elimde ki cihaza ve bu cihazı kullananlara bakarım, incelemelerin nasıl taraflı olduğunu herkes bilir. Orası beni ilgilendirmez. Isınıyorsa siz almazsınız olur biter. Ama benim cihazım bu cihazı kullanan bir çok kişinin cihazı ısınmıyor.
şimdi cihazın ısınmasıyla kasaya vermesi farklı şeyler. kasa çerçeve plastik zaten elinizde ısıyı hissetmemeniz cihazın ısınmadığı anlamına gelmiyor.

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
şimdi cihazın ısınmasıyla kasaya vermesi farklı şeyler. kasa çerçeve plastik zaten elinizde ısıyı hissetmemeniz cihazın ısınmadığı anlamına gelmiyor.
Dediğiniz gibi çerçeve plastik, arkası cam. Isıda arkaya vurur zaten hiç bir cihazın çerçevesine vurmaz

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hala plastik kasa ve ön kamera rezaleti devam ediyor. Dirençle kayıt çıkarsa ve fiyatı uygunsa alınabilir. Garantili şekilde asla parasını haketmez. Bundan birkaç nesil eski olan iPhone 12, 2-3 kat daha kaliteli.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hala plastik kasa ve ön kamera rezaleti devam ediyor. Dirençle kayıt çıkarsa ve fiyatı uygunsa alınabilir. Garantili şekilde asla parasını haketmez. Bundan birkaç nesil eski olan iPhone 12, 2-3 kat daha kaliteli.
Hocam zaten xiaominin hiç bir modeline garantili alınmaz ve yüksek fiyatlar verilmez gerçekten ön kamera konusu bir tek İPhone Google pixel ve Samsung S serisinde iyi onun dışında Androidlerin kamera çok kötü yapay bi keskinlestirme var Ai falan güzel resim çıkarayım derken kötü yapıyor. Arkadaşım ekonomik nedenlerden İPhonedan androide geçti whatsapp instaya resim atıyor gülesim geliyor bu kadar mı fark eder :D

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam zaten xiaominin hiç bir modeline garantili alınmaz ve yüksek fiyatlar verilmez gerçekten ön kamera konusu bir tek İPhone Google pixel ve Samsung S serisinde iyi onun dışında Androidlerin kamera çok kötü yapay bi keskinlestirme var Ai falan güzel resim çıkarayım derken kötü yapıyor. Arkadaşım ekonomik nedenlerden İPhonedan androide geçti whatsapp instaya resim atıyor gülesim geliyor bu kadar mı fark eder :D
Aradaki kalite farkı hem Android hem uygulama geliştiricilerinin suçu. Bende yd xiaomi 12 düşünüyorum ama o kadar para verilir mi diye gene düşünüyorum. Aynı fiyata garantili düzgün üst seviye bir telefon olsa düşünmeden alacağım ama yok ne yapacağım bende bilmiyorum. 10t yi sattığıma bin pişmanım desem yeridir.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Aradaki kalite farkı hem Android hem uygulama geliştiricilerinin suçu. Bende yd xiaomi 12 düşünüyorum ama o kadar para verilir mi diye gene düşünüyorum. Aynı fiyata garantili düzgün üst seviye bir telefon olsa düşünmeden alacağım ama yok ne yapacağım bende bilmiyorum. 10t yi sattığıma bin pişmanım desem yeridir.
geliştiricilerin suçu olduğun sanmıyorum. telefonun kaliteli ve güçlü olduğunu anlamak zor olmasa gerek :) api yoksa geliştiriciler bir şey yapamaz. daha derinlerde yatan bir segmentasyon var.

Nofx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Said
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
0
Evet arkadaşla nasipse cihazı aldım bende kullanıp durum hakkında buraya yazacağım merak ettiğim konu bootloder kilidini açmalı mıyım mi store dan alındı türkiye garantili bootloder unlok twrp rom yükleme gibi tavsiyeler varmıdır ne önerirsiniz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Evet arkadaşla nasipse cihazı aldım bende kullanıp durum hakkında buraya yazacağım merak ettiğim konu bootloder kilidini açmalı mıyım mi store dan alındı türkiye garantili bootloder unlok twrp rom yükleme gibi tavsiyeler varmıdır ne önerirsiniz
Cihazınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Şahsi düşüncelerim; Kilit açıldığında garanti biter, bu da garantiye verdiğiniz paranın çöp olmasını sağlar. Boot açılmadan da rom yüklenmez, root olmadan müdahale şansınız olmaz, aosp romlar kamerayı kullandırmaz. Şahsi fikrim, boot açmadan ve güncelleme yapmadan kullanmanız, çünkü güncelleme yapanlar geri nasıl döneceğini düşünüyorlar. Geri dönmek için de kilit açmalısınız.

Üst Alt