İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
Bir haftadır kullanıyorum. Telefon çok hızlı,şarjı iyi, işlemci performansı ve ısınma iyi( oyun oynamadım video izleme vb için ısınma hiç yok gibi)ana kamera iyi, yardımcı kameralar orta. Zoom 10x tuhaf bir şekilde. Ama yurt dışı fiyatı güzel. 11500 e ben aldım 256gb depolama 12ram. Günümüz şartlarında güzel. 120w şarj harika. Sabah %30 ken şarja koyup lavaboya girip çıkıyorum şarj dolu olarak alıyorum. Biraz ısınıyor şarj olurken ama normal.
telefonu bende almayı düşünüyordum gece denetim 10x zoom foto çektim iyi değildi kullandığım 10t pro kararsız kaldım birde yeni çıktığı için pahalı şimdi 570 dolar civarında 500 ve altı düşerse alınabilir belki birde bu imei sorunu var meclisten geçerse kimse kolay kolay imei atamaz bekleyip göreceğiz bir bazı telefoncular 120 wat sürekli kullanmamayı söyledi bataryayı ve hızlı şarjı öldürdüğüne söyledi ne kadar doğru bilemedim

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
telefonu bende almayı düşünüyordum gece denetim 10x zoom foto çektim iyi değildi kullandığım 10t pro kararsız kaldım birde yeni çıktığı için pahalı şimdi 570 dolar civarında 500 ve altı düşerse alınabilir belki birde bu imei sorunu var meclisten geçerse kimse kolay kolay imei atamaz bekleyip göreceğiz bir bazı telefoncular 120 wat sürekli kullanmamayı söyledi bataryayı ve hızlı şarjı öldürdüğüne söyledi ne kadar doğru bilemedim
bunlar xiaomi efendinin yüksek kar marjını hedeflediği çerezlik telefonlar. yazılım desen yok donanım desen ucundan koklatmış, işlemci koyuyor gerisi yok. koyduğu işlemci revizeli olmasına rağmen soğutucudan kısıyor falan rezillik ya. hızlı şarj olayında telefon çok ısınmadığı sürece sorun yok diyorlar ama ben de pili çabuk öldüreceğini düşünüyorum

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Cihazın kayıt durumu hakkında bir gelişme var mı? Sizce direnç kaydı çıktığında ne kadar olur?
henüz çok erken ama direnç ile kayıt olması yüksek ihtimal. Ana kartı çok kalın olduğu için işciliği de pahalı olacaktır diyor telefoncular

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
İncelediğim bütün videolarda cihazın çok ısındığı yönünde yorumlar var hatta donanım testlerinde cihaz ısındığı için özellik kısmak için bildirim gönderiyor ve testleri tamamlayamıyor. Mi 11 vakası diyebilirim şimdi yeni güncelleme gönderirler cpu dan kısmak için.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
İncelediğim bütün videolarda cihazın çok ısındığı yönünde yorumlar var hatta donanım testlerinde cihaz ısındığı için özellik kısmak için bildirim gönderiyor ve testleri tamamlayamıyor. Mi 11 vakası diyebilirim şimdi yeni güncelleme gönderirler cpu dan kısmak için.
pro olmayan, düz 12t çok daha başarılı bir model olmuş. xiaomi genel olarak yürek yemiş, çok fazla downgrade var neyine güveniyor anlamıyorum.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
pro olmayan, düz 12t çok daha başarılı bir model olmuş. xiaomi genel olarak yürek yemiş, çok fazla downgrade var neyine güveniyor anlamıyorum.
o lense 4k 30 bırakmışlar bari 4k 60 da koy 8k koyma. Hala 4k göremedim on kameralarda. Gidip ip 11 alacağım sonunda. Ne kadar 720p 60hz IPS olsa da.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
o lense 4k 30 bırakmışlar bari 4k 60 da koy 8k koyma. Hala 4k göremedim on kameralarda. Gidip ip 11 alacağım sonunda. Ne kadar 720p 60hz IPS olsa da.
ip 11 i 720p diye gömdüler, en çok satan telefonlar listesinden çıkmıyor :D 720p de olsa çok kaliteli bir ekran var

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
ip 11 i 720p diye gömdüler, en çok satan telefonlar listesinden çıkmıyor :D 720p de olsa çok kaliteli bir ekran var
Evet 2 arkadaşımda da var ekranın 1080den farkını göremedim. Kamerası çok güzel ve değer kaybı da yok alıp geçeceğim en son. Şu 11t ve 12t ile karşılaştırmam lazım fark çok değilse xiaomiden devam çoksa yd ip 11e merhaba :).

buzzluck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
buzz
Cihazım
mi6
Konular
2
Evet kullanan arkadaşlar cihazda 2. Alan yok görüldü bende mi store da baktım 2. Alan yok bişekilde rom la falan yükleniyormu yada aktif etmenin bir yolu varmı olursa bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar cvp verirse memnun olurum
Bunu ben de merak ediyorum, medimarktta baktım yoktu ama Teknosada baktım vardı.

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Bunu ben de merak ediyorum, medimarktta baktım yoktu ama Teknosada baktım vardı.
Var kardeşim 2.alan her xiaomi telefonunda olduğu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda asla ısınma yok, ısınma var diyen telefonu kullanmayanlardır. Pubg call of denedim işlemci ve pil muazzam olmuş. Hiç bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ve cihaz çok da güzel soğuyor. Soğutması sıkıntılı diye yazanlara cevap olarak bu.

Üst Alt