- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
siyar serhat diye biri var. diyarbakir da yeri. referasnli saglamKimden kaça aldınız acaba urunu?
siyar serhat diye biri var. diyarbakir da yeri. referasnli saglamKimden kaça aldınız acaba urunu?
yeni hepsiburadadam 15.890 tl ye aldim bugun kurye getirecekKimden kaça aldınız acaba urunu?
twrp yok zaten bu cihaza. bl kilidi standart diğer xiaomiler gibi açtık.BL kilitini nasıl açtınız? ben MediatekBootloaderUnlock ile deniyorum bi turlu driver yuklenmiyor hata alıyor yapamadım. twrp yuklemeden global romda acmak istiyorum
ben sürekli takipteyim 12t çok bahtsız bir cihaz... aslında hem çok iyi cihaz hemde iyi satıldı ama ne hikmet ise güncelleme geç alıyor. başka cihazlar 14ün kaç kez güncellemesini aldı ama plato yani 12t 14.01 de kaldı...xiaomi 12t için en güncel eu custom rom bu mudur bt kilidinin sayacını başlattım daha güncel sürüm vars paylaşırsanız çok sevinirim
tavsiyem 13.05 yada 13.07 kur... batarya süresi ve stabillik çok iyi sorunsuzben sürekli takipteyim 12t çok bahtsız bir cihaz... aslında hem çok iyi cihaz hemde iyi satıldı ama ne hikmet ise güncelleme geç alıyor. başka cihazlar 14ün kaç kez güncellemesini aldı ama plato yani 12t 14.01 de kaldı...