eu yükleyecek isen evet şart. farklı bir yöntem teknoliji çıkmadı ise bl açman gerek.Bu şekilde yüklemeler için bl kilidi açık olası gerekiyor mu?. Cihazım global versiyon, aynı versiyonu yüklerken bl kilidinin açık olmasına gerek yok diyenler de var. Nasıl yapmalı?.
Cihazında global sürüm mevcut ve yine global yüklemek istiyorum yine de gerekiyor mueu yükleyecek isen evet şart. farklı bir yöntem teknoliji çıkmadı ise bl açman gerek.
globalden globale gerekmiyor sanırsam. mi flash ile atılır öyle. ama emin değilim uzun süredir yapmıyorum rom yükleme vs.Cihazında global sürüm mevcut ve yine global yüklemek istiyorum yine de gerekiyor mu
sıfırlanır. eu her daim iyidir ama tercih meselesi. tayvan rom da kullanabilirsin. eğer google nin lanet msj ve arama uygulamasını sorun değilse eea da kurabilirsin.Bl kilidi ilk açıldığı zaman telefon tamamen sifirlanirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan önceki telefonum mi 9t pro idi ve eu rom kullanıyordum sindiki telefon 12t bu telefonda eu rom mu daha iyidir yoksa global mi
12t şuan da efsane cihazlar dan biri. kesinlikle imei işlemi olur ama yarın ama bugün. fiyat performans cihazı... süper... harika... daha ne diyimTelefonu kullanan arkadaşlar muhtemelen 4+4 kayıtsız kullanıyor. Tavsiye edermisiniz? Alınırmi? Kayıt çıkar muhtemelen ama o riske değerimi acaba
evet kayıtsız.Imei kayıtsız şuanda kullandığınız cihaz sanırım doğru anladım.