Evet en son hali bu. Resmen elini çekti cihazdan. İmei de çıkmadı. Üvey evlat muamelesi görüyor cihaz.
Bilmiyorum ne eksiği var ve güncellenmesi gerekiyor ama şimdiye kadar kullandığım cihazlar arasında en stabil ve bataryası en iyi gideni bu. Hiçbir eksiklik hissetmiyorum, bu rom dayım ve gayet memnunum. Eskiden ne çekiyormuşum bu rom işlerinden, bu cihazla onu anladım. Bu cihaz stabilite ve batarya nedeniyle beni ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca; pek göze görünmeyen ama bence çok önemli olan şebeke problemi bu cihazda hiç yaşamıyorum. İnternet çekimi de iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Nereden biliyorum derseniz iş yerimde önceki cihazlarda Turkcell ve Telekom da ciddi sıkıntılar yaşıyordum, Bu cihazla birlikte sorunun tamamen operatör değil telefon kaynaklı olabildiğini de görmüş oldum. Sadece daha iyi olabilirdi dediğim ksımı kamerası, o da iyi ama netleme de sıkıntı olabiliyor tüm samsung sensörlerde olduğu gibi. Keşke onu da sony sensör yapsalardı. Bu arada unutmadan 20 dk da şarj olayı da çoğu zaman hayat kurtarıcı oluyor.