Rom Xiaomi 12T (plato) eu ROM (xiaomi.eu_multi_PLATO_V14.0.1.0.TLQMIXM_v14-13)

THOR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KEMAL
Cihazım
Mİ Note 3
Konular
0
Daha önce Mediatek işletim sistemli bir cihaz kullanmadım ve kullandığım bütün cihazlarda custom rom kullandım Eu romun böyle yapacağını bilseydim 12T yi belki almazdım cihazdan memnunum ama custom romsuz olmuyor sürekli google'a belki çıkmıştır diye eu rom stable yazıp bakmaktan sıkıldım şimdilik Stok romlar arasında geziyorum en son Endonezya kurdum Eu rom olmasa da idare eder

apisabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Bilmiyorum ne eksiği var ve güncellenmesi gerekiyor ama şimdiye kadar kullandığım cihazlar arasında en stabil ve bataryası en iyi gideni bu. Hiçbir eksiklik hissetmiyorum, bu rom dayım ve gayet memnunum. Eskiden ne çekiyormuşum bu rom işlerinden, bu cihazla onu anladım. Bu cihaz stabilite ve batarya nedeniyle beni ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca; pek göze görünmeyen ama bence çok önemli olan şebeke problemi bu cihazda hiç yaşamıyorum. İnternet çekimi de iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Nereden biliyorum derseniz iş yerimde önceki cihazlarda Turkcell ve Telekom da ciddi sıkıntılar yaşıyordum, Bu cihazla birlikte sorunun tamamen operatör değil telefon kaynaklı olabildiğini de görmüş oldum. Sadece daha iyi olabilirdi dediğim ksımı kamerası, o da iyi ama netleme de sıkıntı olabiliyor tüm samsung sensörlerde olduğu gibi. Keşke onu da sony sensör yapsalardı. Bu arada unutmadan 20 dk da şarj olayı da çoğu zaman hayat kurtarıcı oluyor.
Merhaba,
Ben de yeni mi 12T aldım, Türkiye cihazı. Mi Dialer için stock rom değiştirmeyi düşünüyorum (Endonezya, Hindistan ya da Taiwan. Benim için sadece pil süresi ve stabilite önemli, oyun oynamıyorum. Sizin memnun olduğunuz rom hangisidir? Ya da hangi rom'u tavsiye edersiniz mi dialer ve mi mesaj olan ve mümkünse reklamsız olan?
Teşekkürler

TheSingular

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
1
Arkadaşlar Xiaomi.eu Mediatek çipli cihazlara artık Xiaomi.eu ROM yayınlamıyor.

üye olmak lazım güncel ROM alabilmek için (aylık 10$ + KDV), 14.0.1 yayımlanan son sürüm, o da silinmiş gerçi.

RequiemKarqa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
13.0.7 de NFC yıl kullanan oldu mu ?

RequiemKarqa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Miui 14 eu linkini ya da rom dosyasını atabilecek olan var mı

RequiemKarqa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Saf bir sistem kullanmak istiyorum. Elinizde var mı?

RequiemKarqa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Evet maalesef rom silinmis, nfc kullanabiliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13.0.7 baz alan rojda nfc sorunu vardı

Üst Alt