Soru X6 pro alınır mı?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Tamam teşekkürler evet özelden yazmıştım baya kusura bakmayın hayal kırıklığına uğramamak için sormuştum o kadar :D Alacağım inşallah yarın yada pazartesi.

Tabiki sor hocam, elimizden geldiğince cevaplarız. Demek istediğim o değil, tabiki kullanan yorumları önemlidir ama herkes kendi beklentisine göre konuşur o yüzden sizin alacağınız cihazdan beklentiniz önemli. Bu nedenle tavsiyem yabancı kanalların karşılaştırma veya kamera çekim örnek videoları olur, oyun ve sıcaklık testleri felan olur onları detaylıca izlemek. X6 pro gerçekten güzel cihaz, f/p ve olmuş diyebileceğimiz bir cihaz. Zaten makul fiyatla çıkmıştı. Alırsanız üzmez. Dimensity ile mtk bambaşka bir evrede zaten.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Tabiki sor hocam, elimizden geldiğince cevaplarız. Demek istediğim o değil, tabiki kullanan yorumları önemlidir ama herkes kendi beklentisine göre konuşur o yüzden sizin alacağınız cihazdan beklentiniz önemli. Bu nedenle tavsiyem yabancı kanalların karşılaştırma veya kamera çekim örnek videoları olur, oyun ve sıcaklık testleri felan olur onları detaylıca izlemek. X6 pro gerçekten güzel cihaz, f/p ve olmuş diyebileceğimiz bir cihaz. Zaten makul fiyatla çıkmıştı. Alırsanız üzmez. Dimensity ile mtk bambaşka bir evrede zaten.
İzleyeyim. Bi soru daha kayıt attırdınız mı? Attiysaniz bi sorun varmı şuan da şebeke vs. Güncelleme yapılır mi IMEI ucmadan

TechnoBiciriq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
4
Bence iyi telefon bende var
Minecraft:100-120fps
Pubg:75-90
Bataryasi biraz hizli bitiyo

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
İzleyeyim. Bi soru daha kayıt attırdınız mı? Attiysaniz bi sorun varmı şuan da şebeke vs. Güncelleme yapılır mi IMEI ucmadan

Kayıt şuan yok deniliyor bende araştırmadım, Kadioglu hocamda henüz olmadığını söylemişti sormuştum onada o yüzden 16 ay mantığında kullanıyorum.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Kayıt şuan yok deniliyor bende araştırmadım, Kadioglu hocamda henüz olmadığını söylemişti sormuştum onada o yüzden 16 ay mantığında kullanıyorum.
Kayıt çıktı bugün düştü haberi. Direnç ile oluyormuş

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

BeroGreen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yakın zamanda x6 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? Şuan ki cihazım Redmi Note 12 Pro 5G. Kamerayla işim yok daha çok performans odaklı bi telefon arıyorum
Tabii ki de alınır. Ben de kullanıyorum Mart ayından beridir. Fakat şunu göz önünde bulundurun alacaksanız, işlemci aşırı güçlü olduğundan şarj hızlı gidiyor. Hele hele 120hz ekranı kullanırsanız bayağı hızlı gider şarj. Arkaplanı siyah yapmak gibi birkaç şey ve tasarruf ayarlarından ufak ayarlamalarla performanstan bir şey kaybetmeden maksimum verim almaya devam edebilirsiniz. Sizin telefon da iyi ama yine de maksimum performans istiyorsanız geçebilirsiniz.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Tabii ki de alınır. Ben de kullanıyorum Mart ayından beridir. Fakat şunu göz önünde bulundurun alacaksanız, işlemci aşırı güçlü olduğundan şarj hızlı gidiyor. Hele hele 120hz ekranı kullanırsanız bayağı hızlı gider şarj. Arkaplanı siyah yapmak gibi birkaç şey ve tasarruf ayarlarından ufak ayarlamalarla performanstan bir şey kaybetmeden maksimum verim almaya devam edebilirsiniz. Sizin telefon da iyi ama yine de maksimum performans istiyorsanız geçebilirsiniz.
Aldım zaten sağolun şarjı iyi gidiyor gibi 2 saat ekran sürem vardı ve %20 gitmişti sadece

Üst Alt