Soru X6 pro alınır mı?

kaanayaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
Daha cihazı almadım. Batarya süresinden yakınanları görüp eksikliği hissedilmedikçe downclock yaparak kullanmayı düşünüyorum. Böyle bir imkan söz konusu olur mu? Oyun oynayan biri değilim ama cihaz bozulana kadar kullanacağım için gittiği yere kadar gücünden çok şey kaybetmemesi...
Ayrıca yurtdışı alacağım ama imei için artık son alınan önlemler (direnç, server reg. vs.) yazılımsal olarak bir rehber ile kendimiz atamıyor muyuz? Yani sonradan böyle bir imkan geliştirme yolunu tamamen tıkadılar mı onu uzun süredir piyasayı takip etmediğim için bilmiyorum.
İlk defa MTK işlemcili bir telefon düşündüğüm için SD sonrası beni rahatsız edebilecek bir durum ortaya çıkabilir mi?

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Daha cihazı almadım. Batarya süresinden yakınanları görüp eksikliği hissedilmedikçe downclock yaparak kullanmayı düşünüyorum. Böyle bir imkan söz konusu olur mu? Oyun oynayan biri değilim ama cihaz bozulana kadar kullanacağım için gittiği yere kadar gücünden çok şey kaybetmemesi...
Ayrıca yurtdışı alacağım ama imei için artık son alınan önlemler (direnç, server reg. vs.) yazılımsal olarak bir rehber ile kendimiz atamıyor muyuz? Yani sonradan böyle bir imkan geliştirme yolunu tamamen tıkadılar mı onu uzun süredir piyasayı takip etmediğim için bilmiyorum.
İlk defa MTK işlemcili bir telefon düşündüğüm için SD sonrası beni rahatsız edebilecek bir durum ortaya çıkabilir mi?
downclock ne demek tam bilmiyorum.. işlemcinin hızını düşürmek galiba günlük kullanımda 10 saati gördüğümü hatırlıyorum (mobil veri açık 120 hz oyunda oynadım) şarjı iyi gidiyor bende. Rehber vardır illaki fakat denemek size çok daha pahalıya patlatabilir ben 500 liraya attıracağım. Telefonu çok yeni aldım bende şuan işlemci gayet iyi ilerde sorun çıkarabilirmi bilemiyorum öncesinde note 12 pro 5g kullanmıştım dimensity 1080 vardı iyidi 1 günü çıkarıyordu performans açısından sıkıntısı yoktu. Schwzz hocam da kullanıyor bu telefonu onun sayesinde almıştım gayet iyi olduğunu söylemişti sizi memnun edecektir diye düşünüyorum.

TechnoBiciriq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
4

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Hocam selamlar, pil kullanımı olarak Franco ile kontrol etmek istedim ama kilit ekranını açar açmaz pil kullanımı eklediğim gibi görünüyor, bu normal mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-18-20-14-43-041_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2024-05-18-20-14-43-041_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 16

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Hocam sadece ekran kilidini açınca kapalı olan ekranın enerji harcayisini bu şekilde gördüm hani normal mi yoksa gariplik mi var onu çözemedim
Yok ekran açılırken ki harcanan enerji özellikle animasyonlu duvar kağıdı, animasyon ve diğer batarya yiyici şeyler varsa gayet normal açılırken bu kadar enerji yemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve normal bi enerji tüketimi (eğer sürekli böyle 600-1000 enerji yiyorsa boştayken evet bu bi sorun)

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Yok ekran açılırken ki harcanan enerji özellikle animasyonlu duvar kağıdı, animasyon ve diğer batarya yiyici şeyler varsa gayet normal açılırken bu kadar enerji yemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve normal bi enerji tüketimi (eğer sürekli böyle 600-1000 enerji yiyorsa boştayken evet bu bi sorun)
Hocam bu cihaz için önerebileceğiniz bir rom var mı acaba global kurulu 1.0.8.0

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Hocam bu cihaz için önerebileceğiniz bir rom var mı acaba global kurulu 1.0.8.0
Bendede global 1.0.8.0 kurulu memnun değilim bende çok ama onerebilcegim bı rom yok bı Endonezya deneyebilirsiniz

Üst Alt