Soru X6 pro alınır mı?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Mi community yle mi açıyoruz

Oradan başvuru yapıyorsun, yaptıktan sonra şu tarihe kadar bl kilidi açmak için izin verildi diyor sonrasında mi kilit açmadan hesap ekliyorsun ardından adımlar klasik

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Oradan başvuru yapıyorsun, yaptıktan sonra şu tarihe kadar bl kilidi açmak için izin verildi diyor sonrasında mi kilit açmadan hesap ekliyorsun ardından adımlar klasik
19:00 da yapin diyolar daha mi iyi oluyor

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Bende akşam 7 den sonra yaptım zaten belirtiyor o tarihten sonra diye. Değişedebiliyor..
Ufs 4.0 çok fark var demi 2.2 yle çok merak ediyorum test etmek için sabırsızlanıyorum

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
19:00 da yapin diyolar daha mi iyi oluyor
Sebebi çin saati ile gece 00:00 olmuş oluyor. Global için günde 2bin adet cihaza bl açmak için izin veriyorlar. Saatin 19:00 olması bu yüzden avantaj.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Sebebi çin saati ile gece 00:00 olmuş oluyor. Global için günde 2bin adet cihaza bl açmak için izin veriyorlar. Saatin 19:00 olması bu yüzden avantaj.
Çin rom çıkarsa telefon ne yapacağım bootloader açmak paralı mi

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Arkadaşlar son kez bi sormak istiyorum. Telefonu almak üzereyim ama çoğu kişi alma, çöp kamera çöp yazılım diyip duruyor. 12 bin liraya daha iyi bi telefon bulamadım açıkçası. İnsanların kötü düşüncelerine mi güvenmeliyim yoksa direk almalımıyım?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Arkadaşlar son kez bi sormak istiyorum. Telefonu almak üzereyim ama çoğu kişi alma, çöp kamera çöp yazılım diyip duruyor. 12 bin liraya daha iyi bi telefon bulamadım açıkçası. İnsanların kötü düşüncelerine mi güvenmeliyim yoksa direk almalımıyım?

Hocam banada özelden defalarca yazmıştın. Birincisi %100 harikulade bir cihaz yok zaten hangi cihazı alırsan al pozitif ve negatif yönleri olacaktır. Kamera konusunda harikulade bir kamerası yok ama kesinlikle kötü değil. Fotoğraflar tatmin ediyor. Poco arayüzü gerçekten hızlı ve cihazın ufs 4.0 olmasıyla birlikte o hızı dahada hissediyorsunuz. İşlemci performanslı güçlü bir işlemci. Oyunda oynuyorsanız üzmez. Isınma konusunda oyunu sekteye uğratacak çok yüksek bir ısınmayla karşılaşmadım ama ısınıyor tabiki her cihaz gibi. Alabileceğiniz güzel bir f/p cihaz üzmez sizi. İnsanların yazdıklarına ve beklentilerine göre değil kendi beklentilerinize gçre seçim yapın yabancı kanalların testlerini ve incelemelerini izleyin bizim yerli kanallara çokta güvenip baz almıyorum incelemelerini.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Hocam banada özelden defalarca yazmıştın. Birincisi %100 harikulade bir cihaz yok zaten hangi cihazı alırsan al pozitif ve negatif yönleri olacaktır. Kamera konusunda harikulade bir kamerası yok ama kesinlikle kötü değil. Fotoğraflar tatmin ediyor. Poco arayüzü gerçekten hızlı ve cihazın ufs 4.0 olmasıyla birlikte o hızı dahada hissediyorsunuz. İşlemci performanslı güçlü bir işlemci. Oyunda oynuyorsanız üzmez. Isınma konusunda oyunu sekteye uğratacak çok yüksek bir ısınmayla karşılaşmadım ama ısınıyor tabiki her cihaz gibi. Alabileceğiniz güzel bir f/p cihaz üzmez sizi. İnsanların yazdıklarına ve beklentilerine göre değil kendi beklentilerinize gçre seçim yapın yabancı kanalların testlerini ve incelemelerini izleyin bizim yerli kanallara çokta güvenip baz almıyorum incelemelerini.
Tamam teşekkürler evet özelden yazmıştım baya kusura bakmayın hayal kırıklığına uğramamak için sormuştum o kadar :D Alacağım inşallah yarın yada pazartesi.

Üst Alt