- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
önerebilceğiniz satıcı varmıdır
Önerebileceğim Ankara da iseniz bir satıcı var ama harici bilmiyorum.
önerebilceğiniz satıcı varmıdır
Erdil var güvenilir diyorlar.yok istanbuldayım buraya kargo gönderiyor mu
yok istanbuldayım buraya kargo gönderiyor mu
Şarj kaç gunde oturdu acaba ben 1.5 haftadır kullanıyorum hızlı düşüşler yaşıyorum yaptiginiz ayarlar var mıdır ekstra ben kullanmadığım uygulamaları bildirimlerle beraber devre dışı bıraktım sizin onerebileceginiz ekstra bi ayar var mıdırCihazı 20gün kadar kullandım. Bence fiyat performans cihazı olmuş. Ele oturuşu çok iyi, ekran kaliteli, şarjı baştan kötüydü sonraları oturdu. Parmak izi performansı iyi. Ekran parlaklığı güzel. Ram 12gb olanı kullandım. Boşta kalan ram 9-10 gb. Cihazda ki tek sorunum yakınlık sensörü. Cihazda yakınlık sensörü yok. Bunun yerine yerçekimi eğim sensörü ve yapay zeka kullanarak ekran kapanıyor. Örneğin, masa üzerinde elinizi üzerine koyun asla kapanmıyor. Kaldırıp kulağa götüreceksiniz. Kimi zaman bunu farkedemiyor ama çokta zorlanmadım. Genel anlamda verimli. Sensör olup daha kötü modellerde gördüm.
Hatıralarımda güzel tatlı sarı cihazım olarak kalacak. Yine alır mıyım? Kesinlikle
Şarj kaç gunde oturdu acaba ben 1.5 haftadır kullanıyorum hızlı düşüşler yaşıyorum yaptiginiz ayarlar var mıdır ekstra ben kullanmadığım uygulamaları bildirimlerle beraber devre dışı bıraktım sizin onerebileceginiz ekstra bi ayar var mıdır
Sensör olayı çok üzücü olmuştum zamanında Mi 10T serisi de bu sensör yüzünden rezil olmuştu. Xiaomi işte yine bir yerden batırmış.Cihazı 20gün kadar kullandım. Bence fiyat performans cihazı olmuş. Ele oturuşu çok iyi, ekran kaliteli, şarjı baştan kötüydü sonraları oturdu. Parmak izi performansı iyi. Ekran parlaklığı güzel. Ram 12gb olanı kullandım. Boşta kalan ram 9-10 gb. Cihazda ki tek sorunum yakınlık sensörü. Cihazda yakınlık sensörü yok. Bunun yerine yerçekimi eğim sensörü ve yapay zeka kullanarak ekran kapanıyor. Örneğin, masa üzerinde elinizi üzerine koyun asla kapanmıyor. Kaldırıp kulağa götüreceksiniz. Kimi zaman bunu farkedemiyor ama çokta zorlanmadım. Genel anlamda verimli. Sensör olup daha kötü modellerde gördüm.
Hatıralarımda güzel tatlı sarı cihazım olarak kalacak. Yine alır mıyım? Kesinlikle
Eski 10t pro kullanıcısı olarak bu cihazda sensör gayet iyi çalışıyor hocam.Sensör olayı çok üzücü olmuştum zamanında Mi 10T serisi de bu sensör yüzünden rezil olmuştu. Xiaomi işte yine bir yerden batırmış.