Soru X6 pro alınır mı?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazı 20gün kadar kullandım. Bence fiyat performans cihazı olmuş. Ele oturuşu çok iyi, ekran kaliteli, şarjı baştan kötüydü sonraları oturdu. Parmak izi performansı iyi. Ekran parlaklığı güzel. Ram 12gb olanı kullandım. Boşta kalan ram 9-10 gb. Cihazda ki tek sorunum yakınlık sensörü. Cihazda yakınlık sensörü yok. Bunun yerine yerçekimi eğim sensörü ve yapay zeka kullanarak ekran kapanıyor. Örneğin, masa üzerinde elinizi üzerine koyun asla kapanmıyor. Kaldırıp kulağa götüreceksiniz. Kimi zaman bunu farkedemiyor ama çokta zorlanmadım. Genel anlamda verimli. Sensör olup daha kötü modellerde gördüm.

Hatıralarımda güzel tatlı sarı cihazım olarak kalacak. Yine alır mıyım? Kesinlikle

Darkwawe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
6
Cihazı 20gün kadar kullandım. Bence fiyat performans cihazı olmuş. Ele oturuşu çok iyi, ekran kaliteli, şarjı baştan kötüydü sonraları oturdu. Parmak izi performansı iyi. Ekran parlaklığı güzel. Ram 12gb olanı kullandım. Boşta kalan ram 9-10 gb. Cihazda ki tek sorunum yakınlık sensörü. Cihazda yakınlık sensörü yok. Bunun yerine yerçekimi eğim sensörü ve yapay zeka kullanarak ekran kapanıyor. Örneğin, masa üzerinde elinizi üzerine koyun asla kapanmıyor. Kaldırıp kulağa götüreceksiniz. Kimi zaman bunu farkedemiyor ama çokta zorlanmadım. Genel anlamda verimli. Sensör olup daha kötü modellerde gördüm.

Hatıralarımda güzel tatlı sarı cihazım olarak kalacak. Yine alır mıyım? Kesinlikle
Şarj kaç gunde oturdu acaba ben 1.5 haftadır kullanıyorum hızlı düşüşler yaşıyorum yaptiginiz ayarlar var mıdır ekstra ben kullanmadığım uygulamaları bildirimlerle beraber devre dışı bıraktım sizin onerebileceginiz ekstra bi ayar var mıdır

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Şarj kaç gunde oturdu acaba ben 1.5 haftadır kullanıyorum hızlı düşüşler yaşıyorum yaptiginiz ayarlar var mıdır ekstra ben kullanmadığım uygulamaları bildirimlerle beraber devre dışı bıraktım sizin onerebileceginiz ekstra bi ayar var mıdır

5gyi kapadım. ekstra bir şey yapmadım. Oturması 15gün sürüyor ama yine de tam performansı değil. Poco hindistan yetkilisi yeni güncellemeler ile bunu daha yukarı çekeceğiz diyor. Şuan işlemci çok sık uyanıyor ve çalışma saati yüksek. Buda hızlı tüketim demek. İlk kullandığımda 3,5 saat ekran süresi alıyordum. Son zamanlarda 6 saati geçiyordu

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Cihaz kamera ve konum yönü yanlış göstermesi konusu dışında tek bir problemi bile yok. Kesinlikle alınır fakat şu konum kalibresini de artık yapmaları gerek haritaları açıyorum hep konum doğru ama yanlış yöne bakıyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12

Sensör olayı çok üzücü olmuştum zamanında Mi 10T serisi de bu sensör yüzünden rezil olmuştu. Xiaomi işte yine bir yerden batırmış.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Sensör olayı çok üzücü olmuştum zamanında Mi 10T serisi de bu sensör yüzünden rezil olmuştu. Xiaomi işte yine bir yerden batırmış.
Eski 10t pro kullanıcısı olarak bu cihazda sensör gayet iyi çalışıyor hocam.

Bu arada kamera gündüzleri hem ön hem de arka kamera şaşırtıcı derecede iyi. Sadece gece performansı çok kötü

Üst Alt