Whatsapp uzun video gönderme

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Yüksek boyutlu dosya gönderimi için Telegram yükleyin... 1.5 GB a kadar destekliyor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O konuda haklısınız hocam, fakat bilindiği üzre herkes WhatsApp kullanıyor lakin telegram kullanıcı sayısı o denli geniş yelpazeye sahip değil. Bu sebepten kaynaklı olarak hali hazırda olanı kullanmak kişilere daha pratik geliyor (:

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O konuda haklısınız hocam, fakat bilindiği üzre herkes WhatsApp kullanıyor lakin telegram kullanıcı sayısı o denli geniş yelpazeye sahip değil. Bu sebepten kaynaklı olarak hali hazırda olanı kullanmak kişilere daha pratik geliyor (:

Şimdi maksat bu boyutta dosya göndermek ise, ya MEGA'ya yükleyeceksin yada Telegram yükleyip, gönderip, sileceksin....Olay bu kadar basit bana göre

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Şimdi maksat bu boyutta dosya göndermek ise, ya MEGA'ya yükleyeceksin yada Telegram yükleyip, gönderip, sileceksin....Olay bu kadar basit bana göre
O konuda hemfikiriz hocam. Sizin söylediğinize karşı birşey söylemek gibi bir terbiyesizlikte bulunmadım, bulunmam da
Fakat kullanan birine bu tarz programlarla rahatlıkla gönderebilirken, kullanmayan birine yine mecburen WhatsApp üzerinden kesik kesik göndermek zorunda kalıyor kişiler..

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O konuda hemfikiriz hocam. Sizin söylediğinize karşı birşey söylemek gibi bir terbiyesizlikte bulunmadım, bulunmam da
Fakat kullanan birine bu tarz programlarla rahatlıkla gönderebilirken, kullanmayan birine yine mecburen WhatsApp üzerinden kesik kesik göndermek zorunda kalıyor kişiler..

Estağfurullah...sizinle alakası yok ve sizin yaptığınız bir şey de yok. Sizın bu şekilde algılamanıza sebeiyet verdiysem, özür dilerim..
konuyu açan arkadaşa bunu telefonda da izah ettim...zaten ilk mesajında detay vermemiş....yazdığı bu:Gecen gun arkadaşım 66mb'lik video gonderdi, video uzunlugu 11 dakika. Benim simdi 3 dakikalik bir video gondermem gerekiyor ama whatsapp kesiyor bunu. Nasil kesmeden yollayabilirim...Doğal olarak 11 dakkalığı sana geliyorsa, sende 3 dakkalığını rahat gönderebilmelisin...Konuyu uzatmasına gerek yoktu...dediğim gibi bu iş için ya telegram yada Mega...
Insanlarımız maalesef yardım istiyorlar ve konuyu tam olarak açıklamaktan aciz mi oluyorlar, bilerek mi yapıyorlar, anlayamıyorum ondan sonra da herkesin Müneccim olmasını istiyorlar

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Estağfurullah...sizinle alakası yok ve sizin yaptığınız bir şey de yok. Sizın bu şekilde algılamanıza sebeiyet verdiysem, özür dilerim..
konuyu açan arkadaşa bunu telefonda da izah ettim...zaten ilk mesajında detay vermemiş....yazdığı bu:Gecen gun arkadaşım 66mb'lik video gonderdi, video uzunlugu 11 dakika. Benim simdi 3 dakikalik bir video gondermem gerekiyor ama whatsapp kesiyor bunu. Nasil kesmeden yollayabilirim...Doğal olarak 11 dakkalığı sana geliyorsa, sende 3 dakkalığını rahat gönderebilmelisin...Konuyu uzatmasına gerek yoktu...dediğim gibi bu iş için ya telegram yada Mega...
Insanlarımız maalesef yardım istiyorlar ve konuyu tam olarak açıklamaktan aciz mi oluyorlar, bilerek mi yapıyorlar, anlayamıyorum ondan sonra da herkesin Müneccim olmasını istiyorlar

Estağfurullah üstadım özür ve saygı bizden. Sizinle bire bir görüşmek nasip olmasa da forumdan tanıdığım kadarıyla da öyle bir kişiliğe sahip olmadığınız konusunda eminim zaten.
Konu sahibi arkadaşımızın genç biri olmasına verelim, onunda kasıtlı yaptığı birşey değildir illaki

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Mega'ya gerek yok, Google Drive'a upload edeceksin, gönderdiğiniz kişi indirince de sileceksiniz. En azından Max. hızda indirebilir Video linkini gönderdiğiniz kişi. Ayrıca istediğiniz yerde de paylaşabilirsiniz; Uygulama kısıtlaması olmadan.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mega'ya gerek yok, Google Drive'a upload edeceksin, gönderdiğiniz kişi indirince de sileceksiniz. En azından Max. hızda indirebilir Video linkini gönderdiğiniz kişi. Ayrıca istediğiniz yerde de paylaşabilirsiniz; Uygulama kısıtlaması olmadan.
Sayın buraoca2 Konu açıldığından bu yana bu konuyu açana katkı sağlayacak herhangi bir mesajınız yok...
Engin Android bilginiz ile vizyonunuzu, kıymetli tespit ve yorumlarınızla süslediğiniz mesajlarınızı bana cevap veya Ders vermek yerine, soru soran arkadaşlarımıza yardım amacı ile kullanmazı tavsiye ederim

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Başlıkta mevzu bahsi geçen konuda yardım istenmiş. Ama siz, konuyu farklı bir soru ile amaç dışına çıkarmışsınız. Burada istenilen cevap ile sizin yazdığınız cevap bağdaşmıyor. Eğer yaşadığınız problem için, yardım almak istiyorsanız, ilk önce forumda bir araştırma yapalım, bulamadığınız taktirde ise konu açarak yardım alalım lütfen.
Hocam 2. Whatsapp'ı kullanınca, iki uygulamaya da mı bildirim geliyor acaba, mesaj falan gelince? 2. Whatsapp'ı sadece bu tarz işler için kullanmamız, bunun haricinde Whatsapp'ın orada sessiz sedasız beklemesi mümkün mü acaba :) Birde Linki görürseniz paylaşabilir misiniz?

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Gecen gun arkadaşım 66mb'lik video gonderdi, video uzunlugu 11 dakika. Benim simdi 3 dakikalik bir video gondermem gerekiyor ama whatsapp kesiyor bunu. Nasil kesmeden yollayabilirim

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
WhatsApp plus kullanın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sayın buraoca2 Konu açıldığından bu yana bu konuyu açana katkı sağlayacak herhangi bir mesajınız yok...
Engin Android bilginiz ile vizyonunuzu, kıymetli tespit ve yorumlarınızla süslediğiniz mesajlarınızı bana cevap veya Ders vermek yerine, soru soran arkadaşlarımıza yardım amacı ile kullanmazı tavsiye ederim

Ben sizin söylediğinizden farklı birşey söylemiş miyim? Whatsapp'da uzun Video gönderme konu başlığının adı; bende bu duruma farklı bir alternatif önermişim.Siz yazınca sorun yok, ben yazınca problem mi oluyor bu mesajı?

Diğer mesaj için söyleyin bunu belirteceksiniz, o konuda haklı olursunuz. Diğer mesaj ile konuyu dağıttığım için sizden ve Otto_man hocamdan özür dilerim.

Fakat sizin belirttiğiniz mesajla ilgili bir sorun göremiyorum, eğer ki sorun varsa; sizin gönderdiğiniz mesajda da var.

Üst Alt