Whatsapp uzun video gönderme

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam bahsettiğimiz WhatsApp uygulamaları da bire bir aynı fakat biraz daha gelişmiş özelliklere sahip.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam whatsapp --> whatsapp plus --> whatsapp arası geçişler nasıl oluyor, bütün yedekleri whatsapp programları kabul ediyor mu_?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
hocam whatsapp --> whatsapp plus --> whatsapp arası geçişler nasıl oluyor, bütün yedekleri whatsapp programları kabul ediyor mu_?
Yedekler aynı şekilde geri yüklenir hocam. Fakat nadirende olsa bazen yükleme yapmayabiliyor. Sitede mevcut olan 1. Linkteki WhatsApp'ı kurmak için orijinal WhatsApp'ı silmeniz gerek fakat 2. Linki indirmeniz silmenize gerek yok. İkisinide aynı numara üzerinden aynı anda kullanabilirsiniz..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yedekler aynı şekilde geri yüklenir hocam. Fakat nadirende olsa bazen yükleme yapmayabiliyor. Sitede mevcut olan 1. Linkteki WhatsApp'ı kurmak için orijinal WhatsApp'ı silmeniz gerek fakat 2. Linki indirmeniz silmenize gerek yok. İkisinide aynı numara üzerinden aynı anda kullanabilirsiniz..

Hocam 2. Whatsapp'ı kullanınca, iki uygulamaya da mı bildirim geliyor acaba, mesaj falan gelince? 2. Whatsapp'ı sadece bu tarz işler için kullanmamız, bunun haricinde Whatsapp'ın orada sessiz sedasız beklemesi mümkün mü acaba :) Birde Linki görürseniz paylaşabilir misiniz?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Hocam 2. Whatsapp'ı kullanınca, iki uygulamaya da mı bildirim geliyor acaba, mesaj falan gelince? 2. Whatsapp'ı sadece bu tarz işler için kullanmamız, bunun haricinde Whatsapp'ın orada sessiz sedasız beklemesi mümkün mü acaba :) Birde Linki görürseniz paylaşabilir misiniz?
Bildirimleri kapatma özelliği mevcut hocam bu sayede dediğiniz gibi sadece bu tarz işlemler için kullanabilirsiniz.

Bu link üzerinden indirebilirsiniz..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bildirimleri kapatma özelliği mevcut hocam bu sayede dediğiniz gibi sadece bu tarz işlemler için kullanabilirsiniz.

Bu link üzerinden indirebilirsiniz..

Peki hocam hem Linki paylaştığınız için, hemde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler :)

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Peki hocam hem Linki paylaştığınız için, hemde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler :)
Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (:

Nasip olursa bugünlerde bu uygulamalara dair bir konu açıp daha detaylıca ve bilgim yettiğince uygulama özelliklerini forumda bulunan değerli arkadaşlara aktarıcam İnşAllah..

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

Nasip olursa bugünlerde bu uygulamalara dair bir konu açıp daha detaylıca ve bilgim yettiğince uygulama özelliklerini forumda bulunan değerli arkadaşlara aktarıcam İnşAllah..

Hocam ben whatsapp plusi indirdim ama progeam cok kasiyordu. Mesela kiz arkadasimla olan sohbetimde ilk mesaja git dedim, 3 dakika yukleniyor yazdi oyle gitti.

Konu acarsan iyi olur hocam. Bir suru uygulama var. Gbwhatsapp, yowhatsapp, whatsapp+ gibi

Bu arada 33mb olarak gonderdi videoyu fakat asiri yavas gonderiyor, sebebi nedir?

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Böyle bir konu olursa çok iyi olur hocam :) Merakla bekliyoruz o zaman :)

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Hocam ben whatsapp plusi indirdim ama progeam cok kasiyordu. Mesela kiz arkadasimla olan sohbetimde ilk mesaja git dedim, 3 dakika yukleniyor yazdi oyle gitti.

Konu acarsan iyi olur hocam. Bir suru uygulama var. Gbwhatsapp, yowhatsapp, whatsapp+ gibi

Bu arada 33mb olarak gonderdi videoyu fakat asiri yavas gonderiyor, sebebi nedir?

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

WhatsApp+ progmanı geliştiricisi olan Alperen Çubuk tarafından durduruldu hocam. Sorun bundan kaynaklı olabilir. YoWhatsApp kullanmanızı öneririm.
Video 50 mb, fotoğraf 100 mb ile sınırlıdır..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yüksek boyutlu dosya gönderimi için Telegram yükleyin... 1.5 GB a kadar destekliyor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt