Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

sakut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Whatsapp Aero 8.10 TIKLA İNDİR
indirilmiyor hocam yardım ala bilirmiyim

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
WhatsApp plus kullanıyordum. whatsapp-plus tan Güncelleme desteği çekildiği için dün gördüğüm bu aeronun son versiyonunu (8.21) yükledim. ufak tefek farklılırlar dışında pek fazla fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp plus tanAero WhatsApp geçtikten sonra tüm gruplardan beni çıkarmış. çılgına döndüm. çözümünü bilen varmı. şuan aerodayım hala

yüklemeyi düşünen arkadaşlarımda başına gelebilir. tamam normal WhatsApp a göre çok daha özelleştirilebilir ve fonksiyon olarak çok daha iyi ama gruplardan atma olayı çok kötü

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
WhatsApp plus kullanıyordum. whatsapp-plus tan Güncelleme desteği çekildiği için dün gördüğüm bu aeronun son versiyonunu (8.21) yükledim. ufak tefek farklılırlar dışında pek fazla fark yok

WhatsApp plus tanAero WhatsApp geçtikten sonra tüm gruplardan beni çıkarmış. çılgına döndüm. çözümünü bilen varmı. şuan aerodayım hala

yüklemeyi düşünen arkadaşlarımda başına gelebilir. tamam normal WhatsApp a göre çok daha özelleştirilebilir ve fonksiyon olarak çok daha iyi ama gruplardan atma olayı çok kötü
sorununuzu telegram aero grubundan yazın istersenız cok aktıf bır grup ,, ben V8.12 deyım gayet guzel yenı gelene yukseltmedım henuz

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
8.21 çıktı

S

Silinen üye 107783

Guest
Normalde çok güzel çok kullanışlı fakat stickerlar kullanılamadığı için normal sürümü tercih ediyorum ben

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Normalde çok güzel çok kullanışlı fakat stickerlar kullanılamadığı için normal sürümü tercih ediyorum ben
Bu attığım linkteki yani com.whatsapp uzantılı olanda kullanılabiliyor stickerlar. Ben kullanıyorum şahsen

Üst Alt