Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1
hocam kendimce bir çö
ilginiz için çok teşekkür ederim.
kendimce bir çözüm buldum ve işe yaradı. öncelikle orijinal WhatsApp yükleyip tüm gruplara kendimi eklettim. sonra aeroyu kurdum. bu arada kod için süre engeli almak muhtemel onuda beni ara ile geçtim. tahminim gruplara plusta iken eklendiğim için böyle bir sıkıntı oldu. çünkü çok uzun süre plus kullanıyordum.. Bilmiyorum bulduğum çözüm doğrumu ama işe yaradı bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada emeğinize sağlık aero için
Modlu uygulamaların, WhatsApp sunucularına müdahale etmesi söz konusu bile değildir. WhatsApp plus kullanırken gruplara katılmanız ile orijinal WhatsApp kullanarak gruplara katılmanız arasında bir fark yoktur.
Bu sorunlar genellikle bağlantı pürüzleri nedeniyle yaşanıyor, basitçe; bağlantı pürüzü yaşandığında bir an önce uygulamanın açılışını sağlamak için veri indirmeyi/yüklemeyi pas geçiyor (grup bilgilerini indirmeyi/yüklemeyi).

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Modlu uygulamaların, WhatsApp sunucularına müdahale etmesi söz konusu bile değildir. WhatsApp plus kullanırken gruplara katılmanız ile orijinal WhatsApp kullanarak gruplara katılmanız arasında bir fark yoktur.
Bu sorunlar genellikle bağlantı pürüzleri nedeniyle yaşanıyor, basitçe; bağlantı pürüzü yaşandığında bir an önce uygulamanın açılışını sağlamak için veri indirmeyi/yüklemeyi pas geçiyor (grup bilgilerini indirmeyi/yüklemeyi).
aslında daha öncede yaşadım bu problemi gb den plusa geçtiğimde. bağlantı hızından olduğunu düşünmüyorum çünkü bağlantı hızı gayet iyi idi. belki orijinalinin banlamasıdır. ama uzman sizsiniz bu konuda. benimki naçizane tahmin

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1
aslında daha öncede yaşadım bu problemi gb den plusa geçtiğimde. bağlantı hızından olduğunu düşünmüyorum çünkü bağlantı hızı gayet iyi idi. belki orijinalinin banlamasıdır. ama uzman sizsiniz bu konuda. benimki naçizane tahmin
Fiber bağlantı dahi sağlasanız sunucuya erişiminiz iki taraflı anahtar onayı sağlanır, sunucu tarafında yaşanan en küçük pürüz bu anahtar onayını geciktirir. Anahtar onayı gecikirse gruplarınız yüklenmez. Çünkü gruplarınız ve gruplarınızın tüm içerikleri bu uçtan uca anahtar şifrelemesi ile korunur ve en ufak pürüz pas geçilmesi ile sonlanır.

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Fiber bağlantı dahi sağlasanız sunucuya erişiminiz iki taraflı anahtar onayı sağlanır, sunucu tarafında yaşanan en küçük pürüz bu anahtar onayını geciktirir. Anahtar onayı gecikirse gruplarınız yüklenmez. Çünkü gruplarınız ve gruplarınızın tüm içerikleri bu uçtan uca anahtar şifrelemesi ile korunur ve en ufak pürüz pas geçilmesi ile sonlanır.
teşekkürler bilgilendirme için

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Apileri kullanıyor yani ban yemezsiniz.
bunu bilmiyordum. Fakat orjinale dönüp tekrar aero ya geçiş yaptığımda süre kısıtlaması yedim sms kodu için

birde şunu merak ediyorum. plus yüklü iken play storda orjinal WhatsApp yüklü görünüyordu ve ordan aç dediğimde plus açılıyordu. bu durum aeroda söz konusu değil. bunu nasıl yaptılar acaba

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
bunu bilmiyordum. Fakat orjinale dönüp tekrar aero ya geçiş yaptığımda süre kısıtlaması yedim sms kodu için

birde şunu merak ediyorum. plus yüklü iken play storda orjinal WhatsApp yüklü görünüyordu ve ordan aç dediğimde plus açılıyordu. bu durum aeroda söz konusu değil. bunu nasıl yaptılar acaba
bağımsız com adına sahip alan adları da değişmiş. gerçek tabiri bu değil tabi..

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1

Merhaba, Play Store'da yüklü görünmesi için com.whatsapp paket adını indirmelisiniz.

Api'den kasıt nedir anlamadım, modlamanın api ile ilgisi yoktur.

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Selamlar.. Kullanan arkadaşlar yedeklemeyi nasıl yapıyorsunuz