Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Onu nasıl yapıyorum hocam?
Wp ayarlarından yedekle diyin sonrasında da dahili depolamadaki whatsapp kalsörünü bi yere kopyalayın mpdşu wp kurunca da ana dizine tekrar o klasörü atıp kurun o şekilde görür yedeği

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Benim sorunum gruplardan atıyor.. çözümünüde bulamadım maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce telegramı play store dan ındırıp kurun cıhazınıza sonra arama kısmından aero mods türkçe olana katılın
telegram kullanıyorum teşekkürler bilgi için

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1
WhatsApp plus kullanıyordum. whatsapp-plus tan Güncelleme desteği çekildiği için dün gördüğüm bu aeronun son versiyonunu (8.21) yükledim. ufak tefek farklılırlar dışında pek fazla fark yok

WhatsApp plus tanAero WhatsApp geçtikten sonra tüm gruplardan beni çıkarmış. çılgına döndüm. çözümünü bilen varmı. şuan aerodayım hala

yüklemeyi düşünen arkadaşlarımda başına gelebilir. tamam normal WhatsApp a göre çok daha özelleştirilebilir ve fonksiyon olarak çok daha iyi ama gruplardan atma olayı çok kötü
Merhaba.
Bu sorun ne yazık ki Aero ile ilgili olsa da çözsem. Çok düşük ihtimalle bazen yavaş bir bağlantı ile kurulum yaparsanız yada WhatsApp sunucularına bağlantı da pürüz çıkarsa, gruplarınızı yüklemiyor.
Aynı sorunu orijinal WhatsApp dahil diğer tüm modlu WhatsApp uygulamalarında yaşayabilirsiniz.

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Merhaba.
Bu sorun ne yazık ki Aero ile ilgili olsa da çözsem. Çok düşük ihtimalle bazen yavaş bir bağlantı ile kurulum yaparsanız yada WhatsApp sunucularına bağlantı da pürüz çıkarsa, gruplarınızı yüklemiyor.
Aynı sorunu orijinal WhatsApp dahil diğer tüm modlu WhatsApp uygulamalarında yaşayabilirsiniz.
hocam kendimce bir çö
Merhaba.
ilginiz için çok teşekkür ederim.
kendimce bir çözüm buldum ve işe yaradı. öncelikle orijinal WhatsApp yükleyip tüm gruplara kendimi eklettim. sonra aeroyu kurdum. bu arada kod için süre engeli almak muhtemel onuda beni ara ile geçtim. tahminim gruplara plusta iken eklendiğim için böyle bir sıkıntı oldu. çünkü çok uzun süre plus kullanıyordum.. Bilmiyorum bulduğum çözüm doğrumu ama işe yaradı bende

Bu arada emeğinize sağlık aero için

Üst Alt