Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaWhatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!
Wp ayarlarından yedekle diyin sonrasında da dahili depolamadaki whatsapp kalsörünü bi yere kopyalayın mpdşu wp kurunca da ana dizine tekrar o klasörü atıp kurun o şekilde görür yedeği
WhatsApp plus kullanıyordum. whatsapp-plus tan Güncelleme desteği çekildiği için dün gördüğüm bu aeronun son versiyonunu (8.21) yükledim. ufak tefek farklılırlar dışında pek fazla fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
WhatsApp plus tanAero WhatsApp geçtikten sonra tüm gruplardan beni çıkarmış. çılgına döndüm. çözümünü bilen varmı. şuan aerodayım hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüklemeyi düşünen arkadaşlarımda başına gelebilir. tamam normal WhatsApp a göre çok daha özelleştirilebilir ve fonksiyon olarak çok daha iyi ama gruplardan atma olayı çok kötü
Merhaba.
Bu sorun ne yazık ki Aero ile ilgili olsa da çözsem. Çok düşük ihtimalle bazen yavaş bir bağlantı ile kurulum yaparsanız yada WhatsApp sunucularına bağlantı da pürüz çıkarsa, gruplarınızı yüklemiyor.
Aynı sorunu orijinal WhatsApp dahil diğer tüm modlu WhatsApp uygulamalarında yaşayabilirsiniz.
Merhaba.
Bu sorun ne yazık ki Aero ile ilgili olsa da çözsem. Çok düşük ihtimalle bazen yavaş bir bağlantı ile kurulum yaparsanız yada WhatsApp sunucularına bağlantı da pürüz çıkarsa, gruplarınızı yüklemiyor.
Aynı sorunu orijinal WhatsApp dahil diğer tüm modlu WhatsApp uygulamalarında yaşayabilirsiniz.
Merhaba.
ilginiz için çok teşekkür ederim.
kendimce bir çözüm buldum ve işe yaradı. öncelikle orijinal WhatsApp yükleyip tüm gruplara kendimi eklettim. sonra aeroyu kurdum. bu arada kod için süre engeli almak muhtemel onuda beni ara ile geçtim. tahminim gruplara plusta iken eklendiğim için böyle bir sıkıntı oldu. çünkü çok uzun süre plus kullanıyordum.. Bilmiyorum bulduğum çözüm doğrumu ama işe yaradı bende