Güvenilir. önceki mesajlara bakarsanız bende şüpheyle yaklaştım eğer şüpheniz varsa apk dosyasını ayrıştırıp inceleyebilirsiniz bildiğim bütün modlu whatsapplarından en güvenli şeffaf olanı bu hazar bozkurt çok güzel iş çıkarmış.Güvenilir mi aceba bu uygulama?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler deneyeceğim.Güvenilir. önceki mesajlara bakarsanız bende şüpheyle yaklaştım eğer şüpheniz varsa apk dosyasını ayrıştırıp inceleyebilirsiniz bildiğim bütün modlu whatsapplarından en güvenli şeffaf olanı bu hazar bozkurt çok güzel iş çıkarmış.
Bi kaç sayfa geriye giderseniz aşağıdaki kırmızı çizginin nasıl kaldırılcağı yazıyo basit. onun dışında evet butonlar birazcık yerine oturmamış gibi oluyo kamera ve sohbet arasında özellikle isterseniz uygulamanın tema mağazından farklı bi tema yükleyebilirsiniz.Daire şeklinde işaretlediğim alan sanki bozuk. İşlevde sorunsuz ama tema biraz kaymış gibi gözüküyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba.ilk kurulumda onay mesajı bildiğiniz bir cep telefonundan geliyor!!! bunu silip whatsapp plus yükledim ki çaloşma öantıkları güya aynı ama oradaki mesaj orjinal whatsapp sunucusundan geliyor. tabi her ikisi de son derece güvensiz kesinlikle. deneme amaçlı yükşedim ama hemen sildim. tavsiye etmem şahsen
Hocam elinize sağlık açıkçası kim mesajları okumus kim okumamış önemli değil de yedeklerime bir sey olur mu yani yedek alip yuklemede sorun oluyor mu hic çünk itecekler benim için önemli.bir de bu uygulamayi guncelliyorsunuz sanirim diyelim olduda ki uygulamayi guncellemeyi biraktiniz ve aradan 2-3 ay gecti bu durumda modlamis oldugunuz apk bir sure sonra kullanilmaz hale gelir mi?Merhaba.
WhatsApp sürümünüzle bağlantılı olarak binlerce mesaj servisi içerisinden o an boşta olan servis üzerinden tarafınıza mesaj gönderilir.
Uygulamalarımın kodlamaları şifrelenmemiş, confused metodları ile dahi karıştırılmamış ve hatta kolayca incelenebilmesi için hazaraero, aero gibi klasörlerin içerisine yerleştirilmiş olup, orijinal WhatsApp kodlarından farklı bir konuma konumlandırılmıştır. Gerekli yazılım bilgisine sahipseniz, dex2jar gibi araçları kullanarak smali dosyalarını Java dosyaları haline getirerek rahatça inceleyebilirsiniz.
Sevgilerimle.