Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Hazarbozkurt öncelikle ellerinize sağlık. Eski gbwhtsapp kullanıcısı olarak söylüyorum ki çalışmanız çok güzel. Aslında gizlilik modları için değil de, sadece medya modları için kullanıyorum modlu WhatsApp. Size bir sorum olacaktı, belge yollama boyut sınırını artırabiliyor musunuz? Çünkü biliyorum ki uzun videolar kalite düşmeden gitmiyor, en azından belge olarak yollayinca foto ve videoların kalitesi düşmüyor. Acaba bir sonraki guncellemenizde buna zaman ayırabilir misiniz? Ayrıca foto modu da en son kaliteyi modlardan ayarlamama rağmen yine çözünürlük ve kalite düşürerek gönderiyor. Bunu da kontrol etme şansınız var mı?

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1
Hazarbozkurt öncelikle ellerinize sağlık. Eski gbwhtsapp kullanıcısı olarak söylüyorum ki çalışmanız çok güzel. Aslında gizlilik modları için değil de, sadece medya modları için kullanıyorum modlu WhatsApp. Size bir sorum olacaktı, belge yollama boyut sınırını artırabiliyor musunuz? Çünkü biliyorum ki uzun videolar kalite düşmeden gitmiyor, en azından belge olarak yollayinca foto ve videoların kalitesi düşmüyor. Acaba bir sonraki guncellemenizde buna zaman ayırabilir misiniz? Ayrıca foto modu da en son kaliteyi modlardan ayarlamama rağmen yine çözünürlük ve kalite düşürerek gönderiyor. Bunu da kontrol etme şansınız var mı?
Merhaba,
Öneriniz için minnettarım. Lakin ban riski taşımaktadır.
"Ben denemek isterim/kendi modumu yapmak isterim" diyenlere, fotoğraf kalitesi/hikaye kalitesi/medya gönderme boyutları gibi değerleri nasıl artırabileceğini gösterebilirim.

Sevgilerimle.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Merhaba,
"Ben denemek isterim/kendi modumu yapmak isterim" diyenlere, fotoğraf kalitesi/hikaye kalitesi/medya gönderme boyutları gibi değerleri nasıl artırabileceğini gösterebilirim.

Sevgilerimle.
paylaşorsanız sevinirz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işin makyaj kısmı için de adodizayn arkadaşımıza teşekkür ediyoruz

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam elinize sağlık teşekkür ediyorum temanız harika olmuş yükledim fakat altta resimdeki gibi kırmızı kısmı nasıl kaldırıcam yada beyaz yapıcam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Merhaba,

Sevgilerimle.
Teşekkür ederim yol göstermeniz için ancak programlama ve kodlama hakkında bilgim yok maalesef. Demek ki Telegram kullanmaya devam bir süre daha

oguzhanastan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Samsung S9+
Konular
0
Görmüş olduğunuz bu görüntülerin yer aldığı modun sahibi mbmods ve geliştiricinin uygulamasını ayrıştırırsanız, benim ismimle ve Aero'nun ismi ile oluşturulmuş bir çok dosya göreceksiniz. Bahsi geçen ekran görüntülerindeki tasarımların bir çoğu zaten tarafıma aittir.
Doğru uyumu yakaladığımda Aero'ya eklerim.

Reis bunu yapsan varya cok iyi olur .Ne zaman yapabilirsin aeroya eklersin yani dediğim şeyi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Teşekkür ederim yol göstermeniz için ancak programlama ve kodlama hakkında bilgim yok maalesef. Demek ki Telegram kullanmaya devam bir süre daha
Ban riski olduğunu söylüyor bence banlandıktan sonra ne önemi var riskli özellikler bulunmasın şahsi fikrim.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Hocam elinize sağlık teşekkür ediyorum temanız harika olmuş yükledim fakat altta resimdeki gibi kırmızı kısmı nasıl kaldırıcam yada beyaz yapıcam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar/Ana Ekran/Üst kısım buraya girerseniz

İşaretlediğim yeri beyaz yaparsanız çizgi kaybolur

Ekli dosyalar

• IMG_20191114_230100.jpg
    IMG_20191114_230100.jpg
    276,2 KB · Görüntüleme: 42

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Yedekleme nasıl oluyor Google drivere yedek alıyormu..tekrar kurulumda yedekler geri geliyormu

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Ban riski olduğunu söylüyor bence banlandıktan sonra ne önemi var riskli özellikler bulunmasın şahsi fikrim.
Hocam emin olun WhatsApp mecbur olduğum için kullanıyorum. Telegram yaygınlaşsa WhatsApp sileceğim. Dediğim gibi WhatsApp modu sadece yüksek kalite medya yollamak için kullanıyorum. Açıkçası daha önce banlandim iki üç gün süreliğine. Pek umrumda değil.

Üst Alt