- Adım
- Talha
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 21
O zaman sizden çok özür diliyorum mesajımı sildim. sizde farkındasınız diğerlerinin apk şifrelemesine alışık olduğum için ön yargılı davrandım kusura bakmayın şeffaf olduğunuz için teşekkürler. şuan güvenimi kazandınız uygulamanızı indirip adblocksuz destek olacağım. elinize kolunuza aklınıza bilginize sağlık son olarak whatsapp banlamaları hakkında durum nedir son zamanlarda sıkıntı çıkarıyodu.Merhaba,
Endişenizi anlayabiliyorum. Önceleri bu işleri kazanç sağlama amaçlı yapmıyordum. Web sitemde tek bir tane reklam yer almıyordu.
Lakin herkes "kazanç-çıkar olmadan yapılmaz" diyerek beni karalamaya çalışınca bende reklam eklemeye ve reklam gelirlerinin bir kısmını sunucu masrafları için kullanmaya ve geri kalan kısmını da bağışlamayı tercih ettim. Bugüne kadar (kayıtları durmaktadır) bana bağış yapmak isteyen herkesi, bağış kurumlarına yönlendirdim. Yani işin özü; çıkar amacı gözetmiyorum.
En büyük farkım ise, diğer mod üreticilerine nazaran uygulamamın apk dosyasını şifrelemiyorum. Deneyimli kişiler uygulamayı decompile edip, dilediğince inceleyebilir.
Sevgilerimle.