Bu öneri ne için acaba?Bölgeyi Hindistan yapıp deneyebilir misiniz?
Voltenin etkinleşmesi içinBu öneri ne için acaba?
Sizin cihaz ne?2. sayfadaki ayarları yaptım, internet bağlantısı kesildi ve volte yazısı da çıkmadı, nerede hata yapıyor olabilirim*
[doublepost=1517558926,1517558406][/doublepost]type kısmına ims yazınca kaydetmiyor, yazmazsanız internet bağlantısı kesiliyor.
ims apn yi kaydedince listede görünmüyor fakat aktif oluyor.Ben mi max 2 turkcell kullanıyorum.2.sayfada verilen dosyàlar ile hallettim.apn kaydedince volte gelmedi ise o dosyaları qpst ile atmayı deneyebilirsiniz.Ama butun bunlarin oncesinde hattinizi volte destekli bi telefondan açmaniz lazım tabi.Redmi Note 4 (SD)
Vowifi da calisiyormu hocam?Redmi 5 plus var.
Daha önce note 4 globala dosyaları yazmıstım.redmi 5 plusa sadece apn ayarı yaparakdan volteyi aktifleştirdim...
Bir şey farkettim yalnız note 4 de video arama yapınca kamerayı açmıyordu fakat bu cihazda video arama yapınca kamerayı açıyor.
Çevremde voltesi aktif cihaz olm deneme sansım olmadı videolugörüşme için.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
hocam ben vodafonluyum indirdim bunları telefonun neresine atıcam explorer uygulaması mı indirmem gerekiyor bi ayrıntı açarsan sevinirimarkadaşlar ekteki dosyaları qpst den efs explorer ile sağ tıklayıp copy item from pc seçerek hepsini klasörü klasörüne atın ims apnlerinizi oluşturun ve volteniz aktif olucaktır. Sim kartınızı volte desteği olan bir telefondan hdses özelliğini aktifleştirin operatörünüze göre, mobil ağlarda Volte etkin gözükmüyor ise *#*#86583#*#* arama ekranında tuşlayın. Turk telekom kullanan arkadaşlar vodafone ayarları ile deneyebilirler. ben miui de değilim turkcelli arkadaşlar miui de sıkıntı yaşamazlar ise burdan bize bilgi aktarsınlar. Bu ve vowifi yüzünden rehberi hazırlayamadım hala uğraşıyorum. Kolay gelsin iyi forumlar