Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
2. sayfadaki ayarları yaptım, internet bağlantısı kesildi ve volte yazısı da çıkmadı, nerede hata yapıyor olabilirim*
[doublepost=1517558926,1517558406][/doublepost]type kısmına ims yazınca kaydetmiyor, yazmazsanız internet bağlantısı kesiliyor.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
2. sayfadaki ayarları yaptım, internet bağlantısı kesildi ve volte yazısı da çıkmadı, nerede hata yapıyor olabilirim*
[doublepost=1517558926,1517558406][/doublepost]type kısmına ims yazınca kaydetmiyor, yazmazsanız internet bağlantısı kesiliyor.
Sizin cihaz ne?

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Redmi Note 4 (SD)

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Redmi Note 4 (SD)
ims apn yi kaydedince listede görünmüyor fakat aktif oluyor.Ben mi max 2 turkcell kullanıyorum.2.sayfada verilen dosyàlar ile hallettim.apn kaydedince volte gelmedi ise o dosyaları qpst ile atmayı deneyebilirsiniz.Ama butun bunlarin oncesinde hattinizi volte destekli bi telefondan açmaniz lazım tabi.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Redmi 5 plus var.
Daha önce note 4 globala dosyaları yazmıstım.redmi 5 plusa sadece apn ayarı yaparakdan volteyi aktifleştirdim...

Bir şey farkettim yalnız note 4 de video arama yapınca kamerayı açmıyordu fakat bu cihazda video arama yapınca kamerayı açıyor.
Çevremde voltesi aktif cihaz olm deneme sansım olmadı videolugörüşme için.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Redmi 5 plus var.
Daha önce note 4 globala dosyaları yazmıstım.redmi 5 plusa sadece apn ayarı yaparakdan volteyi aktifleştirdim...

Bir şey farkettim yalnız note 4 de video arama yapınca kamerayı açmıyordu fakat bu cihazda video arama yapınca kamerayı açıyor.
Çevremde voltesi aktif cihaz olm deneme sansım olmadı videolugörüşme için.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Vowifi da calisiyormu hocam?

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
arkadaşlar ekteki dosyaları qpst den efs explorer ile sağ tıklayıp copy item from pc seçerek hepsini klasörü klasörüne atın ims apnlerinizi oluşturun ve volteniz aktif olucaktır. Sim kartınızı volte desteği olan bir telefondan hdses özelliğini aktifleştirin operatörünüze göre, mobil ağlarda Volte etkin gözükmüyor ise *#*#86583#*#* arama ekranında tuşlayın. Turk telekom kullanan arkadaşlar vodafone ayarları ile deneyebilirler. ben miui de değilim turkcelli arkadaşlar miui de sıkıntı yaşamazlar ise burdan bize bilgi aktarsınlar. Bu ve vowifi yüzünden rehberi hazırlayamadım hala uğraşıyorum. Kolay gelsin iyi forumlar
hocam ben vodafonluyum indirdim bunları telefonun neresine atıcam explorer uygulaması mı indirmem gerekiyor bi ayrıntı açarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt