Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Bugün hat turkcele taşındı note 5 takıp sms attım vokte aktif edildi diye sms geldi.
Turkcell Volte aktivasyonu.
Üst linkteki konuda anlatıldığı gibi yaptım sağ üstte volte yazıyor telefon redmi note 4 buraya kadar bi sıkıntı yok
Ancak arama yapmak istediğimde arama yapamıyorum volteyi menüden kapatınca bi sıkıntı kalmıyor şaka gibi olay bi çözümü varmıdır önerisi olanfacepalm~~
Arama yaptığınızda direk kapanıyorsa benimde başıma geldi yukardaki mesajlarda yazmıştım. Kopyaladığınız dosyalar dışında mevcutta bulunan diğer dosyaları telefondan silin. Ama bunu yapmadan yedeklemeyi unutmayın.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Bugün hat turkcele taşındı note 5 takıp sms attım vokte aktif edildi diye sms geldi.
Üst linkteki konuda anlatıldığı gibi yaptım sağ üstte volte yazıyor telefon redmi note 4 buraya kadar bi sıkıntı yok
Ancak arama yapmak istediğimde arama yapamıyorum volteyi menüden kapatınca bi sıkıntı kalmıyor şaka gibi olay bi çözümü varmıdır önerisi olanfacepalm~~
Hocam senin cihaz mtk galiba.Efs yedeğin varsa ilk haline geri dön sonra sıfırdan anlatilanları tekrar uygularsın.

zuperm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
mi5
Konular
1
videoda telefon arama kısmında kullandığın temanın adını öğrenebilirmiyim. 8.0 oreo teması.

Tema değil Google Phone uygulaması

Turlcell ims apn sini ipv6 seç sadece birde öyle dene

kanbozli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
N7100
Konular
0
Cihaz snapdagon dosya vs kopyalamadım yeni apn girdim sadece

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
zuperm kardeşim buraya videolu bir anlatım cekip yuklesen daha iyi olur gibi. inşallah en kısa zamanda yuklersin.

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
arkadaşlar ekteki dosyaları qpst den efs explorer ile sağ tıklayıp copy item from pc seçerek hepsini klasörü klasörüne atın ims apnlerinizi oluşturun ve volteniz aktif olucaktır. Sim kartınızı volte desteği olan bir telefondan hdses özelliğini aktifleştirin operatörünüze göre, mobil ağlarda Volte etkin gözükmüyor ise *#*#86583#*#* arama ekranında tuşlayın. Turk telekom kullanan arkadaşlar vodafone ayarları ile deneyebilirler. ben miui de değilim turkcelli arkadaşlar miui de sıkıntı yaşamazlar ise burdan bize bilgi aktarsınlar. Bu ve vowifi yüzünden rehberi hazırlayamadım hala uğraşıyorum. Kolay gelsin iyi forumlar
Xiaomi Redmi Note 4x, Miui 9 ile çalıştı. Teşekkür ederim.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Volte yi aktif ettik etmesine ama gerçekten ses kalitesinde bir artış hissettiniz mi? Bende bir fark yok hatta GM Discovery de yaptığım görüşme kalitesini bile alamıyorum. Xiaomi nin kullandığı ses codec leri düşük kalitede mesela 3g de amr codec ini kullanıyor halbuki amr-wb olsa ses çok farkederdi volteye bile gerek kalmazdı.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Volte yi aktif ettik etmesine ama gerçekten ses kalitesinde bir artış hissettiniz mi? Bende bir fark yok hatta GM Discovery de yaptığım görüşme kalitesini bile alamıyorum. Xiaomi nin kullandığı ses codec leri düşük kalitede mesela 3g de amr codec ini kullanıyor halbuki amr-wb olsa ses çok farkederdi volteye bile gerek kalmazdı.
Walla öle bariz bi fark yok ama bazen konusurken 3g ye dusuyor o zaman ses biraz daha kisik geliyor.Zaten hd ses için her iki tarafinda volte uzerinden gorusmesi lazim.zaten kaç kişiyiz şurada,bizim gibi teknolji severler bilior volteyi.Çevremde hiç olduğunu sanmiyorum:)

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Walla öle bariz bi fark yok ama bazen konusurken 3g ye dusuyor o zaman ses biraz daha kisik geliyor.Zaten hd ses için her iki tarafinda volte uzerinden gorusmesi lazim.zaten kaç kişiyiz şurada,bizim gibi teknolji severler bilior volteyi.Çevremde hiç olduğunu sanmiyorum:)
Özellikle deneyeceğim aynı operatörde volte olan biriyle sonucu paylaşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt