Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Arkadaşlar oneplus 5t kullanıyorum volte bu telefonda çalışmıyor kullanan yada nasıl yapıldığını bilen varmi

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Arkadaşlar ben Mi6 da volte i açtım" *#*#4636#*#* " tuşladim lakin ekledigim ekran görüntüsünde olduğu gibi " KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN GÖRÜŞME TEMEL HAZIRLIĞINI YAP" kapalı ve açılmıyor.Bunu açabilsem wowifi açılacak.

Bunu açmak için ne yapmalıyım?

screenshot_2018-02-28-00-02-49-470_com-android-settings-png.18025

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaşlar ben Mi6 da volte i açtım" *#*#4636#*#* " tuşladim lakin ekledigim ekran görüntüsünde olduğu gibi " KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN GÖRÜŞME TEMEL HAZIRLIĞINI YAP" kapalı ve açılmıyor.Bunu açabilsem wowifi açılacak.

screenshot_2018-02-28-00-02-49-470_com-android-settings-png.18025
mi6 da wowifi özelliği yok diye biliyorum.

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
mi6 da wowifi özelliği yok diye biliyorum.
2013'ten beri bütün çıkan telefonlarda VoLTE kullanılabilir. Ben Vodafone ile LG G2 kullanırken VoLTE ile HD sesli görüşmeler yapıyordum. Mi6'ya geçtim yine çalışıyordu Vodafone ile. Sonra Turkcell'e geçtim VoLTE gitti. Turkcell açmak için yokuş yapıyor, destekleyemem sorun çıkarır falan hikaye.

VoWifi de böyle. Xiaomi bunu şimdi eklerse yeni telefonlarda nasıl "yenilik" yapacak.

Abimde Galaxy S7 var. VoLTE de VoWiFi da çalışıyor. Öyle orayı burayı kurcalamaya da gerek olmuyor. Biz Şayomi ile çırpınıp duruyoruz. Ara ara düşünüyorum S7 alsa mıydım diye. Fiyatları da oldukça yakındı.

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
2013'ten beri bütün çıkan telefonlarda VoLTE kullanılabilir. Ben Vodafone ile LG G2 kullanırken VoLTE ile HD sesli görüşmeler yapıyordum. Mi6'ya geçtim yine çalışıyordu Vodafone ile. Sonra Turkcell'e geçtim VoLTE gitti. Turkcell açmak için yokuş yapıyor, destekleyemem sorun çıkarır falan hikaye.

VoWifi de böyle. Xiaomi bunu şimdi eklerse yeni telefonlarda nasıl "yenilik" yapacak.

Abimde Galaxy S7 var. VoLTE de VoWiFi da çalışıyor. Öyle orayı burayı kurcalamaya da gerek olmuyor. Biz Şayomi ile çırpınıp duruyoruz. Ara ara düşünüyorum S7 alsa mıydım diye. Fiyatları da oldukça yakındı.
volte ve vowifi konusunda tüm dünyada bir tekel durumu var gibi görünüyor. xda'da görebilidiğim kadarıyla pek çok ülkede samsung ve apple operatörlerle anlaşmış, diğer markalara geçit vermiyorlar. xiaomi telefonlarla kiminde kurcalayarak, kiminde kurcalamadan volte konusunu çözebiliyorsunuz. başka markalarda bunu da yapamıyorsunuz. (örneğin oneplus 5)
vowifi konusunda ise çok haklısınız, xiaomi'nin eksikliği...

zuperm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
mi5
Konular
1

build.prop dosyasına bu satırı ekle açılacak vowifi özelliği

persist.dbg.wfc_avail_ovr=1

ama çalışırmı emin değilim

çalışmassa bu kod varmı onu kontrol et

persist.data.iwlan.enable=true

yoksa ekle varsa sil öyle dene

ilkten sadece wfc_avail_ovr yi dene olumlu olumsuz bizi haberdar et

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Hocam bu dediklerini ben mi6 turkcell e yaptım.ilk önce ilk satırı ekledim teli kapatıp açtım,sonra ikinci satırı ekleyip aynı şeyi yaptım.ik tane ekran reemi gönderiyorum,ikisini de yaptıktan sonra çektim yalnız iki satırı eklemeden önce de böyleydi.buarada bu konu için çok çaba sarfettiğin ortada emeğine sağlık gerçekten.konu bana çok karışık geldi kafam pek almadı valla :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-03-04-09-48-28-041_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-03-04-09-48-28-041_com.android.settings.png
    274,1 KB · Görüntüleme: 83

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam ben bu kodları ve magisk vowifi volte enabler modülünü mi max 2 de denedim.Ayarlar-diger ağlar-kablosuz arama secenegi geldi.Fakat aktif edecek buton yok.Aklina gelen bi çözüm varmıdır?Bu arada volteyi aktif kullanıyorum.

Son düzenleme:

zuperm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
mi5
Konular
1
Hocam bu dediklerini ben mi6 turkcell e yaptım.ilk önce ilk satırı ekledim teli kapatıp açtım,sonra ikinci satırı ekleyip aynı şeyi yaptım.ik tane ekran reemi gönderiyorum,ikisini de yaptıktan sonra çektim yalnız iki satırı eklemeden önce de böyleydi.buarada bu konu için çok çaba sarfettiğin ortada emeğine sağlık gerçekten.konu bana çok karışık geldi kafam pek almadı valla :)

Hocam ben bu kodları ve magisk vowifi volte enabler modülünü mi max 2 de denedim.Ayarlar-diger ağlar-kablosuz arama secenegi geldi.Fakat aktif edecek buton yok.Aklina gelen bi çözüm varmıdır?Bu arada volteyi aktif kullanıyorum.

eklemeyi atladım

eski carrierconfig.apk yı b ekteki ile değiştirin
/system/priv-app/CarrierConfig/Carrier config.apk yı uzantısını old olarak değiştirin yerine bu ektekini ekleyin yeniden başlatın

hadi inşallah çalışır

Ekli dosyalar

• CarrierConfig.apk
    4,3 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt