Op5 de denedim ancak sonuç olumsuz. Hat vodafoneArkadaşlar oneplus 5t kullanıyorum volte bu telefonda çalışmıyor kullanan yada nasıl yapıldığını bilen varmi
mi6 da wowifi özelliği yok diye biliyorum.Arkadaşlar ben Mi6 da volte i açtım" *#*#4636#*#* " tuşladim lakin ekledigim ekran görüntüsünde olduğu gibi " KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN GÖRÜŞME TEMEL HAZIRLIĞINI YAP" kapalı ve açılmıyor.Bunu açabilsem wowifi açılacak.
Bunu açmak için ne yapmalıyım?
2013'ten beri bütün çıkan telefonlarda VoLTE kullanılabilir. Ben Vodafone ile LG G2 kullanırken VoLTE ile HD sesli görüşmeler yapıyordum. Mi6'ya geçtim yine çalışıyordu Vodafone ile. Sonra Turkcell'e geçtim VoLTE gitti. Turkcell açmak için yokuş yapıyor, destekleyemem sorun çıkarır falan hikaye.mi6 da wowifi özelliği yok diye biliyorum.
volte ve vowifi konusunda tüm dünyada bir tekel durumu var gibi görünüyor. xda'da görebilidiğim kadarıyla pek çok ülkede samsung ve apple operatörlerle anlaşmış, diğer markalara geçit vermiyorlar. xiaomi telefonlarla kiminde kurcalayarak, kiminde kurcalamadan volte konusunu çözebiliyorsunuz. başka markalarda bunu da yapamıyorsunuz. (örneğin oneplus 5)2013'ten beri bütün çıkan telefonlarda VoLTE kullanılabilir. Ben Vodafone ile LG G2 kullanırken VoLTE ile HD sesli görüşmeler yapıyordum. Mi6'ya geçtim yine çalışıyordu Vodafone ile. Sonra Turkcell'e geçtim VoLTE gitti. Turkcell açmak için yokuş yapıyor, destekleyemem sorun çıkarır falan hikaye.
VoWifi de böyle. Xiaomi bunu şimdi eklerse yeni telefonlarda nasıl "yenilik" yapacak.
Abimde Galaxy S7 var. VoLTE de VoWiFi da çalışıyor. Öyle orayı burayı kurcalamaya da gerek olmuyor. Biz Şayomi ile çırpınıp duruyoruz. Ara ara düşünüyorum S7 alsa mıydım diye. Fiyatları da oldukça yakındı.
Arkadaşlar ben Mi6 da volte i açtım" *#*#4636#*#* " tuşladim lakin ekledigim ekran görüntüsünde olduğu gibi " KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN GÖRÜŞME TEMEL HAZIRLIĞINI YAP" kapalı ve açılmıyor.Bunu açabilsem wowifi açılacak.
Bunu açmak için ne yapmalıyım?
Hocam bu dediklerini ben mi6 turkcell e yaptım.ilk önce ilk satırı ekledim teli kapatıp açtım,sonra ikinci satırı ekleyip aynı şeyi yaptım.ik tane ekran reemi gönderiyorum,ikisini de yaptıktan sonra çektim yalnız iki satırı eklemeden önce de böyleydi.buarada bu konu için çok çaba sarfettiğin ortada emeğine sağlık gerçekten.konu bana çok karışık geldi kafam pek almadı vallabuild.prop dosyasına bu satırı ekle açılacak vowifi özelliği
persist.dbg.wfc_avail_ovr=1
ama çalışırmı emin değilim
çalışmassa bu kod varmı onu kontrol et
persist.data.iwlan.enable=true
yoksa ekle varsa sil öyle dene
ilkten sadece wfc_avail_ovr yi dene olumlu olumsuz bizi haberdar et
Hocam ben bu kodları ve magisk vowifi volte enabler modülünü mi max 2 de denedim.Ayarlar-diger ağlar-kablosuz arama secenegi geldi.Fakat aktif edecek buton yok.Aklina gelen bi çözüm varmıdır?Bu arada volteyi aktif kullanıyorum.build.prop dosyasına bu satırı ekle açılacak vowifi özelliği
persist.dbg.wfc_avail_ovr=1
ama çalışırmı emin değilim
çalışmassa bu kod varmı onu kontrol et
persist.data.iwlan.enable=true
yoksa ekle varsa sil öyle dene
ilkten sadece wfc_avail_ovr yi dene olumlu olumsuz bizi haberdar et
Hocam bu dediklerini ben mi6 turkcell e yaptım.ilk önce ilk satırı ekledim teli kapatıp açtım,sonra ikinci satırı ekleyip aynı şeyi yaptım.ik tane ekran reemi gönderiyorum,ikisini de yaptıktan sonra çektim yalnız iki satırı eklemeden önce de böyleydi.buarada bu konu için çok çaba sarfettiğin ortada emeğine sağlık gerçekten.konu bana çok karışık geldi kafam pek almadı valla
Hocam ben bu kodları ve magisk vowifi volte enabler modülünü mi max 2 de denedim.Ayarlar-diger ağlar-kablosuz arama secenegi geldi.Fakat aktif edecek buton yok.Aklina gelen bi çözüm varmıdır?Bu arada volteyi aktif kullanıyorum.